Skola snart slut

Snart slutar skolan (12.40). Då ska jag göra en video, vill ni ha en ”what’s in my schoolbag”? Men sedan när Ida kommer hem så ska vi troligtvis åka till torget och handla. Jag ska bl.a. leta efter ett par skor för idrotten och en as snygg tröja ifrån Gina Tricot. Och vi ska kanske till KCV vid åtta. Hur kommer eran fredag se ut framöver?

20130906-123312.jpg

14 kommentarer
 • Zelma

  Ja gör en whats in my schoolbag!! <3

 • Elin.A

  Min fredag är att sköta min sköthäst
  Pooch

 • Elin.A

  Vad är din adress jag ska skicka en sak till dig

 • ellenbrappi

  Gör gärna en whats in my schoolbag! I dag ska jag chilla med en kille i min klass och typ aa? Jag vill gärna ha din adress för jag vill skicka saker, så snälla skicka till ellenbrappi@gmail.com för i love you!

 • sofia

  Jag ska va i barcelona haha är där nu puss

 • Julia

  gör vidieon

 • Gumman

  Vore kul med ”Mats does my makeup” video… At han ska sminka dig!

 • MyWiklander

  Ska inte göra så mycket, fixa på rummet och skriva upp ALLT jag önskar mig i julklapp/födelsedagspresent (fyller år i Januari) :)

 • Elliesweetheart Johansson

  aa gör det gumman . Jag ska inte göra så mycket haha . Slutade typ nyss från skolan . Slutade typ vid 14.30 :)

 • Ronja

  Vad skönt att sluta så tidigt!

  leontinas.blogg.se

 • Msp Alicia

  Jag ska prov rida till en svårare ridgrupp på min ridning och äta tackos

  Ps: förlåt för jag taggade dig på instagram :S

 • Melina

  Jag slutar alltig kl 2:30 älskar fig Lisa !❤

 • Julia

  måndag-torsdag slutar jag 15.00 och på fredagar slutar jag 13.00
  Föresten kan du göra ett inlägg om dit schema?????? snälla

 • Emma Andersson

  Slutar 15:00 varje dag i veckan