Today

Gormorgon!
Först idag har jag skola och det är en vanlig skoldag. Inget speciellt händer och det är helt lame. Slutar 12.40, går hem och fixar en video och vid 15.00 tiden kommer Filip hem till mig och vid 18.00 åker vi till kcv med honom! Hur kommer eran dag vara? Kommentera

Har har en liten fråga. Är det ok att jag bloggar ifrån både iPhone, iPad och dator? För liksom när jag inte har datorn kan jag fortfarande blogga på iPaden och när jag inte har iPaden så har jag mobilen. Ellerhur? Om ni bara vill att jag bloggar vid datorn då är det ju inte så ofta eftersom jag inte är vid datorn hela tiden.

Nu ska jag fixa mig inför skolan. Outfit bilder kommer!

20130830-062524.jpg

20 kommentarer

20 kommentarer på “Today”

 1. Ewelina skriver:

  Jag ska till ett shoppingcenter men min bästis och sen så ska vi ha mys kväll och sova över lääängtaar♥♥
  och jätte fin bild !

 2. Ewelina skriver:

  Jag ska till ett shoppingcenter men min bästis och sen så ska vi ha mys kväll och sova över lääängtaar♥♥
  och jätte fin bild !

 3. Ellinor skriver:

  Jag tycker de är ganska tråkigt när du lägger upp en bild på dig o en kompis och skriver ” skola” tex. Tycker också att en gång om dagen skulle du väl kunna skriva ett långt inlägg om dina tanalr och åsikter kring olika saker. Sånt är superkul att läsa!

 4. Ellinor skriver:

  Jag tycker de är ganska tråkigt när du lägger upp en bild på dig o en kompis och skriver ” skola” tex. Tycker också att en gång om dagen skulle du väl kunna skriva ett långt inlägg om dina tanalr och åsikter kring olika saker. Sånt är superkul att läsa!

 5. Elin.A skriver:

  Menar du fredag???
  På fredag ska jag
  ha elevens val (hemkunskap)
  Och slöjd
  Och matte tror jag
  Och sen ska jag jag till min sköthäst
  Fredagar är bäst

 6. Sofia skriver:

  Om du bloggar från alla tre blir det ju bättre uppdatering än om du bloggar från bara datorn, så det tycker jag är jättebra! Det är också kul att se bilder på dina kompisar och sånt, helst hade JAG velat ha en video med dem. ;)

 7. anna skriver:

  Skulle du kunna göra en hårprodukts video? Där du visar typ det bästa shampot, bamsamet och håringpackningar? Och kanske visa några andra hårprodukter du tycker är bra.♥

  1. anna skriver:

   Jag menar det bästa schampot,balsamet, och hårinpackningen du har använt.

 8. Julie Seipäjärvi skriver:

  Är sjuk men i skolan skulle jag hat allktivitets dagen suger att vara sjuk

 9. Emma Andersson skriver:

  Går i skolan till 15:00 och sen ska jag la typ plugga eller va med nån

 10. Star Bell skriver:

  Jag ska bara va hemma idag för jag ramlade av en häst igår så nu har jag ont på armen o läppen, men jag tycker du ska lägga upp inlägg på datorn, ipad och iphone så att te.x när du är i skolan kanske du lägger upp något inlägg så att om nån är sjuk kanske den vill titta på din blogg osv………. Och jag tycker det kan vara roligt att se bilder på dig och Lilly

 11. tovalindgren skriver:

  Blogga från alla jätte kul att läsa din blogg

 12. tovalindgren skriver:

  Är sjuk så är hemma

 13. Cindy! skriver:

  Har ingen skillnad var du bloggar ifrån bara du bloggar. Det skulle vara kul med mer kompis videor/Blogginlägg! Älskar dig och det du gör!

 14. Hej pa dig skriver:

  Från datorn är bäst men när du bloggar från mobilen så blir det ju mer inlägg så det går väl också.

 15. misslisibell fan skriver:

  you are so cute!!!! <3 <3 <3 <3

 16. read this skriver:

  I simply want to say I’m beginner to weblog and honestly liked you’re web-site. Very likely I’m planning to bookmark your site . You really come with remarkable articles and reviews. Many thanks for sharing your webpage.

 17. you will just love Katy Perry’s voice and also her chest he he he. those are really huge”

 18. Ward Blessman skriver:

  I dugg some of you post as I cogitated they were handy very helpful

 19. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *