Nösnäsvallen

Idag är det lördag och jag har städat o donat lite här hemma. Laddar upp en video nu! Jag ska åka till Boppan och rida senare, det är rätt så varmt så vi rider inte mitt på dagen för då är hon så trött.

Igårkväll var jag på kcv. Kcv menas med (kristet center väst) som är kyrka som har ungdomskvällar på Fredagar som jag går på, vi hade jätte kul!

Denna vecka som kommer så ska sexorna i vår skola åka till Nösnäsvallen och tävla i friidrott som jag tror kallas ”bästa 6:an”. Jag ska alltså på det, var där i fyran och femman också! Träffade fans där förra året som gick i femman och hoppas att jag får träffa fans igen!♥ Ni som bor i Stenungsund som ska dit kan kommentera. Det var kul förra året för då fick jag massa kex choklad av fans (vet inte varför).

Förra året kom jag tvåa i längdhopp av alla femmor i Stenungsund och då hoppade jag 2,58 m och kom till DM. Men nu på gympan denna veckan som var så hade vi längdhopp och då hoppade jag 3,30 m ! Och förra året i höjdhopp så hoppade jag 95 på nösnäsvallen men nu på idrotten hoppade jag 1,15 m och som högst tjejerna får hoppa är 1,20 m :D

Jag är jätte taggad iaf!Skärmavbild 2012-12-27 kl. 20.48.45

6254

973 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *