Nätmobbning

Nätmobbningen ökar allt mer och mer.. Framförallt oss bloggare får stå på oss massor av skit varje dag! Det kommer jämt och ständigt folk som ska trycka ner oss. Det är riktigt synd. Varför läser du min blogg äns om du inte gillar mig? Varför tar du dig tid på att gå in på bloggar och skriver massa hat. Nätmobbare ska ofta trycka ner ens utseende. Skriva ”åh, vad ful du är” och annat. Väx upp! Nätmobbare är bara avundsjuka på att vi har lyckats.

Jag får väldigt mycket hat för att jag är 12 år och sminkar mig. So? Om det stör dig så mycket titta inte på min blogg och youtube då? Vad är liksom problemet. Närmobbare är bara avundsjuka på att jag har lyckats när dom sitter hemma och drar ut sitt liv på att skriva taskiga saker till andra.

Det är inte kul att få skit intryckt i fejjan!

Ask.fm är ett sådant ställe där nätmobbare drar ut till och skriver massa otrevliga saker till andra. Jag har läst mycket på andras ask och det är inget man vill se, att mina vänner blir utsatta för detta är ändå sjukt! Och det skumma är att dom har kvar sin ask ändå och får mer hat. Eller vad tycker ni?

Tänk efter lite på vad ni gör och säger.

Om ni vill ha mer sådana här lite längre inlägg med mer känslor så kan ni gärna akommentera vad ni vill att jag ska ta upp!♥

 

bild 1

166 kommentarer

166 kommentarer på “Nätmobbning”

 1. julia skriver:

  hej lisa du är altid så fin♥

  ♥♥♥

 2. Ronja skriver:

  Gud vad bra skrivet! Jag håller helt med dig om det där med bloggare/youtubare. Om dom säger att dom hatar dig varför kollar dom då på dig? Dom kan väll iallafall ge hänsyn till alla andra som vill kolla på dig och dina videor!

  leontinas.blogg.se

 3. Tilda Svensson skriver:

  Jättebra skrivet nätmobbare är bara galet avundsjuka så jag fattar inte vrf dom ens tar sig tiden till att göra någon annan ledsen älskar dig Lisa nätmobbare är bara dumma

 4. Cicci skriver:

  Alla mobbare är avändsjuka!
  Alltså alla gillar inte dig alla gillar inte mig och det får vi ta och acceptera. Men även om de inte gillar en måste de ju inte ”mobba” eller vara elak mot den/dem. Visst får du skriva om mobbning och så men jag tycker inte det är så ett jättekul ämne! Mobbning finns .. Även om det bara är en soppdåligt att mobbare finns! :/ :(

 5. Sara Odid skriver:

  Håller med Lisa skit i alla kommentarer

 6. linnea skriver:

  dom som skriver sånt är bara dryga dumma idioter

 7. Rebecca skriver:

  Håller med dig om allt och väldigt fint skrivet!

  MEN tyvärr inte om att haters är avundsjuka… Vissa är naturligtvis det, men man ska inte dra alla över en kam. Man får helt enkelt acceptera att alla inte tycker om en. Man kan inte vara helt älskad av alla. Det kommer ALLTID finnas folk som inte tycker om en! Men så länge gruppen av de som tycker om dig är större, så har man ingenting att klaga över. ;)

  Hoppas du förstår att jag inte menar mot dig personligen, du ÄR bäst!
  Kramar från Rebecca

 8. linnea skriver:

  jag vill så sjukt gärna träffa dig

 9. linnea skriver:

  du verkar så snäll och söt och fin

 10. jehona skriver:

  heej
  detta har inte med nätmobbning att göra men ändå
  kan du ksaffa en po box så man kan skicka brev till mig

 11. ellenbrappi skriver:

  Håller fullständigt med! En grej som har hänt lite nu är att många (nohate) skriver kommentarer i deras nummer! Om någon galning får reda på det kan vadsomhelst hända! Tycker du borde ta upp det för jag vill inte nån full snubbe smsar er/ringer! Så ta snälla upp det så det inte händer igen :/ älskar verkligen dig lisa<3 Var är din lockar med sugrör video? Hittar den inte :( har just satt upp sugrör i håret har ont i handen XD

 12. Gumman skriver:

  Mobbning=elakt!
  Lisa=fiiin! <3

 13. Fanny skriver:

  Hej Lisa! Skulle du snälla kunna ta upp grupptryck? Det går runt jätte mycket sånt nu, folk är rädda för att vara sig själva för att ngn annan ska komma och säga att det är fult, konstigt mm. Många i min klass håller på så och läser din blogg och dem lyssnar på dig! Kram <3

 14. ... skriver:

  Kolla misslissibellfans på insta … Lisa jag måste bara säga en sak till dig … Jag vill inte vara ett fan till dig jag vill vara mer ! Jag vill vara din kompis

 15. NiallLover♥ skriver:

  Håller med! Men skit bara i alla hat! You is Beautiful! Och det är dina vänner med! Jag är 11 och sminkar mig… Vad är det för fel med det liksom??

 16. Nawras skriver:

  Det är deras problem om dem inte tycker att du ska sminka dig. Din hud,ditt liv, dina tankar och dina pengar. Man har inget värdefullt i livet om man sitter framför skärmen och bara skriver massa saker som sårar för det ger absolut ingen nytta. Man kommer få dåliga rykten och förstöra det för sig själv.

  Om jag skulle tycka att du inte borde sminka dig hade jag inte börjat klaga för det ger ju ingen nytta. Det är ju du som bestämmer om dig själv och om du får av dina föräldrar så är det din sak och du kan sminka dig. Om man ogillar någon så ska man lämna den och inte förstöra för människan. Folk kanske säger att de ignorerar hat men de har fortfarande känslor och blir ledsna.

  Gladabloggen.bloggplatsen.se

 17. jehona skriver:

  hat mot Justin bieber asså haters
  när han fick ett pris så sa alla buuuuuuu
  ingen respekt

 18. fride skriver:

  elskar deg.du har helt rett. eg blir 12 i desember og sminker meg til skolen

 19. Lii Aww skriver:

  De e inget att gnälla över, du ville ha en blogg,då ska du vl inte tro att du får massa snälla kommentarer. What doesn’t killyou makes u stronger.

  Det hjälper inte att klaga, det hjälper inte att protestera, mobbningen komer aldrig att gå bort, men den komer att minska!

  1. Linnéa Johnsson skriver:

   Men det är väl ändå inget man vill ha. Om du hade gjort något som du älskat hade du väl viljat fortsätta med det. Men om du får hat är det ju inte lika kul, eller är det bara jag? Det var väl något att gnälla över(om du nu vill uttrycka dig så), jag hade aldrig stått ut med det Lisa går igenom. Meningslös kommentar.

   1. Lii Aww skriver:

    Sant, inte roligt att få hat för det man gör, hade hennes mamma varit nmån makeupartist elr nåt liknande skulle dem inte har sagt nåt. Det konstiga är at det finns nätmobbning fast alla hatar ju det :)

 20. Linnéa Johnsson skriver:

  Skulle vara kul om du skrev om självförtroende. Du verkar ha det. Det är jättemånga som har sjukt dåligt självförtroende och tror tex att dom är tjocka vilket de inte är. Skulle bli jätteglad

 21. Star Bell skriver:

  Hur kan du vara så söt Lisa????

 22. tilda voldermort skriver:

  ”Haters makes me famous”.
  Om de vill ha kvar sin ask, så fine. Det är deras problem.
  Sen det där med att du bara får så jävla mke hat å sånt, se på Justin Bieber. Han har den mest ogillade videon på hela youtube (Baby). Hur känd är lixom inte han? Som sagt; haters makes me famous.

 23. Msp Alicia skriver:

  Man märker att du läser nellieberntsson’s blogg :)

 24. Ella Bieber skriver:

  Prata om ”self-harm”. Liksom folk som skär sig osv… Jag är en av dom så jag tycker att det skulle vara intressant att höra din åsikt om det typ <3

 25. Lina Palm skriver:

  Mer om mobbning i min klass finns det en som blir mobbad så det är rätt intressant att läsa på din blogg. Ska tipsa denna blogg till henne. Och nätmobbning är så himla fult.

 26. jasmin skriver:

  Ja vill att du ska ta upp med självförtroende. Det är många imin klass som har dåligt självförtroende för att det är två i min klass av tjejerna som ger andra dålig självförtroende och om vilket still man har. Puss o kram // ditt fann ♡.

 27. Guest skriver:

  Ha. Ha. Ha. Din idiotiska unge. Lär dig stava och vafan, ta av allt ditt smink någon gång. Du har inte lyckats med något annat än att bl i hatad över hela internet för din idioti. Du ser ut som en översminkad fjortis. Skaffa ett liv.

  1. Jonnaa98 skriver:

   Du verkar inte heller kunna stava så bra, för vad betyder (bl i)
   Förresten varför lägger man ner sin tid till att skriva ner hat kommentarer.
   Det ä bara idioter och sånna som är avundsjuka och missnöjda med sina egna liv som gör det.

   1. Keira Holmsson skriver:

    det kallas att slinta fel på tangenterna? Har förmodligen också hänt dig.

  2. Nawras skriver:

   Sett flera andra kommentarer då du skrivit positiva saker till Lisa, hur gick det till?
   Dessutom så stavade inte du rätt på allt du skrev i din kommentar så rätta inte andras fel när du har mest!

 28. juyhtgrfedo8ikutyhrgf skriver:

  VILL INTE HA FLER!!!!

 29. hannaisemmis.blogg.se skriver:

  gud läste alla komentarer om hon vill ha smink låt henne det är vell inte ni som bestämmer el? alla får ju göra som det vill bara för hon e 12 betyder det inta att hon inte får ha smink och ha dyra saker vist jag ska inte lägga mig i men jag tycker det e synd om er som inte vågar skriva era namn om ni ska skriva något så måste ju ni visa vem ni är så att någon kan förklara för er om hur man uppför sig jag bryr mig inte om vem hon är om hon är känd el inte ingen ska bli behandlad så här! hon e en vanlig person som har lyckads i livet ! jag e ett år äldre en henne men jag tycker hon värkar super söt och snäll och vi har typ samma intressen (hästar,djur,smink,kompisar) och alla e olika alla gillar olika men stå upp för er själva tänk om det ni skrev var bakvänt att ni fick eran komentar på eran blogg el insta kik vad som häls ett tips! var er själva och ni kommer hitta äkta kärlek . bara för man inte e snyggast i klassen e man inte ful man e super fin och man vågar ta risker ex:jag kom till skolan en dag med ett par udda byxor och fick en komenter gud vad fula av en så kallade kompis medans av andra fick man en komentar gud så fina så dissa det dåliga i livet och ta upp det bra hacka inte ner dig för att du e singel el inte e populär det har man fördelar av senare i livet då vet man att allt är inte toppen.va dig själv! och sluta inte lisa! (misslisebell) bara för några e dumma kämpa för det som bryr oss om dig /typ ett fan! haha

 30. Keira Holmsson skriver:

  Ser ut som att du fått lite inläggs insperation från Nellie B ?
  Och att kalla sig själv ”bloggare” är för dom som har det som yrke.

  Alla mina kompisar tycker du är en liten fjortis, ärligt. Min syster kallar dig för pissfittimjäll istället för misslisibell. Inte jag som valt något.

  1. Sofia skriver:

   Wow, coolt! Berätta mer så ska vi se hur många som bryr sig. Inte en kotte.

 31. tilda voldermort skriver:

  Alla noobs som sitter och hatar haters, vad gör inte ni då? Ni är ju för fan lika dana allihop. Startar någon med:
  ”Du är ful”
  Då kommer en lisiebell och säger
  ”MEN DU DA?”
  Haha, tänk efter innan ni skriver nåt ^^

  1. Sofia skriver:

   Det här tar nog priset för det dummaste jag hört. Du är medveten om att du försvarar näthatare nu va?

   1. tilda voldermort skriver:

    Ja, jag är medveten om det. Alltså försvarar jag varenda jävel som skrivit nåt dumt till nån. Du vet kanske inte om hur många som sitter och snackar skit om näthatare, dömmer dom som avundsjuka osv. Jag menar inte att man ska fortsätta hata Lisa, Nellie B, Kissie, Justin Bieber, kompisen du sitter brevid i klassrummet eller NÅGON annan. Jag menar bara att HUR jävla många gånger har inte den Lisibellen kallat hatern dum i huvudet? Förstår du hur jag menar nu? Jag menar inte att hat är nåt bra, det är det värsta som finns. Men ni hatar ju fan också i så fall.

    1. Sofia skriver:

     Självklart förstår jag vad du menar, ett öga för öga gör hela världen blind. Men det riktiga problemet med näthat är ju inte när en belieber försvarar Justin genom att kalla hatern dumma saker. Det problemet hade ju inte uppståt om inte personen hade skrivit en negativ kommentar från början. Jag skulle vilja säga att om man ger sig in i leken får man leken tåla, men då förespråkar jag hämnd, så jag säger bara att man borde ta hand om huvudproblemet istället för att fokusera på att lösa konsekvenserna som blir av det. Alltså att vi ska fokusera på hatet i första hand och inte det tioåringarna skriver för att försvara sin idol.

     1. tilda voldermort skriver:

      Du har rätt. Förlåt, men det var min tanke bara. Förstår hur du menar, men kommer fortsätta tänka på detta viset ändå. Att man är ju fan inte bättre själv när man sitter där bakom skärmen och kallar nån annan dum i huvudet.
      Och bara så alla vet så är jag ingen hater, gillar att träffa nya människor och skriver aldrig hat till någon.

     2. Sofia skriver:

      Jag tycker ju att du har en poäng ändå, även om jag tycker att du uttryckte det lite konstigt i första kommentaren. Men fokus borde ändå läggas på att hindra ”förstahandshatern” (eller vad man ska kalla dem lol) snarare än att klaga på de som försvarar någon annan. Men inget är ju rätt egentligen, så jag antar att vi båda har rätt, eller vad säger du?

     3. tilda voldermort skriver:

      Jag håller med,

 32. xandra004 skriver:

  Lyssna inte på ”dom” Du är bäst på det du gör och därför är du känd ;* (inte för något annat) Okej lite för att du är SUPERSÖT!!

 33. Elin skriver:

  Jag håller med dig till 100 % … Det är så dumt att göra så.. Varför?? Jag förstår inte varför man vill trycka ner andra.. Det är bara så dumt!!
  Du är jätte duktig som skiter i alla hat kommentarer.. Och du vet att vi finns alltid vid din sida!!
  Jag tycker det är jätte bra att du tar upp tex mobbning så att folk förstår!!
  Lisa du är helt underbar..

 34. Loa skriver:

  Gör ett inlägg om självskadebeteende, är intressant att höra din åsikt om sånt!

 35. elsaa skriver:

  lisa vad fint skrivet!! du är sjukt duktig på det du gör och jag älskar dina videos. Du är INTE värd att bli sårad och ledsen:) fortsätt att göra det du tycker om och sluta aldrig tro på dig själv!!<333 / ett riktigt fan 4-ever

 36. jennifer skriver:

  Hej du har en jätte bra blogg även om du är 12 år. Du är så duktig på det du gör och att du är så van vid att ta hat kommentarer tycker också om dig för det.
  Kram Jennifer
  PS kan inte du ha frågestund snart?

 37. Tahultsbacken skriver:

  Du skriver om nätmobbning, och allt du tänker på är ni bloggare… -.-

 38. important link skriver:

  I simply want to say I am just newbie to blogs and truly enjoyed your web page. Very likely I’m planning to bookmark your website . You really come with outstanding writings. Kudos for revealing your blog site.

 39. it sometimes difficult to select the right kind of mens clothing but there are helpful buying guides on the internet`

 40. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 41. Pets skriver:

  Some really wonderful posts on this site, appreciate it for contribution. ”A religious awakening which does not awaken the sleeper to love has roused him in vain.” by Jessamyn West.

 42. Health skriver:

  Thank you, I have recently been searching for info about this subject for a while and yours is the greatest I have discovered so far. But, what in regards to the conclusion? Are you positive in regards to the supply?

 43. voirfilms skriver:

  There is evidently a bundle to identify about this. I feel you made certain good points in features also.

 44. Pets skriver:

  My wife and i felt now joyful when Emmanuel managed to complete his investigation through the entire precious recommendations he gained in your blog. It is now and again perplexing to just continually be handing out concepts that some people might have been making money from. And we keep in mind we need the blog owner to appreciate for this. The main illustrations you have made, the simple site menu, the friendships you can make it easier to create – it’s everything astonishing, and it’s letting our son and us understand this idea is fun, which is extraordinarily pressing. Thanks for all the pieces!

 45. rabatter skriver:

  Hi! I’ve been reading your web site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to say keep up the fantastic job!

 46. You are my inspiration, I possess few web logs and sometimes run out from brand :). ”Yet do I fear thy nature It is too full o’ the milk of human kindness.” by William Shakespeare.

 47. voirfilms skriver:

  But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding style and design. ”Treat the other man’s faith gently it is all he has to believe with.” by Athenus.

 48. Web Design skriver:

  certainly like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the truth nevertheless I will certainly come again again.

 49. Health skriver:

  Hey there, You’ve done a fantastic job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be benefited from this web site.

 50. gode ceinture skriver:

  I dugg some of you post as I cerebrated they were very beneficial extremely helpful

 51. Travel skriver:

  I like this web blog so much, saved to my bookmarks. ”Respect for the fragility and importance of an individual life is still the mark of an educated man.” by Norman Cousins.

 52. Web Design skriver:

  What i do not understood is actually how you are not actually much more neatly-favored than you might be right now. You’re so intelligent. You realize thus significantly relating to this matter, made me personally imagine it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t interested until it’s something to do with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. All the time care for it up!

 53. What i don’t realize is in truth how you are no longer really much more well-appreciated than you might be right now. You’re so intelligent. You understand therefore significantly relating to this matter, made me for my part believe it from numerous numerous angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated unless it¡¦s something to do with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. Always take care of it up!

 54. I really enjoy looking at on this website , it has superb posts . ”You should pray for a sound mind in a sound body.” by Juvenal.

 55. There is visibly a bundle to know about this. I assume you made some nice points in features also.

 56. Travel skriver:

  You are my aspiration , I own few blogs and sometimes run out from to post .

 57. Web Design skriver:

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 58. News skriver:

  I went over this internet site and I believe you have a lot of fantastic information, saved to fav (:.

 59. News skriver:

  I like this web site so much, bookmarked. ”Nostalgia isn’t what it used to be.” by Peter De Vries.

 60. Health skriver:

  Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 61. Travel skriver:

  Dead written subject material , appreciate it for entropy.

 62. Porno skriver:

  That is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and sit up for in quest of extra of your wonderful post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

 63. Ponro skriver:

  Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and web and this is really irritating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 64. porno skriver:

  Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 65. voirfilms skriver:

  Thanks for these guidelines. One thing I should also believe is the fact credit cards offering a 0% apr often lure consumers in with zero monthly interest, instant approval and easy on the net balance transfers, nevertheless beware of the main factor that will certainly void that 0% easy road annual percentage rate and as well as throw you out into the terrible house rapid.

 66. voirfilms skriver:

  Valuable info. Lucky me I found your website by accident, and I’m shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.

 67. Ponro skriver:

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic information being shared freely out there.

 68. Ponro skriver:

  I’ve been surfing on-line more than three hours nowadays, but I by no means found any fascinating article like yours. It’s pretty worth sufficient for me. In my view, if all site owners and bloggers made just right content material as you did, the net will be much more useful than ever before. ”I thank God for my handicaps, for through them, I have found myself, my work and my God.” by Hellen Keller.

 69. You made some good points there. I looked on the internet for the subject and found most persons will consent with your blog.

 70. Film streaming skriver:

  Very nice style and design and great subject material , nothing else we need : D.

 71. Ponro skriver:

  Of course, what a splendid blog and enlightening posts, I will bookmark your blog.Best Regards!

 72. Film streaming skriver:

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 73. Film streaming skriver:

  Some really great information, Gladiola I found this. ”It is only with the heart that one can see rightly what is essential is invisible to the eye.” by Antoine De Saint-Exupery.

 74. porno skriver:

  Please let me know if you’re looking for a writer for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Regards!

 75. Film streaming skriver:

  Thanks for your posting on the vacation industry. We would also like contribute that if you are a senior thinking about traveling, it is absolutely important to buy traveling insurance for elderly people. When traveling, golden-agers are at high risk being in need of a health emergency. Buying the right insurance coverage package in your age group can protect your health and give you peace of mind.

 76. Utterly pent content, Really enjoyed looking at.

 77. porno skriver:

  It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 78. Some genuinely great info , Sword lily I observed this. ”What we want is to see the child in pursuit of knowledge, and not knowledge in pursuit of the child.” by George Bernard Shaw.

 79. Fashion skriver:

  Very interesting points you have observed , thankyou for posting . ”Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.” by Mohandas Karamchand Gandhi.

 80. Ponro skriver:

  I get pleasure from, cause I found exactly what I was having a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 81. Ponro skriver:

  I like the efforts you have put in this, appreciate it for all the great posts.

 82. Porno skriver:

  you are actually a just right webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have done a wonderful process on this subject!

 83. Hello there, You have done a great job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they will be benefited from this web site.

 84. Porno skriver:

  I will immediately take hold of your rss feed as I can not to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me understand so that I may just subscribe. Thanks.

 85. Ponro skriver:

  Great write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s web site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

 86. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …

 87. Ponro skriver:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 88. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this information So i¡¦m glad to express that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I most no doubt will make certain to don¡¦t put out of your mind this web site and provides it a look regularly.

 89. News skriver:

  I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 90. voirfilms skriver:

  I do agree with all the ideas you have presented in your post. They are really convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for beginners. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

 91. films de sexe skriver:

  I do trust all the ideas you have presented on your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are very brief for starters. May you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 92. Travel skriver:

  Thanks so much for providing individuals with an extraordinarily marvellous opportunity to read critical reviews from this blog. It is often very superb plus stuffed with a lot of fun for me and my office friends to search your site a minimum of thrice in 7 days to learn the new stuff you have. And indeed, I’m just always impressed for the outstanding concepts you serve. Selected two areas in this post are easily the best we have ever had.

 93. Beginner Guides skriver:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

 94. Very nice info and right to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers? Thanks :)

 95. You really make it appear so easy with your presentation but I to find this topic to be really something which I think I might by no means understand. It sort of feels too complex and very wide for me. I’m having a look forward on your subsequent post, I will attempt to get the cling of it!

 96. Some genuinely nice and utilitarian information on this internet site, likewise I conceive the pattern contains superb features.

 97. Utterly composed subject material, Really enjoyed looking at.

 98. I truly enjoy looking at on this internet site , it holds superb content . ”You should pray for a sound mind in a sound body.” by Juvenal.

 99. Hacking Tools skriver:

  Thanks for your post on the traveling industry. I’d personally also like contribute that if you are one senior thinking of traveling, it truly is absolutely vital that you buy travel cover for senior citizens. When traveling, retirees are at high risk being in need of a healthcare emergency. Having the right insurance policies package for your age group can look after your health and provide peace of mind.

 100. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!

 101. I really appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

 102. Fashion skriver:

  You have noted very interesting points! ps decent site.

 103. Health skriver:

  I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :)

 104. Travel skriver:

  Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

 105. I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again

 106. News skriver:

  I like this post, enjoyed this one appreciate it for posting. ”We seldom attribute common sense except to those who agree with us.” by La Rochefoucauld.

 107. cruises skriver:

  Good article and straight to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you guys have any ideea where to get some professional writers? Thank you :)

 108. games skriver:

  Thank you for another fantastic post. Where else could anyone get that kind of info in such a perfect method of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the search for such info.

 109. Some truly nice and useful info on this website, besides I believe the layout holds wonderful features.

 110. great points altogether, you simply received a new reader. What would you suggest in regards to your post that you just made some days in the past? Any sure?

 111. You are my inspiration , I have few web logs and rarely run out from to post .I believe this internet site has some really fantastic information for everyone. ”Dealing with network executives is like being nibbled to death by ducks.” by Eric Sevareid.

 112. Business skriver:

  You are my inspiration , I possess few web logs and often run out from to post .

 113. Web Design skriver:

  Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely return.

 114. Real Estate skriver:

  naturally like your web site however you need to test the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the reality on the other hand I¡¦ll surely come back again.

 115. Health skriver:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 116. pet a dog skriver:

  I really appreciate this post. I¡¦ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again

 117. medicine skriver:

  I think this is one of the most vital info for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 118. Career And Jobs skriver:

  I simply wanted to send a brief remark to be able to say thanks to you for those great tactics you are placing here. My rather long internet research has now been rewarded with reputable content to go over with my close friends. I would assume that we website visitors are rather blessed to exist in a decent community with very many wonderful individuals with great techniques. I feel very grateful to have used your entire website page and look forward to really more entertaining moments reading here. Thanks again for everything.

 119. Pets skriver:

  Utterly composed subject material , regards for selective information .

 120. voirfilm skriver:

  Some genuinely nice and useful info on this internet site, also I believe the style and design contains excellent features.

 121. Web Design skriver:

  You are my inhalation , I possess few web logs and rarely run out from to brand.

 122. Dating skriver:

  What i do not understood is in fact how you are not actually a lot more well-liked than you might be now. You’re very intelligent. You recognize therefore significantly when it comes to this matter, produced me for my part imagine it from numerous various angles. Its like women and men are not fascinated except it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs nice. At all times handle it up!

 123. Legal skriver:

  I really enjoy studying on this site, it holds fantastic blog posts. ”And all the winds go sighing, For sweet things dying.” by Christina Georgina Rossetti.

 124. promocje skriver:

  Good post right here. One thing I would really like to say is the fact that most professional domains consider the Bachelors Degree just as the entry level standard for an online certification. When Associate College diplomas are a great way to start, completing your own Bachelors opens up many entrances to various employment goodies, there are numerous internet Bachelor Diploma Programs available by institutions like The University of Phoenix, Intercontinental University Online and Kaplan. Another thing is that many brick and mortar institutions offer Online variants of their diplomas but often for a considerably higher cost than the firms that specialize in online education plans.

 125. Health skriver:

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I will try and check back more frequently. How frequently you update your website?

 126. airline flights skriver:

  It¡¦s in reality a great and useful piece of information. I¡¦m glad that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 127. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your website?

 128. Business skriver:

  It¡¦s really a cool and helpful piece of information. I¡¦m happy that you simply shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 129. It¡¦s really a great and helpful piece of information. I¡¦m happy that you simply shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 130. Fitness skriver:

  I relish, lead to I discovered just what I used to be taking a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 131. Hello. impressive job. I did not imagine this. This is a impressive story. Thanks!

 132. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely great. I actually like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is actually a wonderful site.

 133. Health skriver:

  Hi there, I found your website via Google at the same time as looking for a comparable matter, your website got here up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 134. flight skriver:

  I simply couldn’t leave your site before suggesting that I really loved the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be again continuously to check up on new posts

 135. laptop services skriver:

  whoah this blog is wonderful i like reading your posts. Keep up the great paintings! You already know, many individuals are hunting round for this info, you could help them greatly.

 136. Well I truly enjoyed studying it. This subject offered by you is very constructive for accurate planning.

 137. Wonderful paintings! This is the type of info that are meant to be shared around the internet. Shame on the search engines for not positioning this publish higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

 138. Business skriver:

  Hello there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

 139. fashion stores skriver:

  You are a very intelligent person!

 140. sculpture skriver:

  I intended to post you one tiny note to give thanks once again regarding the striking principles you have shown on this website. It has been really incredibly open-handed of people like you in giving without restraint all many people could possibly have distributed as an ebook to earn some money for their own end, particularly seeing that you might have done it if you ever considered necessary. Those solutions likewise worked to become great way to be sure that other people have a similar passion the same as my very own to find out a little more in terms of this problem. I know there are several more fun sessions up front for many who examine your blog post.

 141. Tips For Boosting backlink paketleri Enabling You To Rock The backlink paketleri Scene

 142. 스포츠토토 skriver:

  Thanks for another informative web site. Where else could I get that type of info written in such an ideal approach? I’ve a mission that I’m just now operating on, and I have been on the glance out for such info.

 143. football  skriver:

  Thank you a lot for sharing this with all of us you actually understand what you are speaking about! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my web site =). We could have a hyperlink alternate arrangement between us!

 144. A person essentially lend a hand to make seriously articles I’d state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to make this actual publish extraordinary. Magnificent activity!

 145. voirfilm skriver:

  I truly appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again!

 146. Dragon Tattoos skriver:

  I reckon something genuinely interesting about your web blog so I bookmarked .

 147. whbjhxcutf,Your blog was informative and valuable to me. Thanks for sharing.

 148. korean fashion skriver:

  Good post and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thanks in advance :)

 149. film streaming skriver:

  Good – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 150. film streaming skriver:

  As soon as I noticed this web site I went on reddit to share some of the love with them.

 151. film streaming skriver:

  I’m not certain where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or figuring out more. Thank you for magnificent info I was searching for this info for my mission.

 152. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 153. voirfilm skriver:

  you’re actually a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent job in this matter!

 154. voirfilms skriver:

  Super-Duper blog! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *