glad!

Så glad, såg ni min senaste wanties som jag la ut för någon dag sedan där var det ett par skor och en keps bland annat från ett företag och nu ska dom skicka det till mig :D Det kommer en haul när paketet kommit och kommer lägga ut bilder. Påtal om paket så kom det ett paket idag ifrån danmark från ett företag. Jag fick ett skit fint iphoneskal! Bild kommer i nästa inlägg.

Idag var det en bra dag, väldigt chill! Imorgon ska vi till Stenungsskolan som vi åker till på Onsdagar. Det är jätte kul där och då kan jag både träffa andra sexor om mina kompisar som börjat sjuan♥

På Torsdag ska jag på indrottsdagen på Nösnäsvallen, vilka ska dit med sin klass? kommentera!

Ja håller på att fixa med en video så att ni vet att det kommer en lite senare :)

DSC0175

2 158 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *