My day

Ny vecka!

Men idag hade vi först idrott, vi tränade på längdhopp och stöta kula. Jag stötte nått med 6 m och hoppade som längs 3,30 m. Den 12 sept ska vi på en idrottsdag på en skola och då kommer det massa sexor ifrån olika skolor och tävlar med sin klass och då håller vi på att träna inför det. Förra året vi var på det så kom jag till DM i längdhopp och då hoppade jag 2,58 m för att komma till DM och hur blir det då nu!? HAHA

Men sedan hade vi SO, sedan SV och sist slöjd. Förra året vi hade slöjd hade vi blandade grupper men nu har vi ändrat så att tjejerna har syslöjd och killarna träslöjd.

Men nu håller jag på att fixa med en video!

20130826-171828.jpg

4 kommentarer
 • mira

  du och lilly verkar vara som jag och min bff alicia

 • Hanan

  Men vad kul vi har också killarna för sig och tjejerna för sig på slöjden, men det har vi också på idrotten för att vi bråkar oftast så då ändra dom det!!

 • linnea

  vi har också slöjd syslöjd haha

 • Linnéa Johnsson

  Kan inte du och Lilly ha en frågestund tillsammans så man kan fråga frågor på bloggen och YT, sen svarar ni i en video? :D