Första dagen i 6:an

Ja som titeln säger så var det första dagen för mig i sexan idag. Jag kom till skolan och det var fullt med mammor, pappor och barn som skulle börja skolan, jag gick upp till klassrummet och möttes upp av mina kompisar! När första lektionen började så var det massa info som tex schemat oså och sedan hade vi rast och sedan var det massa prat, sedan lunch och efter lunchen så lekte vi lekar tills skolan slutade. Det var en väldigt rolig första dag i 6:an och man känner sig riktigt stor nu! Liksom störst på skolan ;)

Men imorgon får vi våra Ipads förhoppningsvis och då ska leka/pröva/vänja sig med dom hela dagen!

På Torsdag är det skolfotografering och jag har nyss filmat in en video på ett exempel på vad man kan ha för smink och hår, den ska redigeras och sedan laddas upp.

En ”Getting Ready With Me – Första dagen i 6:an” är snart uppe!IMG_0614

25 kommentarer
 • Fyasaman S

  man får inte ipaden från skolan för att leka med dem!……..

 • Gabbi

  Vilken skola går du på?
  Bor du i Göteborg elr Mölndal elr Stenungsund ? Det undrar jag o min vän.
  Mvh gabbi

  • Alva

   Hon bor i ödsmål!

 • Emelie

  Det var ett himla tjat om att du är äldst i skolan, men egentligen är du inte stor ;)

 • Alva Lindholm

  Hej Lisa!
  Jag tycker att du är jätte duktig och väldigt bra på smink! Jag älskar dig och dina videos! mvh Alva

 • caisa_01

  Härligt inlägg! Jag hade skolforografering idag så tyvärr kunde jag inte få några tips av dig :/
  Men jag kan skicka dig en bild på hur min bild blev och då kanske du kan skicka din till mig? :)
  Kik: Smile_Caisa

 • Alva

  Vad fin bild!

 • Lisa

  Hej lisa! Jag undrar bara en sak , brukar du fylla i dina ögonbryn? Kan inte du göra en video där du visar hyr du ser ut i ifyllda ögonbryn? :) du är bäst på det du gör!

 • Elvira Jonsson

  Det var då ett jävla tjat om att ni är ”störst” på skolan..

  • Julia Lahtinen

   jag är faktist åkså störst på vår skola!

 • karolin

  jag behöver tips på vilka kläder jag ska ha på mig när vi ska ta skolfotot snälöa lisa gör en tips video på vad man kan ha på sig

  • Elliesweetheart Johansson

   har du inte sätt videon . Då har du missat. Du kan ha vad som helst karolin :)

 • Julia Lahtinen

  kan du visa ditt schema, skulle vara lite roligt att se XD :)

 • Hej pa dig

  Tavara på året i sexan för nästa år blir ni minst, haha! :) Like me..

 • nelly

  kan du göra en ny sko kollektion??? snälla Lisa.

 • Doae

  Hej. Du påminner om mig. Fasta är lile då. Det skulle vara kul att träffas. För du verkar som en härlig tjej. De flesta Jag tar kontakt med blir bara blir arga men du Är Inte sån. Hoppas du hör av dig.

 • Gunhild engström

  jag ska börja i 6:an imon men jag går kan man säga på högstadiet för i vår skola är de att 6an ska flytta till högstadiet så ja:)<3<3

 • Fyasaman S

  HAHAHAAH vad roligt detta är! hon hade skrivit att dem kommer att få sina ipads o då ska dem leka med dem, sen kommenterade jag att man inte får ipads från skolan för att leka med dem därför så gjorde hon om hela inlägget och skrev ”leka/pröva/vänja sig med dom” hahahah lite lågt att ta bort ett inlägg bara för en kommentar som var så sann…..

 • Rebecka Hansson

  Hur tänker skol ledningen!?. Ipads!? Jag förstår skolorna som ger ut skoldatorer men vad ska ni ha Ipads till ?. Leka som du skriver. Ni kommer antaligen arbeta lite på dem men somsagt..datorer hade varit mer försåtligt.

 • Nail art design

  Kolla in min nagelblogg! Du kan lära dig massa häftiga och snygga designer. Allt ifrån vardag till fest! Du kan även få bra och smarta tips till dina naglar!;) Lämna mer än gärna en kommentar!:)

  Nailartdesign.webblogg.se

 • Mithra

  Åhh va kul med ipads! Kolla in min blogg alla: http://www.mittis.wordpress.com

 • julia

  juliagavefalks.blogg.se

 • tilde

  Vi ska oxå få ipads, as kul ju.. (:

  kolla gärna min blogg. http://tiildewiindisch.devote.se

 • MisslisibellPics

  Snälla kan du göra en video på tips till skolfotot,och en sko kollektion ♥

 • muaa

  men snälla så stor är du inte, du går fortfarande i mellanstadiet….