glad!

Så glad, såg ni min senaste wanties som jag la ut för någon dag sedan där var det ett par skor och en keps bland annat från ett företag och nu ska dom skicka det till mig :D Det kommer en haul när paketet kommit och kommer lägga ut bilder. Påtal om paket så kom det ett paket idag ifrån danmark från ett företag. Jag fick ett skit fint iphoneskal! Bild kommer i nästa inlägg.

Idag var det en bra dag, väldigt chill! Imorgon ska vi till Stenungsskolan som vi åker till på Onsdagar. Det är jätte kul där och då kan jag både träffa andra sexor om mina kompisar som börjat sjuan♥

På Torsdag ska jag på indrottsdagen på Nösnäsvallen, vilka ska dit med sin klass? kommentera!

Ja håller på att fixa med en video så att ni vet att det kommer en lite senare :)

DSC0175

22 kommentarer

22 kommentarer på “glad!”

 1. Jenny Lu skriver:

  Kram! <3

 2. Filippa skriver:

  Jag ska dit

   1. Nawras skriver:

    Kan du göra en video med tips på vad man kan ha på sig på hösten? Lite mer tjockare kläder för nu börjar det bli lite dåligt väder hos mig och jag vill ha inspiration till fina kläder jag kan ha. Kram! <3

   2. Filippa skriver:

    Aa det ska det bli

 3. Nawras skriver:

  Ibland när jag får veta att andra har haft sjukt roligt och jag har haft en dålig dag får jag nästan känslan som att mitt liv inte är lika roligt, även om jag har ”lyxigt”. Har swimming pool illa och sånt, inte för att skryta jag lovar. Men det känns ändå som att roligheten fattas när jag får höra hur kul andra har haft =( Alla har sina brister och dåliga tider, mina dåliga tider kommer när jag är själv då blir jag lite deppig :(

 4. Nawras skriver:

  Vill säga att jag älskar dig Lisa du underhåller mig jag kollar på dina videos alltid efter skolan det är som ett intresse att sitta och läsa din blogg och kolla på dina videos <3 Du verkar vara en sjukt snäll tjej och inte som alla bitchiga tjejer som bor nära mig.

  1. Tiili skriver:

   Hetr du Nawras? ❤Du borde heta så!

   1. Nawras skriver:

    Jag heter egentligen Naores men vissa svenska tycker det är svårt att uttala det så mitt svenska namn är Nawras. :)

    1. Tiili skriver:

     Åååh.. Jag heter bara Tiili.. ❤

     1. Nawras skriver:

      Tilli är ju skitsnyggt! (Ursäkta) :D

 5. Frida skriver:

  Hur många videos har du gjort

 6. Erik skriver:

  Jag ska dit !

 7. Sara skriver:

  Fin blogg kika gärna in på min blogg myfantasylife.bloggplatsen.se

 8. Jonnaaaa skriver:

  Vilken sida ? ;)

  1. Tiili skriver:

   HUR FICK DU PROFIL BILD? Min mobil fukkar upp sig när jag vill ändra..

   1. Jonnaaaa skriver:

    Haha, jag har connectat mitt disqus konto med facebook

    1. Tiili skriver:

     Heter du Jonna

     1. Jonnaaaa skriver:

      Japp

     2. Tiili skriver:

      Okej! ❤❤❤❤❤

     3. Jonnaaaa skriver:

      Vrf undra du?

 9. Tiili skriver:

  Är du glad för en Fjortis keps och ett par skor du aldrig hittar en ”passande” outfit till? Asså växer man upp så i din familj? Men Ida är ju normal.. Hmm jag få fortsätta med mysteriet Lisa Jonson!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *