fixar

Jag håller på att fixa med en video! Det är en smink video som kommer upp, det blev lite sent men ni förstår väll? Mycket skola och en häst att ta hand om. Det kan krocka lite ibland! :)

Denna sminkning kommer upp!

IMG_0622

4 kommentarer
 • Missvanessatjejen

  Första kommentaren… Jag undrar om du kan visa din sminkbord och din dusch låda

 • sofia

  Finaste lisa <333

 • Ida

  Hejsan Lisa! Det är jag som är gratisprofilbilder på instagram. Jag har bara en fråga om jag kunde få den fantastiska äran att få göra ett picollage av dina foton! :) Om du nt vill att jag sa veta din kik. Då kan du annars bara skapa en fake. Elr maila mig på Ida.lyckemy@hotmail.se

  Tack så mycket om jag fick den äran! <3

  Tacksam för svar! :)

  Maila gärna mig om du vill :)!

 • misslisibell fan

  hur snyggt kan du göra blir månlös