Nätmobbning

Nätmobbningen ökar allt mer och mer.. Framförallt oss bloggare får stå på oss massor av skit varje dag! Det kommer jämt och ständigt folk som ska trycka ner oss. Det är riktigt synd. Varför läser du min blogg äns om du inte gillar mig? Varför tar du dig tid på att gå in på bloggar och skriver massa hat. Nätmobbare ska ofta trycka ner ens utseende. Skriva ”åh, vad ful du är” och annat. Väx upp! Nätmobbare är bara avundsjuka på att vi har lyckats.

Jag får väldigt mycket hat för att jag är 12 år och sminkar mig. So? Om det stör dig så mycket titta inte på min blogg och youtube då? Vad är liksom problemet. Närmobbare är bara avundsjuka på att jag har lyckats när dom sitter hemma och drar ut sitt liv på att skriva taskiga saker till andra.

Det är inte kul att få skit intryckt i fejjan!

Ask.fm är ett sådant ställe där nätmobbare drar ut till och skriver massa otrevliga saker till andra. Jag har läst mycket på andras ask och det är inget man vill se, att mina vänner blir utsatta för detta är ändå sjukt! Och det skumma är att dom har kvar sin ask ändå och får mer hat. Eller vad tycker ni?

Tänk efter lite på vad ni gör och säger.

Om ni vill ha mer sådana här lite längre inlägg med mer känslor så kan ni gärna akommentera vad ni vill att jag ska ta upp!♥

 

bild 1

716 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *