• Erika

  Hej! Har en ny instagram, erika00rider lägger upp bilder på min egna häst förstås, följ mig och jag följer dig! ;)

 • tina

  Va snyggt iphone skal asså

 • Nawras

  Wow vad fint! Fått eller köpt? <3
  Gladabloggen.bloggplatsen.se

 • Nawras

  Kan du samla alla dina saker du gjort på syslöjd i en hög och visa dem i en video? Jag tycker iallafall det hade varit roligt att se! Vem mer tycker det? Gilla om ni tycker det!!

 • Elin.A

  Snyggt

 • Elliesweetheart Johansson

  Men herregud gumman . Detta skalet är as skit snyggt . Blir ju avis på dig haha. Grattis För 2 år Jubileum . Har följ dig i 2 år nu :) Det är sjukt att du var så liten fram tills nu :) Men det var det jag ville säga och asså seriöst jag kommer att följa tills jag blir rynkig haha :) du ger såna bra tips och aa . Jag älskar dig bara <3 Puss din Ellinor <3

 • Cicci

  Jättefint!
  Skickar folk som följer dig presenter?? /Cecilia

 • obbelobb

  så skit snyggt skal vill bara ha de

 • Donia

  Fina fast dom har JAG set

 • ANGELINA

  å så fint skal jag älskar dig!