Sista helgen

Imorgon är det sista helgen innan skolan börjar igen. Seriöst. Varför går sommarlovet så snabbt?! Jag ska iaf tillbringa dagen på Liseberg med några från familjen! Kommer bli hur kul som helst och jag har inte varit där sedan fem år tillbaka som ni vet.

Sedan på söndag ska vi ta in kaninerna för vintern. Vi ska då ha dom inne under vintern, läst på nätet att man kan ha dom ute på sommaren och inne på vintern. Man kan liksom vara med dom mer då som att sitta med dom i knät i soffan tittandes på tv. Vi har fixat ett grymt ställe där dom ska bo och jag tänkte göra en video när vi tar in dom! :)

Men tänk att jag börjar skolan på Tisdag! Det har hänt på himla mycket denna sommar som att jag fått 100 000 prenumeranter, åkt till ullared och haft en grym fanträff, åkt till stockholm, vart med grymma vänner osv♥ Det har varit så himla kuul.

Jag ska börja sexan, wow. Det gick snabbt! Jag började med yt när halva fyran hade gott typ och var en liten plutt haha och ska nu börja sexan, vart försvann tiden?! Men sexan ska bli jätte spännande. Vi får iPad, störst på skolan, åka till stenungsskolan och träffa massa andra sexor, ha discon på skolan och det kommer bara bli ett grymt år!

Och vi ska få en ny i vår klass som är riktigt spännande, han heter Samuel så nu kommer vi ha två Samuel i klassen. I vintras förra året så slutade Emil som gick i vår klass och Samuel och Emil är typ kopior bara att Emil är blond och Samuel är brunett. Dom ser likadana ut & beter sig likadant..!

Jag är totalt redo för skolan!

Så på Tisdag ska jag vakna 6 elr halv 7 och gå till skolan som en sexa, träffa alla kompisar och Samuel och bara ha ett underbart år!_DSC0406_DSC0219 _DSC0114

875 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *