Godmorgon, eller?

Godmorgon höll jag nästan på att skriva! Jag kom hem ifrån lägret vid ett tiden och från kanske två tiden till nu har jag sovit (halva dagen). Jag är så utmattad satt jag kan somna när som helst även nu när jag sovit halva dagen, haha.. Men lägret var jätte kul och det var fullt upp hela tiden och man kände verkligen innan man åkte hem att man var trött och så somnade jag haha!
Nu sitter jag i vardagsrummet med Emil, Daniel och Karl där Emil spelar och Karl jobbar matte och Daniel vet jag inte vad han gör. När jag sovit så länge så när jag kom ner så sa jag till pappa, är det morgon eller kväll? haha. Men ska ta det lugnt en stund till innan jag ska äta, är jätte hungrig.

20130905-194739.jpg

581 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *