Sista helgen

Imorgon är det sista helgen innan skolan börjar igen. Seriöst. Varför går sommarlovet så snabbt?! Jag ska iaf tillbringa dagen på Liseberg med några från familjen! Kommer bli hur kul som helst och jag har inte varit där sedan fem år tillbaka som ni vet.

Sedan på söndag ska vi ta in kaninerna för vintern. Vi ska då ha dom inne under vintern, läst på nätet att man kan ha dom ute på sommaren och inne på vintern. Man kan liksom vara med dom mer då som att sitta med dom i knät i soffan tittandes på tv. Vi har fixat ett grymt ställe där dom ska bo och jag tänkte göra en video när vi tar in dom! :)

Men tänk att jag börjar skolan på Tisdag! Det har hänt på himla mycket denna sommar som att jag fått 100 000 prenumeranter, åkt till ullared och haft en grym fanträff, åkt till stockholm, vart med grymma vänner osv♥ Det har varit så himla kuul.

Jag ska börja sexan, wow. Det gick snabbt! Jag började med yt när halva fyran hade gott typ och var en liten plutt haha och ska nu börja sexan, vart försvann tiden?! Men sexan ska bli jätte spännande. Vi får iPad, störst på skolan, åka till stenungsskolan och träffa massa andra sexor, ha discon på skolan och det kommer bara bli ett grymt år!

Och vi ska få en ny i vår klass som är riktigt spännande, han heter Samuel så nu kommer vi ha två Samuel i klassen. I vintras förra året så slutade Emil som gick i vår klass och Samuel och Emil är typ kopior bara att Emil är blond och Samuel är brunett. Dom ser likadana ut & beter sig likadant..!

Jag är totalt redo för skolan!

Så på Tisdag ska jag vakna 6 elr halv 7 och gå till skolan som en sexa, träffa alla kompisar och Samuel och bara ha ett underbart år!_DSC0406_DSC0219 _DSC0114

24 kommentarer

24 kommentarer på “Sista helgen”

 1. Kajsa skriver:

  Sommarlovet går ALLDELES för fort!

  1. Star Bell skriver:

   Jag håller med

 2. caisa_01 skriver:

  Nämen guuud vilket härligt inlägg Lisa!! Får fjärilar bara av att läsa det xD Det är nog för att jag är super taggad för skolan, vi börjar på måndag. Kan du inte göra lite fler sånna här inlägg nu innan måndag?❤ Typ ett liknade inlägg som det här och tips om hur man ska beete sig i klassen (de där va fett random) eller nått sånt?❤ Jag iallafall fick en glad min av att läsa det här inlägget, får ni också det? Jag skulle glädjas av att höra❤❤❤❤

 3. caisa_01 skriver:

  Min kik är Smile_Caisa

 4. anonymiz skriver:

  Själv är jag jätte rädd. Ska börja 7:an = ny skola, ny klass! Jag känner INGEN där. :(

  1. Rebecca skriver:

   Om du är dig själv och glad så kommer allt att gå bra! Hoppar du in i en ”hel” klass eller är resten nya också?
   Kram!

   1. anonymiz skriver:

    Alla är nya tror jag men dom kommer från en annan, samma skola nästan allihop. :/

 5. Aya Alkhatib skriver:

  Jag längtar till mina kompisar, min skola och alla läraren. Förutom att vi inte kommer att ha nån lärare som vi haft vi ska få en ny lärare är skit rädd! men är endå glad kommer få egon ipad och ha kul i skolan men ialla fall det va fint skrivet av dig Lisa <3 hoppas du läser detta.

 6. Matilda Andersson Månsson skriver:

  Kan du göra en typ get ready whit my till första dan i skolan? :)

 7. Hanan skriver:

  Jag kan heller inte fatta att skolan börjar efter helgen, jag själv börjar på måndag, för mig känns det som om skolavslutningen var för en vecka sen tiden går så snabbt, bto jag ska också börja 6:an

 8. Elin.A skriver:

  Du är bäst Lisa
  Bry dig inte om vad andra säger

 9. Sanna skriver:

  Jag ska också till liseberg idag

 10. Eric Gustafsson skriver:

  Jag börjar också 6:an men i min skola blir man yngst

 11. Jennifer skriver:

  Man ska bestämma sig om man ska ha kaninerna bara inne eller ute,pågrund av deras vinterpäls,om ni släpper ut dem i vår kommer dem frysa mycket.så bättre att bara ha dem inne och va ute med dem ibland,eller bara ha dem ute och ta in dem lite smått!
  Jag ska börja 7 och början på måndag,skit läskigt,och min klass är inte alls bra,det går dem stökigaste(röker,dricker,festar och sånt) i min klass…

  1. Jennifer skriver:

   Det om kaninerna är bara för att dem ska må bra, och om deras vinterpäls c: Men era kaniner så,har själv haft kaniner och hade dem utomhus hela tiden,den första blev tagen av en fågel..den andra grävde hål i marken och rymde den tredje dog av någon sjukdom,(alla hans släktingar var redan döda av samma sjukdom)

  2. caisa_01 skriver:

   Men guuud stackars dig Jennifer!! Ååh jag hatar sånna som dricker, röker festar och sånt när de är så små! Det är ju inte bra heller att göra det när man är vuxen. Förresten du har rätt om det där med kaniner. Om de är utomhus kaniner från början så ska dem helst fortsätta vara det. Men det går ju såklart jätte bra att göra dem till inomhus kaniner men då ska man ta det steg för steg och inte bara bestämma en dag och sen pang så bor de inne… Utan gör så att Lisa att på söndag så har ni inne de kanske nån timma eller så och sen nästa dag kanske lite längre och så får ni hålla på så men de kan dö om man bara tar in dem och så får det va inne. Eller de mesta dör men det finns ju de som överlever. Ville bara att du skulle veta det Lisa, jag vill nämligen inte se dig ledsen.. :* Kik: Smile_Caisa
   instagram: caisa_01
   Kramiiis!!

 12. Cindy! skriver:

  Jag började skolan den 13:de

 13. lina skriver:

  jag börjar samma dag som dig Lisa det blir roligt !
  jag ska börja 6an

 14. Eric Gustafsson skriver:

  På måndag? :)

 15. Johanna Hildenborg skriver:

  Ja , sommaren gick fort! Börjar nian på måndag! (:
  Besök gärna min youtube kanal. Johanna hildenborg heter den. Smink och sång! :D

 16. Elina Marie Sjöwall skriver:

  Jag ska börja sjuan på tisdag e inte så taggad…men det ska bli kul! :)

 17. Visit Website skriver:

  I just want to mention I am just beginner to blogging and site-building and definitely liked your web page. Most likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely have excellent articles and reviews. Many thanks for sharing your blog site.

 18. Enjoyed looking through this, very good stuff, regards .

 19. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *