Review – Make Up Store (Eazy Cover)

Idag tänkte jag göra en review på min nya concealer som heter Eazy Cover ”blue” från Make Up Store.

Jag köpte den i Fredags och jag har testat den några gånger och är jätte nöjd med det! Den kostar nog 165 kr, lite dyrt kanske men jag totalt älskar den!

Den täcker blodådrorna på ögonlocken kanon, samma sak med mörka ringar under ögonen, dom försvinner *Poff*. Den concealern täcker allt i sin väg och är totalt värt priset!217730-0989_1

7 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.
 • Två tjejer♥

  Hejsan, vi är två tjejer som bloggar och inte har så många läsare.
  Så snälla kolla våran blogg! Litegottoblandat.bloggplatsen.se

 • Felicia

  Vad snygg!❤ men kan du kolla din gmail? Jag har skickat mail.

 • Elliesweetheart Johansson

  Aaa . Make Up Store har dyra produkter eftersom deras smink är bra. Har ingen produkt ifrån dom men vet bara det hehe . När kommer Reviewn ser i fram i mot det . Kommentera Lisa. Sen har jag 2 frågor till dig som jag vill att du ska svara på. 1. Kan du göra en hissa och dissa mina mascaror
  2. Kan du göra en augusti favoriter efter som det är augusti .
  Snälla Svara på dom här frågorna . Du är så grym :) <3 <3 :3

 • Mithra

  Make up store är jättebra! Kolla in min blogg: http://www.mittis.wordpress.com

 • Elliesweetheart Johansson

  kommer du göra en video om concealer ?? eller :)

 • fRIDA

  Hej jag heter Frida och är tio år o älskar din youtube kanal! Du har faktiskt inspererat mig så mkt att jag gort en egen youtube kanal som jag ska börja på! ÄLSKAR DIG LISA!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<

 • Matilda Karlsson

  Lisa kolla man kan köpa garnier roll on concealer på styledbybeauty!!!