Review e.l.f’s ”Shine Eraser”

Idag blir det en review på e.l.f’s ”Shine Eraser” som är tunna, tunna pappers ark kan man säga som man ska dutta på de ställen i ansiktet där man är glansig.
Det är 50 st i ark i varje förpackning.
Man kan ha denna i sin väska och om man ser under dagen att, oj, jag är lite glansig på näsan! Ja då tar man upp den och tar ett ark och duttar på näsan så försvinner det glansiga!
Den är faktiskt riktigt bra! Jag testade den igår och allt glansigt försvann.
Den kostar 1,50£ som är runt 15 kr om jag tänker rätt!
Så om ni vill ha nått billigt som tar bort det glansiga så tipsar jag denna!
HÄR är en länk så ni kan beställa den.

20130824-142708.jpg

13 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

13 kommentarer på “Review e.l.f’s ”Shine Eraser””

 1. Kicki skriver:

  Trodde du skulle göra en video med dom :( -.-

 2. Ewelina skriver:

  haha lite konstigt att jag undrar men vilken färg är det på särvetterna ?

 3. alva skriver:

  Var har du köpt ditt miltär glas ögon skal??
  snälla svara

 4. Alexandra skriver:

  Hej Lisa! Jag är ett stort fan av dig och skulle vilja träffa dig och lära känna dig. Vill du lära känna mig?

 5. Julia Lahtinen skriver:

  kan du göra en hous tuorn på nedre våningen

 6. Alice Pettersson skriver:

  Hej Lisa! Jag vill bara säga att jag älskar dig och du är bäst! Men sen vill jag också säga att garnier roll on finns typ på styledbybeauty, den kostar 89 kr men styledbybeauty är väll en bra sida? Jag ville bara säga det

 7. linnea skriver:

  hej lisa jag tycker att du har ett fint utseende och att du är en jättesöt tjej

 8. Lill Liffan Liffner skriver:

  Jag har inte sett att videon kommit upp än:(

 9. Missvanessatjejen skriver:

  Hej lisa.. Jag älskar din blogg och din youtube kanal.. Men det är så att jag undrar varför du nästan aldrig eller snarare inte ofta gör videos? svara gärna :)

 10. ida skriver:

  jag älskar LISA

 11. I simply want to mention I am just very new to blogging and really liked you’re blog site. Very likely I’m likely to bookmark your website . You surely come with awesome posts. With thanks for revealing your blog.

 12. Oren Auces skriver:

  Aw, this was a very nice post. In concept I would like to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way seem to get one thing done.

 13. Todd Snively skriver:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually recognise what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly also talk over with my website =). We could have a hyperlink trade contract between us!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *