Sen video idag!

Hej! Skolan var grym och ska till stallet direkt. Så det blir en video senare idag!

20130829-151417.jpg

20130829-151423.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Sen video idag!”

 1. Smilla skriver:

  Heej<33 Första kommentaren!^^ Fiin♥♥♥

 2. Ebba skriver:

  Hej Lisa du är värkligen bäst du är min stora före bild :) du letar efter ganier roll-on concesiler de finns på stylebybeautis hemsida ;)

 3. Emelie skriver:

  Vart kollar du på alla bilder?

 4. Ronja skriver:

  Vad blir det för video?

  leontinas.blogg.se

 5. Lisasfanis skriver:

  Du verkar ha ett perfeckt liv jag blir inputtad i taggbuskar dragen i håret nipen så jag får blåmärken.. När jag går till skolan är allt toppen när jag kommer hem gråter jag oftast jag har inte världens bästa liv men inte sämsta heller! Du söder mig Lisa! <33

  1. Linnéa Johnsson skriver:

   Stackare, jag vet att jag inte är Lisa men jag tycker bara att det är så fel att du ska få stå ut med det. Vet du varför de gör det? Om du tycker det blir för jobbigt kan du alltid prata med någon. Men kom alltid ihåg: Stay strong.
   De som gör det är så sjukt dumma så det finns inte ord. Hoppas du finner någon tröst i detta. /Linnéa

   1. Lisasfanis skriver:

    Det var fint skrivet! :’) jag gör inget mot de! :/ tack du gör mig starkare. :)

 6. Julia skriver:

  vad vad det hemska i ett inlägg

 7. alva skriver:

  var har du köpt ditt miltär glas ögon skal??

 8. lina skriver:

  hej lisa skulle du vilja göra en whats in my schollbag

  1. Julia skriver:

   on ska hon kanse gör det nästa vecka för hon sa att hon skulle göra det nåkra veckor in i terminen

 9. Julia skriver:

  kan du skriva ditt schema?

 10. Lise skriver:

  Du putar alltid med läpparna lik kissie

 11. teha skriver:

  det är jätte bra att du varnar när det kommer en sen video för dina läsare blir inte lika arga då ;)

 12. Ida skriver:

  Hejsan Lisa! Det är jag som är gratisprofilbilder på instagram. Jag har bara en fråga om jag kunde få den fantastiska äran att få göra ett picollage av dina foton! :) Om du nt vill att jag sa veta din kik. Då kan du annars bara skapa en fake. Elr maila mig på Ida.lyckemy@hotmail.se

  Tack så mycket om jag fick den äran! <3

  Tacksam för svar! :)

  Maila gärna mig om du vill :)
  !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *