It is a new day

Första veckan i skolan är avklarad och nu är det helg. Igår var jag på kcv och det var så sjukt kul! Många undrar vad kcv är och det är en kyrka som har ungdoms kvällar på fredagar som vi går på där man hägnar oså. Jag knöt lite nya kontakter också! Men det roliga är att vi ungdomar har typ samma humor :D
Men jag och Ida håller på att baka kladdkaka, går sådär haha! Vi ska rida i eftermiddag också. Imorgon kommer Mats hem ifrån Kina där han har varit i sex veckor, längtar!
Nästa vecka på onsdag så ska klassen och den andra sexan på skolan till Stenungsskolan där 7:or-9:or går och där träffas massa sexor från olika skolor. Där har man språk (spanska, tyska, franska), hemkunskap, NO i NO salar osv. Det kommer bli hur roligt som hälsa att lära känns nya personer!! Och ninsom vill veta vilket språk jag valde så valde jag Tyska!
Idag kommer det nog upp en review på elf’s ”Shine Eraser”.
Men vad ska ni göra under helgen? Kommentera!

20130824-122629.jpg

21 kommentarer
 • Märta

  Solaa!

 • sofia

  Kolla på din yt kanal & bloggen… älskarey <333

 • Julia

  Kolla på dina videos och köpa grejer till konståkningen! Kan du och Lilly göra en Best friend tag?

 • Star Bell

  Jag är sjuk nu, så än så länge ska jag bara vila och kolla på dina videos osv ;(

 • Star Bell

  :) till Lisas videos och ;( till att vara sjuk

 • Saga

  Jag ska kanske se på bio elr till allum elr nåt och imorgon ska jag spela frisbeegolf med mamma och min brorsa, och jag är lite nervös för jag kommer vara så himla dålig haha :)

  ps bra att du valde tyska :) ds

  pps kolla gärna in min blogg: http://sagasliife.blogspot.se/ dds

  Kram kram <3

 • Amanda

  Jag ska på kräftskiva och träffa släkten ikväll vilket kommer bli hur kul och gott som helst, hehe ;) Sen på söndag vet jag inte vad jag ska göra, typ plugga, slappa, spela in en video och redigera den (till min videofy kanal) på videofy.me heter jag Amanda Pehrson. Ja, det är väl de jag ska göra :) <3

 • Märta

  Kan du göra en frågestund på bloggen och så svarar du i en video? :*

 • Hästtjej!

  Har också tyska, fast jag går i 7:an! Härligt språk! Bra val Lisa!:))))

 • MyWiklander

  Ska försöka bli frisk från min förkylning :3

 • http://alexandrastips.blogspot

  kolla gärna in på min blogg den heter ..http://alexandrastips.blogspot.se/

 • Emma Andersson

  Vet inte riktigt faktiskt ska typ längta till vi får vår dator typ i skolan det är 11 dagar kvar

 • Linnea

  Ska typ på tennis samlingen där en ordförande står och pratar i typ 2 timmar och så får man en T-shirt där det står LTK (Lidingö tennis klubb) och sen så ska jag köpa lite idrotts grejer och tennis skor ;) Det är nog allt jag ska göra!! :)

 • alva

  Hej:)
  kolla gjärna in min blogg, den handlar om naglar:)
  fixatnaglarna.bloggo.nu
  ps. Lisa är grym

 • Rozza

  hej älskarrej lisa<3
  idag spelade vi fotboll och det blev lika (1-1)
  imorgon ska jag nog bara vara med en kompis.
  önskar att jag kunde träffa dig men du bor för långt upp (jag bor i småland söderut)

 • Fanny

  Den här frågan låter säkert hur dum som helst men jag undrar vad NO är för här i Finland har vi inte NO eller så kallas det något annat

 • Sanne

  Kan ni välja franska????

  Kan du och en kompis göra en best friend tag?

 • mathilda

  hej jag kommer välja spanska jag kan redan franska svenska engelska och lite kinesiska för at
  jag är en halv fransk halv svensk tjej som bor i kina (shanghai)
  love you lisa
  var i kina är mats?
  mathilda.helander.net

 • nichole

  Hej Lisa! Skulle gärna vilja träffa dig någon dag

 • sara

  jag har varit i Tallinn

 • Emma

  Jag läser tyska nu! (Började 7:an nu) Det är superkul, och ganska lätt :)