Redo!

Fixar mig och är klar för skolan. As nice att vi är störst på skolan nu, 6A.

20130820-073209.jpg

20130820-073214.jpg

11 kommentarer
 • Gumman

  Have fun<3

 • Felicia

  Ha det så kul på första skol dagen!❤

 • Anonym

  Ha det så kul :)
  Jag börjar inte fören på torsdag! :)

 • anonym

  va nice :)❤

 • karin

  störst på skolan hahahhahahahahah omg… gud vad sött att ni tror att ni är så stora, ta inte illla upp <3

 • Julia Berntsson

  Gick också i 6A förra året går i 7:an nu började idag på en helt ny skola våran gamla skola blev för liten de fick 4-9 innan nu går de F-5 där…

 • Julia

  Vi började skolan i går (mån)! Jag går också i 6:an nu :) Men jag hade otur idag, jag skrapade upp nästan hela mitt knä så jag har ett stort fult plåster + nån konstig strumpa som jag fick av skolsköterskan :O

  • Julia

   Mitt ben :/ Så jag måste ha långbyxor, ser helt knäppt ut annars..

 • Elliesweetheart Johansson

  jag började i skolan idag. Går nu i 8m :) men jag är yngst i klassen vissa ska fylla 15 vissa har fyllt 14 . Men dom andra är 98:or vissa är 99:a hehe :) men det gör inget :) Det var kul när jag började :) . Hoppas att du hade lika roligt själv Lisa :) Puss Love you <3

 • Alma Olsen

  Trodde du inte hade kik längre? Gilla så lisa ser ;)

 • Melanie

  Jag gick i 6a :)