Smink Tips!

Mindre är mer. Tjocka lager puder, klumpig mascara och utsmetat läppstift är inte så snyggt, eller? Ta det försiktigt. Då kan du alltid lägga på mer om det behövs! Om du lägger för mycket redan i början så måste du ta bort o börja om, känner du igen det?

Välj fokus! Fokusera på antingen ögon, läppar eller rouge på kinderna. Fokusera på en del av ansiktet och lägg en mindre synlig sminkning på de andra ställen på ansiktet. Sotiga ögon borde till exempel kombineras med en naturlig färg på läpparna men ett glansigt och färgstarkt läppstift behöver lite mascara på ögonfransarna. Om du går ”all in” både på läppar och ögon kan det se lite mycket ut.

Glöm inte rougen. Det händer lätt att man bara fokuserar på ögonen och munnen, eftersom det är det första man lägger märke till när man ser sig i spegeln. Men lite rouge på äppelkinderna kan göra underverk. det får dig att se piggare och fräschare ut!

Källa: http://augustime.bloggplatsen.se

20130827-173703.jpg

24 kommentarer

24 kommentarer på “Smink Tips!”

 1. Alva skriver:

  Mer såna här inlägg!

 2. Fyasaman S skriver:

  äppelkinderna????? whaaaaaaaaaaaat?

 3. Sara skriver:

  bra att du lägger upp tips och så, men nästa gång. Skriv dina egna och kopiera inte rakt av från gooogle.

 4. Anonym skriver:

  kommer rutinerna upp ikv? :)

 5. linnea skriver:

  bra tips

 6. linnea skriver:

  kommer det en video idag eller

 7. Wooooh. skriver:

  Sluta kopiera allt!

 8. Liw skriver:

  http://augustime.bloggplatsen.se/2013/07/06/9997978-10-smarta-sminktips/

  Seriöst Lisa. Jag är ingen hater, jag tycker det är rätt roligt att kolla på dina videos, men det där är kopiering rakt av. Du har ju inte ens bytt ord.
  Det är bra att sprida vidare, men välj då egna ord. Kopiera inte bara rakt av utan att länka till bloggen du tog i från. Det är dålig stil. :/
  Och säg snälla inget om inspiration nu. Det är kopiering, punkt. Annars så skulle det kunna vara ‘inspiration’ om jag tog dina bilder och bara satte mitt namn på dem.

 9. Linn skriver:

  Fattar inte hur man kan var SÅÅÅ besatt av kladd man smetar på ansiktet för att bli ”vackrare” i andras ögon. Du som köper NYTT hela TIDEN, har du tänkt på att en mascara tex. går ut om 3 månader osv? Du hinner inte ens använda upp allt INNAN du DÖR.

  Tkr iaf det är väldigt onödigt, skulle själv lägga ner pengarna på tekniksaker, möbler, osv. och lite kläder. Jag använder upp det jag har först iaf.

 10. Linn skriver:

  Det där är kopiering rakt av, Lisa. Visste du att det är ett brott om man snor andras texter och låtsas om att man skrivit det själv? Det kallas plagiat och det är mest olagligt om man känner pengar på det man gör. Alltså att du känar pengar på någon annans arbete.

  Du har inte ett sånt bra ordföråd eller så bra meningsuppbyggnad. Det ända du kan säga är ”eeehh” eller skriva ”och” å eller lägga upp en bild med en rubrik..

 11. Linn skriver:

  Och lek inte världkändis, huh ._____.

 12. Linn skriver:

  Blir lite mörkrädd. *host*

 13. Sara skriver:

  Asså Lisa… Jag förstår lite varför du gjorde videon där du sa åt folk att du tog inspiration från challenges och tags. Då höll jag med dig, men varför fortsätter du nu med att verkligen KOPIERA? Kopiera texter som den här och den där pluggtipsvideon du la upp en väldigt kort tid efter, det känns bara dumt. Inspiration hade varit om du kanske hade verkligen FORMULERAT OM DIG, inte kopierat och bytt lite ord. Helst ska man också skriva ”jag har fått inspiration från *** som jag vill dela med mig av”. Det här är däremot att härma, inte att få inspiration.

 14. linnea skriver:

  era knäppjökar det är inspiration om ni inte förstår hon gör det hon vill göra punkt slut

 15. Pendlar skriver:

  Haha, jag som trodde du skulle sluta upp med allt du kopierar (både blogginlägg och videos) efter all uppläxning du fick efter din pluggtips video. Men nej…?

  Kom nu inte och säg inspiration, hur är det inspiration att läsa någons blogginlägg, ta med samma tips och dessutom framföra tipsen med exakt samma meningar.

 16. Sandra skriver:

  Lisa, skulle du kunna göra en video där du visar alla dina hästsaker? Alltså det du har, typ ridkläder och sånt där? Då skulle jag bli superduperglad, för det var ett tag sedan du gjorde en hästrelaterad video. Du får gärna ta med kameran till stallet igen och filma när du rider också! :DDD

 17. Sophie skriver:

  Himla fin bild på Lisa
  Du passar så bra i det sminkt
  Ni andra som kommer in bara för skriva elaka kommentarer
  Ni behöver inte komma in hit för kolla
  Har ni verkligen inget liv
  Mår ni bra att skriva elaka
  Kram Sophie

 18. Karin skriver:

  du har ju raderat jättemånga kommentarer som säger att detta är kopierat.. väx upp -.-

 19. Lise skriver:

  Så här skulle du alltid ser ut
  Inte mer smink
  Du ser naturlig ut på den här bilden
  De andra bilderna för mycket smink inte snyggt alls
  Var rädd om din hud och ditt hår med alla smink och hudvårds produkter och hårprodukter en dag kanske strejka din hud och ditt hår då är det inte så roligt längre
  Då är det för sent återställa det huden och håret

 20. du skriver:

  kul att du kopierar rakt av

 21. du skriver:

  åh förlåt såg inte att du hade lagt till en källa ^^

 22. Linnea skriver:

  bra tips Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *