Fredag!

Idag är det fredag, sitter på lektion men är klar med allt så jag passade på att göra ett i lägg höhö. Hade halvklass, först bild halva, sedan MA halva. Har svenska sedan och sist EA/eget arbete tills vi slutar. Slutar tidigt idag! Ska göra en video när jag kommer hem och ikväll ska jag till kcv.

DSC0175

20 kommentarer
 • ellenbrappi

  Min skola är stängd idag! Men jag bor ju i Skellefteå och du i Ödsmål.. Ha en trevlig dag iaf!

 • Nawras

  Jag bor i Gästrikland Gävle så jag kan säga att jag bor långt bort från dig :D men jag är sjuk ochhar ont i magen så jag sitter hemma framför ipaden och väntar på blogginlägg..

 • Cicci

  Är EA förkortning av engelska? Skönt med en härlig kort dag, hoppas den var bra iaf ;)

  • Julia

   han skrev ju eget arbetet. Engelska förkortar vi EN i vår skola i alla fall

   • Cicci

    Jaha! Men det visste inte jag! Går ens inte i er skola..

 • lena ivarsson

  hej alltså kan du kanske ringa mig 0702709095 jag älskar dig så mycket

  • Julia

   skriv inte dit nr!!!!

  • Nawras

   Men är du efterbliven ja du är det seriöst skriva sitt nummer rakt ut på internet folk kan göra dumma saker som att söka upp vart du bor och komma hem till dig! Lisa redera hennes kommentar för jag vill ej att drt ska hända något!!

 • Kappis

  Slutar också tidigt idag. Fin bild. <33333

 • Ronja

  Det är så skönt att sluta tidigt!

  leontinas.blogg.se

 • Julia

  slutade 13.00 men jag var på hantverk så jag slutade 15.00

 • Star Bell

  Det är Fredag den 13:e idag, otursdagen!!

  • Julia

   vem bryr sig??

   • Star Bell

    Jag ville bara säga det!

 • kelly

  fredag är den mysigaste dan på vecka…………………

 • Sofie Green

  Gud vad fin bild ♥

 • Matilda

  Du betyder sjukt mycket från mig♥ Om du känner för det kan du väl titta in min blogg♥ matildaotyra.blogg.se

  Lämna gärna en kommentar också♥

  Jag vill gärna träffa dig irl♥ Skulle betyda så sjukt mycket! Om du kommenterar kan du väl kommentera din mejladress så jag kan mejla dig?

  Kram Matilda♥♥

 • Alexandra

  Vad använder du för att redigera dina bilder? <3 :)

 • emma

  ja vad andvänder du? sjukt snygg redigering på alla bilder <3

 • Alicia

  mm, håller med dig till 100% jag har inte direkt blivit mobbad men jag har blivit nertryckt och de… från förskolan upp till 4:an hade jag det svårt :/ men sen löste det sig så nu kan jag bara säga åt och då tar jag ett seriöst prat med den personen. Och så är det fortfarande så att om jag är ensam och har ingen att vara med så är det bara 3 som bryr sig och resten ser mig och ”tror” att jag mår bra… HA! dom trodde ;) men det är drygt att när man tar upp ett tema under en lektion om att man ska bry sig om varandra och så säger dom som inte alls bryr sig så här ”ja, jag vet det och jag skulle i alla fall trösta han/hon och fråga om hon skulle kunna vara med oss” -.- bara några 1-2 gånger och så skiter dom i det vi har tagit upp… dom kommer verkligen inte ihåg det dom har sakt… helt omoget och dumt att man kan säga något så viktigt och inte ens göra eller bry sig.. USCH SJUKA MÄNNISKOR!