Sen video idag!

Hej! Skolan var grym och ska till stallet direkt. Så det blir en video senare idag!

20130829-151417.jpg

20130829-151423.jpg

15 kommentarer
 • Smilla

  Heej<33 Första kommentaren!^^ Fiin♥♥♥

 • Ebba

  Hej Lisa du är värkligen bäst du är min stora före bild :) du letar efter ganier roll-on concesiler de finns på stylebybeautis hemsida ;)

 • Emelie

  Vart kollar du på alla bilder?

 • Ronja

  Vad blir det för video?

  leontinas.blogg.se

 • Lisasfanis

  Du verkar ha ett perfeckt liv jag blir inputtad i taggbuskar dragen i håret nipen så jag får blåmärken.. När jag går till skolan är allt toppen när jag kommer hem gråter jag oftast jag har inte världens bästa liv men inte sämsta heller! Du söder mig Lisa! <33

  • Linnéa Johnsson

   Stackare, jag vet att jag inte är Lisa men jag tycker bara att det är så fel att du ska få stå ut med det. Vet du varför de gör det? Om du tycker det blir för jobbigt kan du alltid prata med någon. Men kom alltid ihåg: Stay strong.
   De som gör det är så sjukt dumma så det finns inte ord. Hoppas du finner någon tröst i detta. /Linnéa

   • Lisasfanis

    Det var fint skrivet! :’) jag gör inget mot de! :/ tack du gör mig starkare. :)

 • Julia

  vad vad det hemska i ett inlägg

 • alva

  var har du köpt ditt miltär glas ögon skal??

 • lina

  hej lisa skulle du vilja göra en whats in my schollbag

  • Julia

   on ska hon kanse gör det nästa vecka för hon sa att hon skulle göra det nåkra veckor in i terminen

 • Julia

  kan du skriva ditt schema?

 • Lise

  Du putar alltid med läpparna lik kissie

 • teha

  det är jätte bra att du varnar när det kommer en sen video för dina läsare blir inte lika arga då ;)

 • Ida

  Hejsan Lisa! Det är jag som är gratisprofilbilder på instagram. Jag har bara en fråga om jag kunde få den fantastiska äran att få göra ett picollage av dina foton! :) Om du nt vill att jag sa veta din kik. Då kan du annars bara skapa en fake. Elr maila mig på Ida.lyckemy@hotmail.se

  Tack så mycket om jag fick den äran! <3

  Tacksam för svar! :)

  Maila gärna mig om du vill :)
  !!