Godmorgon, eller?

Godmorgon höll jag nästan på att skriva! Jag kom hem ifrån lägret vid ett tiden och från kanske två tiden till nu har jag sovit (halva dagen). Jag är så utmattad satt jag kan somna när som helst även nu när jag sovit halva dagen, haha.. Men lägret var jätte kul och det var fullt upp hela tiden och man kände verkligen innan man åkte hem att man var trött och så somnade jag haha!
Nu sitter jag i vardagsrummet med Emil, Daniel och Karl där Emil spelar och Karl jobbar matte och Daniel vet jag inte vad han gör. När jag sovit så länge så när jag kom ner så sa jag till pappa, är det morgon eller kväll? haha. Men ska ta det lugnt en stund till innan jag ska äta, är jätte hungrig.

20130905-194739.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer på “Godmorgon, eller?”

 1. Matilda Andersson Månsson skriver:

  Kan du inte göra en ny 20 dagars?

 2. ellenbrappi skriver:

  Inte för att tjata o så, men kommer det en video idag? Du måste självklart inte göra det eftersom du är så trött jag gillar att kolla in dina gamla videos så det kan jag om du inte vill <3<3 älskar dig! :)<3

 3. Elina Marie Sjöwall skriver:

  Hej på tal om morgon, i din morgon routine så ligger det ett berv på matbordet, kan du inte öppna det i en video! Snälla ps, det e från mig :)

 4. janina skriver:

  hej jag kollar alltid på dina videos.
  Så jag väntar alltid på dom varge dag och jag är en ny titare för dig men jag tycker i alla fall at du är nice och cool men jag saknar att du inte gör lika många jag vill ju inte strässa dig på något sätt men så du vet så vill jag så gärna ha fler videos så snart som möjligt <3

 5. Cicci skriver:

  Åh, det låter som du haft jättekul! Så åh va kul kan man säga! /Cicci

 6. Ida Gradin skriver:

  Hej Lisa jag älskar verkligen duna videos och så och jag fyller år den 6 september typ idag kan man säga efter som klockan är efter tolv typ aja men skulle du kunna säga grattis till mej i typ en video eller på bloggen för såg att du gjorde de en gång tyckte de började väldigt roligt ps fyller 11 och heter samma sak som fin syster alltså Ida

 7. elincom skriver:

  hej vgd nu

 8. Trendi skriver:

  Kika in på trendi.devote.se om du gillar mode,inredning/design,hälsa , skönhet och mycket mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *