glad!

Så glad, såg ni min senaste wanties som jag la ut för någon dag sedan där var det ett par skor och en keps bland annat från ett företag och nu ska dom skicka det till mig :D Det kommer en haul när paketet kommit och kommer lägga ut bilder. Påtal om paket så kom det ett paket idag ifrån danmark från ett företag. Jag fick ett skit fint iphoneskal! Bild kommer i nästa inlägg.

Idag var det en bra dag, väldigt chill! Imorgon ska vi till Stenungsskolan som vi åker till på Onsdagar. Det är jätte kul där och då kan jag både träffa andra sexor om mina kompisar som börjat sjuan♥

På Torsdag ska jag på indrottsdagen på Nösnäsvallen, vilka ska dit med sin klass? kommentera!

Ja håller på att fixa med en video så att ni vet att det kommer en lite senare :)

DSC0175

22 kommentarer
 • Jenny Lu

  Kram! <3

 • Filippa

  Jag ska dit

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   kul!!

   • Nawras

    Kan du göra en video med tips på vad man kan ha på sig på hösten? Lite mer tjockare kläder för nu börjar det bli lite dåligt väder hos mig och jag vill ha inspiration till fina kläder jag kan ha. Kram! <3

   • Filippa

    Aa det ska det bli

 • Nawras

  Ibland när jag får veta att andra har haft sjukt roligt och jag har haft en dålig dag får jag nästan känslan som att mitt liv inte är lika roligt, även om jag har ”lyxigt”. Har swimming pool illa och sånt, inte för att skryta jag lovar. Men det känns ändå som att roligheten fattas när jag får höra hur kul andra har haft =( Alla har sina brister och dåliga tider, mina dåliga tider kommer när jag är själv då blir jag lite deppig :(

 • Nawras

  Vill säga att jag älskar dig Lisa du underhåller mig jag kollar på dina videos alltid efter skolan det är som ett intresse att sitta och läsa din blogg och kolla på dina videos <3 Du verkar vara en sjukt snäll tjej och inte som alla bitchiga tjejer som bor nära mig.

  • Tiili

   Hetr du Nawras? ❤Du borde heta så!

   • Nawras

    Jag heter egentligen Naores men vissa svenska tycker det är svårt att uttala det så mitt svenska namn är Nawras. :)

    • Tiili

     Åååh.. Jag heter bara Tiili.. ❤

     • Nawras

      Tilli är ju skitsnyggt! (Ursäkta) :D

 • Frida

  Hur många videos har du gjort

 • Erik

  Jag ska dit !

 • Sara

  Fin blogg kika gärna in på min blogg myfantasylife.bloggplatsen.se

 • Jonnaaaa

  Vilken sida ? ;)

  • Tiili

   HUR FICK DU PROFIL BILD? Min mobil fukkar upp sig när jag vill ändra..

   • Jonnaaaa

    Haha, jag har connectat mitt disqus konto med facebook

    • Tiili

     Heter du Jonna

     • Jonnaaaa

      Japp

     • Tiili

      Okej! ❤❤❤❤❤

     • Jonnaaaa

      Vrf undra du?

 • Tiili

  Är du glad för en Fjortis keps och ett par skor du aldrig hittar en ”passande” outfit till? Asså växer man upp så i din familj? Men Ida är ju normal.. Hmm jag få fortsätta med mysteriet Lisa Jonson!