Mode hösten 2013!

20130908-173258.jpg
Denna slags jackan kommer vara väldigt inne nu i höst! Så se till att ni får tag på denna, själv har jag en som är ljus blå och jag Älskar den<3 Men se till att den inte är allt för dyr för dom kan vara ganska dyra. Jag köpte min på Cubus för 299 kr.

15 kommentarer

15 kommentarer på “Mode hösten 2013!”

 1. Emma skriver:

  Dom där jackorna kan vara väldigt dyra, o just när du säger så, kommer folk att köpa den för de pengarna pga av att du skriver de nu.

 2. Ida skriver:

  Hej Lisa, jag tänkte bara säga att roll on concelern finns på styledbybeauty.se

 3. Alma Assra skriver:

  Hej Lisa! :D
  Jag har kollat på dina videos i snart 2-3 år och jag älskar dig så sjukt mycket! Jag är ett år äldre än dig men du betyder så sjukt mycket och du är så sjukt duktigt.
  Jag har ett problem och det känns så sjukt jobbigt och jag tror att du kan hjälpa mig som du har gjort med alla dina andra fans, det är om att skaffa en blogg. (:

  Jag har velat skaffa en blogg för 5 månader sen tillbaka men problemet är att jag inte vet hur jag ska säga det till min mamma, det känns så svårt och jag vill säga det men när jag väl har tid att prata med henne så finner jag inga ord, snälla kan du hjälpa mig? Jag vill så gärna skaffa en blogg!

  Vad gjorde du och vad sa du? Snälla jag vill så gärna skaffa en men jag vet inte hur jag ska säga det.. Behöver verkligen hjälp.

  Svara gärna här eller i en video eller via mejl!

  Gmail: assra2009@gmail.com

  E-mail: Assra2009@hotmail.com

  Behöver verkligen hjälp och jag vet att du kan hjälpa mig.

  Många kramar,

  Alma Assra, från Helsingborg! ♥ (:

 4. Elliesweetheart Johansson skriver:

  jag har kollat på dina videos i typ 2 år och jag tycker att du är SKIT DUKTIGT på att att sminka dig . Jag är snart 14 år . Jag har en blogg men jag kan inte ladda upp bilder på mig eftersom jag har inte minneskort på min mobil men jag kommer vänta lite hehe. Jag har lite problem att sminka mig för jag tycker att jag har för lite smink . Men jag ska försöka önska mig det för jag fyller snart år och då blir jag 14 år hehe . Jag är yngst i klassen eftersom dom andra är fyller och är 15 år hehe . Men aja det var det jag ville säga att du är gullig och en bra och söt person :) Puss älskar dig du är som en lillasyster till mig :) <3 Ha det så bra . Förstör inte ditt liv snälla ha den personlighet du har <3 Från Ellinor jag är ditt största FAN :) <33333333333333333333333333333333333333333333333 Jag kommer ifrån Jönköping <3

  1. Star Bell skriver:

   Jag är också hennes största fan!!!

 5. Star Bell skriver:

  Vad fin jacka!

 6. aycha skriver:

  några frågor snälla svara

  1] hur många byxor har du

  2]tajta byxor eller shorts

  3]bikini eller shorts

  4]nagellack eller smink

  5]vart bor du

  6]vad är din mobiltelefon

  7]ida eller hannah

  8]karro eller matilda

  9]gillar du muslimer

 7. Cicci skriver:

  Inte min typ :/
  Men den var ganska billig ;) För att vara en sån jacka..
  /Cicci/Cecilia

  1. lotta13 skriver:

   299 kr är inte för många billigt

   1. Cicci skriver:

    Nej, nej. Men jag tycker 299 kr är billigt för en sådan jacka!

 8. Emmi skriver:

  Vart kan man köpa den mer förutom Cubus? ;)

 9. Ducky skriver:

  Vill ni veta vilken ansiktes form ni har? När du ska forma ögonbrynen, klippa dig eller köpa nya glasögon är det ett måste!
  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

  ducky.webblogg.se

 10. xandra004 skriver:

  Den är superfin!!! :)
  Visst håller alla med?? :3

 11. villemo skriver:

  jaa fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *