Söndag

Idag är det söndag. Är väldigt väldigt trött! Är inte Söndag den tråkigaste helg dagen?? Fredag är liksom, wow äntligen helg! Lördag gör man massa roligt. Söndag är liksom, imorgon är det skola.. Är det bara jag som känner så eller?

Idag ska jag iaf vara med Karro och Matilda. Lugna, jag har allt under kontroll! En video är på G, det är en review på de två mascarorna jag köpte igår! Jag håller även på att filma en review på maybelline anti shine foundation stick.

Hösten är typ här mu. Blandade kännslor! Det är mysigt med höst, att kunna ha tröjor och jeans! Men önskar hellre att det är sommar, eller vad gör ni? Det kommer bli kallt och kyligt, Lisa diggar inte. Det är väl kul i början men neh, man tröttnar och önskar det varmt!

Om typ två veckor kommer Victor, Issa och Josse hit (film teamet) så ska vi filma en till Dokumentär! Jag saknar dom jätte mycket så det ska bli hur kul som helst! Glöm inte fanträffen den 5 Oktober♥

Denna låten ger mig blandade känslor, både bra och dåliga. Jag vet inte vad det är men den men alla känslorna bara kommer fram. Jag börjar tänka hur lycklig jag är att jag har er vid min sida hela tiden. Vad jag har fått vara med om under dessa fantastiska två år! Ni finns alltid där.  Men vad jag har stått ut med, hat. Hat är så patetiskt. Varför ska man ta ut hatet på någon annan? Håll det inom er! Varför ska man gå och hacka på någon annan? Är det för att det är kul att göra någon ledsen eller är det för att man själv inte mår bra? That’s a good question! Tack för att ni vinns hos mig, älskar er!

♥Don’t change your smile♥lisaa

23 kommentarer

23 kommentarer på “Söndag”

 1. Star Bell skriver:

  Åhh Lisa, du är så himla snäll :)!!!!!!!!!!! Jag kommer på fan-träffen

   1. Star Bell skriver:

    Kommer du ihåg mig?, hon som kom till dig den 4:e Augusti 2013, Viktoria från Västerås, Ni var så himla snälla!

 2. clara skriver:

  Dem som går runt och skriver dumma hatkommenterer är kanske avensjuka på dig. Du är stark för att du fortsäter med du gillar att göra.

 3. ellenbrappi skriver:

  Du har rätt att söndag är
  tråkigast. Denna söndag är jag jättetrött, snuvig och har ont i huvudet. Den maskaran med konstiga borsten är jag jättespänd på att se! Och Lisa, du ska veta att du är bäst och tycker du ska strunta i haters och göra det du älskar. Du är så sjuukt bra och jag har försökt skicka till dig förut med det var nog fel
  adress.. Kan du skicka den riktiga till ellenbrappi@gmail.com ? Fattar inte hur andra får din adress och skickar.. Tacksam för svar bästa Lisa i världen!

 4. Ronja skriver:

  Håller med dig, söndag är den tråkigaste helgdagen..
  Men du ska ju iaf göra nått roligt idag!

  leontinas.blogg.se

 5. kuk skriver:

  Du suger häst kuk

  1. Nawras skriver:

   Sluta din idiot är trött på idioter som dig.

 6. Nawras skriver:

  Du har så rätt jag sitter och tänker samma som dig! Om hösten och om känslan på söndagar. Tänk dig en lång måndag igen, hatar att behöva vara trött och inte se fram emot nästa dag. Det är en av de tråkigaste känslorna :(

 7. Sofia Sundell skriver:

  Den du håller smink i är den från ikea???, den där röda. Javet en MYCKET random fråga
  Jag gillar verkligen din blogg

 8. Star Bell skriver:

  Jag brukar bli ledsen när jag ser såna som skriver hat- kommentarer till Lisa

 9. William skriver:

  fin blogg
  tjejer ni får gärna adda mig på Skype
  jag-william-xx@hotmail.se

 10. Johana skriver:

  Hej Lisa! När du har tid får du gärna kolla in min blogg om du gillar den tipsa gärna om den, stor kram ♥ http://johannasjostedts.blogg.se

 11. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Jag håller med dig Lisa. Det är så onödigt att man skriver en massa hat . Man kärna ingenting när man gör så. Det gör bara ont för den personen . Fast hur kan du orka i 2 år med en massa hat . Jag tycker att det är faktiskt synd om dig att du har sått ut med det . Hoppas att dom lägger av med det. Du är en sån bra sminkare så dom behöver inte säga någonting , dom kan låta dig vara istället . Du är en sån fin person som störtar dina fans . Du är den snällaste , gulliga , busiga Lisa men Jag är typ en samma person som du :) Kollar bara framåt skit allt det som är bakom dig :) Kommentera detta Lisa . Puss <3 Älskar älskar dina videos <3

 12. Nawras skriver:

  Du blev väl inte ledsen när jag kommenterade ordet idiot? Jag skrev det till en hater inte dig men ändå du kanske blev ledsen för att jag skrev ett sånt ord förlåt!

 13. William skriver:

  Läs detta tjejer

  är för jävligt hur andra kan vad mot en tjej

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17472624.ab

  1. Nawras skriver:

   Var snäll och ta bort din äckliga profilbild innan jag spyr på skärmen!

   1. William skriver:

    ja är ju inte min skärm du spyr på
    är ju du så får torka bort din spya på din skärm

 14. hilda skriver:

  håller med Lisa jag gillar verkligen inte söndagar!

 15. Cicci skriver:

  Nej, tänk inte så Lisa, eller det får du väl om du vill.. Men egentligen ska du tänka lite mer såhär, vad skönt att vara ledig idag också istället för att skolan hade börjat idag, för någon dag måste den ju sätta igång enligt lagen! ;)
  Star Bell: Det e ju liksom inte bara att bli ledsen när Lisa får hatkomentarer, man kan bli ledsen när alla får det! Men man kan ju undra varför det finns?? För att göra folk ledsna?
  Lisa jag kommer ej på fansträffen ! Hösten e faktiskt välkommen för mig!
  WILLIAM: Din bild e omoget äcklig!! Äckel! Vi kommer inte titta dit mkt mer! ALLS!

 16. mathilda skriver:

  jag VILL at hösten kommer här i shanghai är det över 20 grader ända tills november
  mathilda.helander.net

 17. Märta skriver:

  Ja visst, söndag är kanske den tråkigaste helgdagen, men det är ju fortfarande en helgdag, och det är väll än att gå i skolan?? SÅ: söndag är den tråkigaste helgdagen, men det är fortfarande en av de bästa dagarna i veckan!

 18. Mimmi skriver:

  Jag blir avslappnad när jag lyssnar på de här låtarna:

  Listen to your heart DHT

  Crash Into Me – Boyce Avenue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *