It is a new day

Första veckan i skolan är avklarad och nu är det helg. Igår var jag på kcv och det var så sjukt kul! Många undrar vad kcv är och det är en kyrka som har ungdoms kvällar på fredagar som vi går på där man hägnar oså. Jag knöt lite nya kontakter också! Men det roliga är att vi ungdomar har typ samma humor :D
Men jag och Ida håller på att baka kladdkaka, går sådär haha! Vi ska rida i eftermiddag också. Imorgon kommer Mats hem ifrån Kina där han har varit i sex veckor, längtar!
Nästa vecka på onsdag så ska klassen och den andra sexan på skolan till Stenungsskolan där 7:or-9:or går och där träffas massa sexor från olika skolor. Där har man språk (spanska, tyska, franska), hemkunskap, NO i NO salar osv. Det kommer bli hur roligt som hälsa att lära känns nya personer!! Och ninsom vill veta vilket språk jag valde så valde jag Tyska!
Idag kommer det nog upp en review på elf’s ”Shine Eraser”.
Men vad ska ni göra under helgen? Kommentera!

20130824-122629.jpg

1 211 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *