It is a new day

Första veckan i skolan är avklarad och nu är det helg. Igår var jag på kcv och det var så sjukt kul! Många undrar vad kcv är och det är en kyrka som har ungdoms kvällar på fredagar som vi går på där man hägnar oså. Jag knöt lite nya kontakter också! Men det roliga är att vi ungdomar har typ samma humor :D
Men jag och Ida håller på att baka kladdkaka, går sådär haha! Vi ska rida i eftermiddag också. Imorgon kommer Mats hem ifrån Kina där han har varit i sex veckor, längtar!
Nästa vecka på onsdag så ska klassen och den andra sexan på skolan till Stenungsskolan där 7:or-9:or går och där träffas massa sexor från olika skolor. Där har man språk (spanska, tyska, franska), hemkunskap, NO i NO salar osv. Det kommer bli hur roligt som hälsa att lära känns nya personer!! Och ninsom vill veta vilket språk jag valde så valde jag Tyska!
Idag kommer det nog upp en review på elf’s ”Shine Eraser”.
Men vad ska ni göra under helgen? Kommentera!

20130824-122629.jpg

21 kommentarer

21 kommentarer på “It is a new day”

 1. Märta skriver:

  Solaa!

 2. sofia skriver:

  Kolla på din yt kanal & bloggen… älskarey <333

 3. Julia skriver:

  Kolla på dina videos och köpa grejer till konståkningen! Kan du och Lilly göra en Best friend tag?

 4. Star Bell skriver:

  Jag är sjuk nu, så än så länge ska jag bara vila och kolla på dina videos osv ;(

 5. Star Bell skriver:

  :) till Lisas videos och ;( till att vara sjuk

 6. Saga skriver:

  Jag ska kanske se på bio elr till allum elr nåt och imorgon ska jag spela frisbeegolf med mamma och min brorsa, och jag är lite nervös för jag kommer vara så himla dålig haha :)

  ps bra att du valde tyska :) ds

  pps kolla gärna in min blogg: http://sagasliife.blogspot.se/ dds

  Kram kram <3

 7. Amanda skriver:

  Jag ska på kräftskiva och träffa släkten ikväll vilket kommer bli hur kul och gott som helst, hehe ;) Sen på söndag vet jag inte vad jag ska göra, typ plugga, slappa, spela in en video och redigera den (till min videofy kanal) på videofy.me heter jag Amanda Pehrson. Ja, det är väl de jag ska göra :) <3

 8. Märta skriver:

  Kan du göra en frågestund på bloggen och så svarar du i en video? :*

 9. Hästtjej! skriver:

  Har också tyska, fast jag går i 7:an! Härligt språk! Bra val Lisa!:))))

 10. MyWiklander skriver:

  Ska försöka bli frisk från min förkylning :3

 11. http://alexandrastips.blogspot skriver:

  kolla gärna in på min blogg den heter ..http://alexandrastips.blogspot.se/

 12. Emma Andersson skriver:

  Vet inte riktigt faktiskt ska typ längta till vi får vår dator typ i skolan det är 11 dagar kvar

 13. Linnea skriver:

  Ska typ på tennis samlingen där en ordförande står och pratar i typ 2 timmar och så får man en T-shirt där det står LTK (Lidingö tennis klubb) och sen så ska jag köpa lite idrotts grejer och tennis skor ;) Det är nog allt jag ska göra!! :)

 14. alva skriver:

  Hej:)
  kolla gjärna in min blogg, den handlar om naglar:)
  fixatnaglarna.bloggo.nu
  ps. Lisa är grym

 15. Rozza skriver:

  hej älskarrej lisa<3
  idag spelade vi fotboll och det blev lika (1-1)
  imorgon ska jag nog bara vara med en kompis.
  önskar att jag kunde träffa dig men du bor för långt upp (jag bor i småland söderut)

 16. Fanny skriver:

  Den här frågan låter säkert hur dum som helst men jag undrar vad NO är för här i Finland har vi inte NO eller så kallas det något annat

 17. Sanne skriver:

  Kan ni välja franska????

  Kan du och en kompis göra en best friend tag?

 18. mathilda skriver:

  hej jag kommer välja spanska jag kan redan franska svenska engelska och lite kinesiska för at
  jag är en halv fransk halv svensk tjej som bor i kina (shanghai)
  love you lisa
  var i kina är mats?
  mathilda.helander.net

 19. nichole skriver:

  Hej Lisa! Skulle gärna vilja träffa dig någon dag

 20. sara skriver:

  jag har varit i Tallinn

 21. Emma skriver:

  Jag läser tyska nu! (Började 7:an nu) Det är superkul, och ganska lätt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *