Dagens Lisa

Dagens frisyr: toffs
Dagens smink: concealer & mascara
Dagens humör: Glad
Dagens sms: jag har inte fått nått sms today
Dagens hiss: Två års jubileum!
Dagens diss: regn..

Dagens iPhoneskal:

20130910-183305.jpg


Dagens outfit:
20130910-183531.jpg

7 kommentarer
 • Fanny

  Älskar dina dagens Lisa!
  Men skulle du kunna göra en sminkning när du måste använda en sak av allt om du fattar! Concealer foundation primer bronser Rough puder ögonskugga crème ögonskugga eyeliner kajal ögonbrynspenna läppbalsam osv osv ASSÅ ALLT skulle va så galet kul!

 • Anna

  Älskar dina videos! skulle du kuna göra en video om hår! typ hur man setter upp den i olika frisyrer! skulle sjukt gärna vilja seta upp det i olika och snygga frillor, ass mö! sjukt glad om du gjorde det!

 • http://MrCrazy.blogg.se/ MrCrazy.blogg.se

  Hej jag är sjuk:/ gör mig lite gladare vetja gå in på min blogg alla
  ——> http://www.MrCrazy.blogg.se <——-
  ♥♥❤❤

 • fride

  lkan du gjøra flere dagens lisa?

 • Fyasaman S

  Gud vilka snea ben

 • Ida

  Jag har detta

 • Ida

  kan jag få din mobil nummer