Längtar!

Idag fick vi vår första läxa! Det är en lätt SO läxa där vi ska se en film om medeltiden, jag tror den är 18 min eller så.

Men imorgon åker klassen och massa andra sexor från olika skolor till Stenungsskolan där vi träffas och har olika lektioner som Hemkunskap som vi aldrig haft och så har vi språk. Jag har tyska! Jag längtar as mycket, ska bli kul att träffa Karro, Matilda, Lina, Filip osv.

Vi har fått en ny kille i klassen som ni kanske vet men han heter iaf Samuel och är faktiskt en riktigt schyst kille, han har bra humor!

 

20130827-194743.jpg

9 kommentarer

9 kommentarer på “Längtar!”

 1. linnea skriver:

  har du börjat med läxan eller

 2. Fanny skriver:

  Hej Lisa! Jag ville bara säga att både jag och min mor tycker att du är mycket coolare än Nellie Berntsson. Du är grym, hälsningar mig och min mor.

  1. Miss Lisibell skriver:

   Haha, tack! Hälsa din mor ifrån mig<3

 3. Karolina skriver:

  Hej♥

 4. Karolina skriver:

  Hej Lisa jag vill vara som du?

 5. Märta skriver:

  Har ni fortfarande Medeltiden på historian? Jag är ett år yngre än du, och vi har redan börjat med Vasatiden.

 6. important site skriver:

  I just want to tell you that I am newbie to blogging and honestly liked your blog. Likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely have very good articles. Regards for sharing your blog.

 7. I feel there’s a problem with your web site using Firefox browser.

 8. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *