Första dagen i 6:an

Ja som titeln säger så var det första dagen för mig i sexan idag. Jag kom till skolan och det var fullt med mammor, pappor och barn som skulle börja skolan, jag gick upp till klassrummet och möttes upp av mina kompisar! När första lektionen började så var det massa info som tex schemat oså och sedan hade vi rast och sedan var det massa prat, sedan lunch och efter lunchen så lekte vi lekar tills skolan slutade. Det var en väldigt rolig första dag i 6:an och man känner sig riktigt stor nu! Liksom störst på skolan ;)

Men imorgon får vi våra Ipads förhoppningsvis och då ska leka/pröva/vänja sig med dom hela dagen!

På Torsdag är det skolfotografering och jag har nyss filmat in en video på ett exempel på vad man kan ha för smink och hår, den ska redigeras och sedan laddas upp.

En ”Getting Ready With Me – Första dagen i 6:an” är snart uppe!IMG_0614

916 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *