Titta vad jag fick i posten!

Tack Alicia från Bollnäs<3 20130827-145150.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Titta vad jag fick i posten!”

 1. Rozza skriver:

  omg 1 min seddan

 2. Elin.A skriver:

  Åh du får så mycket fina grejer och du är jättesnygg
  Sminkmode.123minsida.se

 3. linnea skriver:

  snygga saker

 4. linnea skriver:

  kan du göra en my morning skincar routine

 5. Thank You Nicki ♡ skriver:

  Älskar du victoria secret & vill ha deras body mister? Då tycker jag att du ska vara med på denna tävling som är gratis! Kanske du vinner.. http://nickimdaily.blogg.se/2013/august/tavling-victoria-secret-produkter.html#comment

 6. Alven skriver:

  VILL DU LÄSA EN BLOGG???? DÅ VET JAG VILKEN……….MIN………..JAJA DEN ÄR INTE LIKA BRA SOM LISAS MENMEN<3 DEN HETER IAF: alvaanna.blogg.se

  Jag älskar dig lisa och du är min förebild även om jag går i 7:an och är äldre än dig<3 Luv U everybody who read this and you LISA you´r a ANGEL<3<3<3 gLÖM INTE ATT lÄSa min blogg nu då<3<3 Pöss;););););)

 7. xandra004 skriver:

  Bollnäs OMG BOR T YP DÄR :DDDDDDDDD

 8. linnea skriver:

  kan du göra en video idag snällalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pleaz

 9. Tilda Svensson skriver:

  kan du snälla göra en what`s on my ipad skulle bli jätte glad då älskar dig!!!!! <3

 10. Sandra skriver:

  Lisa, skulle du kunna göra en video där du visar alla dina hästsaker? Alltså det du har, typ ridkläder och sånt där? Då skulle jag bli superduperglad, för det var ett tag sedan du gjorde en hästrelaterad video. Du får gärna ta med kameran till stallet igen och filma när du rider också! :D .

  prettylittlenails.blogg.se

 11. giza skriver:

  kan du göra en video där du visar/testar lösögonfransarna??? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *