Min dag..

..Har varit grym! Vi har på stenung och först hade vi hemkunskap och vi gjorde fruktsallad, det blev jätte gott! Sedan hade vi en rast, sedan 20 min matte, mat, rast, en timma mer matte, rast och till sist språk (tyska).

Varken kopper, ucklum eller kristinedal var där! det var bara från vår skola. Dom hade väll sina anledningar.

20130828-161040.jpg

21 kommentarer

21 kommentarer på “Min dag..”

 1. Filippa skriver:

  Jag går på kristinedalskolan

  1. Miss Lisibell skriver:

   ska du till stenung nästa vecka?

   1. Filippa skriver:

    Jag vet faktiskt inte men kanske. Jag tror att kopper kommer komma för i 7:an börjar ju dom på Stenungs skolan

    Btw skulle vara roligt att träffa dig om våran klass går dit :-)

    Om du vill kika ( tror inte det men :-) ) min Kik : filippa_01

    1. Filippa skriver:

     Vi kommer nog gå i samma klass i 7:an för jag ska nog byta till stenung ( inte bara för du går där)
     För att våran klass är lite knäpp

     1. Guest skriver:

      Vem är du

 2. linnea skriver:

  kan du göra en video idag så skulle jag bli jätteglad

 3. linnea skriver:

  om du inte redan har gjort en

 4. Emelie skriver:

  Gud vad mycket rast :o vi har 5-10 min rast mellan lektionerna och 30 min lunchrast, när slutar du?

  1. Alva skriver:

   Vad lite rast ni har! Vi har rast mellan varje lektion i typ 10 minuter och lunchrast minst en timme x)

   1. Julia skriver:

    gud vad ni har lite raster vi har 15 min mellan timmarna och 45 min lunch rast

 5. Alva skriver:

  Vi gjorde också fruktsallad x)

 6. Fanny skriver:

  läser ni tyska

 7. Nanni skriver:

  Får man sitta och tugga tuggumi och lyssna på musik på lektionerna i din skola? Och dra och shoppa på rasterna? Konstig skola! 0.0

 8. Nellie skriver:

  Jag går också på kristinedalskolan. Vi har upp till nian så dom flesta stannar. Btw så va kopper på klassresa. Kika mig om du vill veta ngt mer. Heter Nellie.v

 9. emelie123321 skriver:

  vart har du köpt den där tröjan :) <3:)

 10. lowa.mansnerus skriver:

  HEJ JAG ÄLSKAR DINA VIDEOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Aw, this was a really nice post. In concept I want to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and not at all seem to get one thing done.

 12. see this here skriver:

  I just want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and really loved your web blog. More than likely I’m likely to bookmark your website . You surely have awesome writings. With thanks for sharing with us your blog site.

 13. I have been really looking for something about this subject and your writing perfectly matches my current requirements. Will you please write more along these lines? Viewers are looking for this knowledge as well as the type of unbiased opinion that you bring to the table.

 14. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *