Super dag!

Vart en super kul dag, tävlar friidrott med klassen! Det var jätte mycket fans, jätte kul att träffa er!

Glöm inte att det är en Fanträff den 5 oktober!! (klicka länken)

skicka bilderna!

20130912-142344imageimageIMG_3587IMG_9669

17 kommentarer

17 kommentarer på “Super dag!”

 1. julia skriver:

  Hej lisa älskar dig du är min förebild och min idol jag skulle vilja komma på din fanträff men jag bor i stockholm jag är en elva årig tjej som vill bli som dig i framtiden :) hoppas du svarar

 2. Star Bell skriver:

  Jag kommer på din fan-träff den 5:e Oktober!! :)

 3. Star Bell skriver:

  Gud vad fina bilder!

 4. Nawras skriver:

  Gud vad gulligt Lisa jag tror du höll om vissa va? :) Lika gullig även om du inte gjorde det. Vi vet att du älskar dina Lisibells! <3

 5. Frida skriver:

  Villken tur du har!!! ♥u

 6. Cicci skriver:

  Jag har sett din nya video, jättebra men du tog mkt på tröjan.. Fast den var jättebra!! Jag fattar inte att jag inte följt dig tidigare!! Hoppas det e bra! Å inte för ont i armen som du sa om i din video ;) Ett av din fans!! -.-

 7. Rebecca skriver:

  Hej lisa jag är en tjej på 12år du e min före bild jag skulle bli jätte glad om jag skulle kunna få ditt nummer. Jag kan aldrig komma på någon fan träff för jag bor i Eskilstuna.
  Här är min mail:
  Rebeccasjonvall2002@hotmail.com

 8. karro skriver:

  Hej!!

  Min bästis fyllde för en vecka sedan och hon skaffade en blogg för nån dag sen och jag skulle vilja ge henne en present!!
  Om du vill hjälpa till följ stegen
  1. Gå in på ponnyflicka.bloggplatsen.se
  2. Kommentera ” grattis”
  Så det var det
  P.s följ gärna bloggen oxå!!

 9. Nawras skriver:

  Dn första bilden trodde jag att det var din kompis Matilda :D

 10. Lia skriver:

  Kolla in den här tjejens blogg! Hon har just börjat, (känner inte personligen) men så aah kan nt beskriva

  myownstory.blo.gg

 11. see this skriver:

  I just want to mention I’m new to blogs and certainly savored this blog site. Very likely I’m planning to bookmark your blog post . You surely have impressive articles and reviews. Cheers for sharing with us your web-site.

 12. room decors that are using lead free paints must always be used on our homes “

 13. Janine Oeltjen skriver:

  What i do not understood is if truth be told how you’re not really much more neatly-preferred than you might be now. You’re very intelligent. You know therefore considerably relating to this topic, made me individually imagine it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t involved except it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs nice. At all times take care of it up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *