Fejk, alla tar och anmäler NU!

1237643_399895870112577_2113718011_n

18 kommentarer
 • Alma Brobäck

  Stackars dig fattar att det är sjukt jobbit att typ alla låtsas va dig… Jag har kollat på skype och det är typ 1000 som låtsas vara du. Men Lisa kom alltid ihåg att vi stöttar dig!!!!!!!!!!! P.s är dit storsta fan MVH Alma

  • http://tildaskatterochhastar.n.nu/ Tilda

   Ja vi stöttar dig, BÄSTA LISA!
   Är ett stort fan!!

   • Star Bell

    Ja jag håller med er!! Är också Lisas största fan! och Vi som är Misslisibells fan stöttar henne!

 • Rogin Linnea Shirwani

  Jag trodde hela tiden att det var Du!❤ Men nu vet jag!❤ // @rogin_ks

 • majsen

  japp ska gör de! <3<3

 • Rebecca

  Obs! Hon heter realmisslisibell på insta!

 • Star Bell

  Åhh, stackars Lisa, det måste ju vara jätte jobbigt för henne när alla fejkar ;(

  • http://tildaskatterochhastar.n.nu/ Tilda

   Ja håller med ;(

 • http://tildaskatterochhastar.n.nu/ Tilda

  Stackars dig! De är så taskigt… Det är du som är misslisibell och ingen annan, och du är den bästa!
  :/ Lider med dig!! Älskar dig!! Jag rider, och älskar smink. Precis som du!!!
  //Tilda♥

 • Nawras

  Stackare glöm aldrig att vi älskar dig Lisa du är Realmisslisibell och vi är dina Lisibells som alltid kommer att stötta dig! Du har gått igenom många saker som vi fått veta och när du är ledsen blir vi ledsna, när du är glad blir vi Lisibells glada! Love u Lisa!

  • Madeleine

   Sjuk fint skrivet

   • Nawras

    Tack :)

 • Frida

  Jag hatar sånnadär som fejkar på skype, instagram, twitter och facebook mm.

 • Maya

  Lisa jag skulle jätte gärna stötta dig men jag har inte Insta så det går inte men när jag får ha det ska jag VÄRKLIGEN göra allt för dig❤
  Är ett jätte stort fan av dig❤

 • Nawras

  Det är väl inte värsta saken att svara på en vänlig kommentar? Jag blir besviken när du ignorerar alla snälla kommentarerna med typ 7 rader om hyr mkt vi älskar dig och dina videos men du ger inte ens en gillning. Det kallar jag brist på respekt och tacksamhet.

 • xandra004

  Oj jag följde precis den där xD

 • felix sandmans fru.

  Jag HATAR fejkare! varför inte vara sig själv?

 • Alma

  Jag trodde det var den riktiga så innan när jag följde och blev accepterad så blev jag överlycklig, åh! Är helt förkrossad..