Nätmobbning

Nätmobbningen ökar allt mer och mer.. Framförallt oss bloggare får stå på oss massor av skit varje dag! Det kommer jämt och ständigt folk som ska trycka ner oss. Det är riktigt synd. Varför läser du min blogg äns om du inte gillar mig? Varför tar du dig tid på att gå in på bloggar och skriver massa hat. Nätmobbare ska ofta trycka ner ens utseende. Skriva ”åh, vad ful du är” och annat. Väx upp! Nätmobbare är bara avundsjuka på att vi har lyckats.

Jag får väldigt mycket hat för att jag är 12 år och sminkar mig. So? Om det stör dig så mycket titta inte på min blogg och youtube då? Vad är liksom problemet. Närmobbare är bara avundsjuka på att jag har lyckats när dom sitter hemma och drar ut sitt liv på att skriva taskiga saker till andra.

Det är inte kul att få skit intryckt i fejjan!

Ask.fm är ett sådant ställe där nätmobbare drar ut till och skriver massa otrevliga saker till andra. Jag har läst mycket på andras ask och det är inget man vill se, att mina vänner blir utsatta för detta är ändå sjukt! Och det skumma är att dom har kvar sin ask ändå och får mer hat. Eller vad tycker ni?

Tänk efter lite på vad ni gör och säger.

Om ni vill ha mer sådana här lite längre inlägg med mer känslor så kan ni gärna akommentera vad ni vill att jag ska ta upp!♥

 

bild 1

49 kommentarer

49 kommentarer på “Nätmobbning”

 1. julia skriver:

  hej lisa du är altid så fin♥

  ♥♥♥

 2. Ronja skriver:

  Gud vad bra skrivet! Jag håller helt med dig om det där med bloggare/youtubare. Om dom säger att dom hatar dig varför kollar dom då på dig? Dom kan väll iallafall ge hänsyn till alla andra som vill kolla på dig och dina videor!

  leontinas.blogg.se

 3. Tilda Svensson skriver:

  Jättebra skrivet nätmobbare är bara galet avundsjuka så jag fattar inte vrf dom ens tar sig tiden till att göra någon annan ledsen älskar dig Lisa nätmobbare är bara dumma

 4. Cicci skriver:

  Alla mobbare är avändsjuka!
  Alltså alla gillar inte dig alla gillar inte mig och det får vi ta och acceptera. Men även om de inte gillar en måste de ju inte ”mobba” eller vara elak mot den/dem. Visst får du skriva om mobbning och så men jag tycker inte det är så ett jättekul ämne! Mobbning finns .. Även om det bara är en soppdåligt att mobbare finns! :/ :(

 5. Sara Odid skriver:

  Håller med Lisa skit i alla kommentarer

 6. linnea skriver:

  dom som skriver sånt är bara dryga dumma idioter

 7. Rebecca skriver:

  Håller med dig om allt och väldigt fint skrivet!

  MEN tyvärr inte om att haters är avundsjuka… Vissa är naturligtvis det, men man ska inte dra alla över en kam. Man får helt enkelt acceptera att alla inte tycker om en. Man kan inte vara helt älskad av alla. Det kommer ALLTID finnas folk som inte tycker om en! Men så länge gruppen av de som tycker om dig är större, så har man ingenting att klaga över. ;)

  Hoppas du förstår att jag inte menar mot dig personligen, du ÄR bäst!
  Kramar från Rebecca

 8. linnea skriver:

  jag vill så sjukt gärna träffa dig

 9. linnea skriver:

  du verkar så snäll och söt och fin

 10. jehona skriver:

  heej
  detta har inte med nätmobbning att göra men ändå
  kan du ksaffa en po box så man kan skicka brev till mig

 11. ellenbrappi skriver:

  Håller fullständigt med! En grej som har hänt lite nu är att många (nohate) skriver kommentarer i deras nummer! Om någon galning får reda på det kan vadsomhelst hända! Tycker du borde ta upp det för jag vill inte nån full snubbe smsar er/ringer! Så ta snälla upp det så det inte händer igen :/ älskar verkligen dig lisa<3 Var är din lockar med sugrör video? Hittar den inte :( har just satt upp sugrör i håret har ont i handen XD

 12. Gumman skriver:

  Mobbning=elakt!
  Lisa=fiiin! <3

 13. Fanny skriver:

  Hej Lisa! Skulle du snälla kunna ta upp grupptryck? Det går runt jätte mycket sånt nu, folk är rädda för att vara sig själva för att ngn annan ska komma och säga att det är fult, konstigt mm. Många i min klass håller på så och läser din blogg och dem lyssnar på dig! Kram <3

 14. ... skriver:

  Kolla misslissibellfans på insta … Lisa jag måste bara säga en sak till dig … Jag vill inte vara ett fan till dig jag vill vara mer ! Jag vill vara din kompis

 15. NiallLover♥ skriver:

  Håller med! Men skit bara i alla hat! You is Beautiful! Och det är dina vänner med! Jag är 11 och sminkar mig… Vad är det för fel med det liksom??

 16. Nawras skriver:

  Det är deras problem om dem inte tycker att du ska sminka dig. Din hud,ditt liv, dina tankar och dina pengar. Man har inget värdefullt i livet om man sitter framför skärmen och bara skriver massa saker som sårar för det ger absolut ingen nytta. Man kommer få dåliga rykten och förstöra det för sig själv.

  Om jag skulle tycka att du inte borde sminka dig hade jag inte börjat klaga för det ger ju ingen nytta. Det är ju du som bestämmer om dig själv och om du får av dina föräldrar så är det din sak och du kan sminka dig. Om man ogillar någon så ska man lämna den och inte förstöra för människan. Folk kanske säger att de ignorerar hat men de har fortfarande känslor och blir ledsna.

  Gladabloggen.bloggplatsen.se

 17. jehona skriver:

  hat mot Justin bieber asså haters
  när han fick ett pris så sa alla buuuuuuu
  ingen respekt

 18. fride skriver:

  elskar deg.du har helt rett. eg blir 12 i desember og sminker meg til skolen

 19. Lii Aww skriver:

  De e inget att gnälla över, du ville ha en blogg,då ska du vl inte tro att du får massa snälla kommentarer. What doesn’t killyou makes u stronger.

  Det hjälper inte att klaga, det hjälper inte att protestera, mobbningen komer aldrig att gå bort, men den komer att minska!

  1. Linnéa Johnsson skriver:

   Men det är väl ändå inget man vill ha. Om du hade gjort något som du älskat hade du väl viljat fortsätta med det. Men om du får hat är det ju inte lika kul, eller är det bara jag? Det var väl något att gnälla över(om du nu vill uttrycka dig så), jag hade aldrig stått ut med det Lisa går igenom. Meningslös kommentar.

   1. Lii Aww skriver:

    Sant, inte roligt att få hat för det man gör, hade hennes mamma varit nmån makeupartist elr nåt liknande skulle dem inte har sagt nåt. Det konstiga är at det finns nätmobbning fast alla hatar ju det :)

 20. Linnéa Johnsson skriver:

  Skulle vara kul om du skrev om självförtroende. Du verkar ha det. Det är jättemånga som har sjukt dåligt självförtroende och tror tex att dom är tjocka vilket de inte är. Skulle bli jätteglad

 21. Star Bell skriver:

  Hur kan du vara så söt Lisa????

 22. tilda voldermort skriver:

  ”Haters makes me famous”.
  Om de vill ha kvar sin ask, så fine. Det är deras problem.
  Sen det där med att du bara får så jävla mke hat å sånt, se på Justin Bieber. Han har den mest ogillade videon på hela youtube (Baby). Hur känd är lixom inte han? Som sagt; haters makes me famous.

 23. Msp Alicia skriver:

  Man märker att du läser nellieberntsson’s blogg :)

 24. Ella Bieber skriver:

  Prata om ”self-harm”. Liksom folk som skär sig osv… Jag är en av dom så jag tycker att det skulle vara intressant att höra din åsikt om det typ <3

 25. Lina Palm skriver:

  Mer om mobbning i min klass finns det en som blir mobbad så det är rätt intressant att läsa på din blogg. Ska tipsa denna blogg till henne. Och nätmobbning är så himla fult.

 26. jasmin skriver:

  Ja vill att du ska ta upp med självförtroende. Det är många imin klass som har dåligt självförtroende för att det är två i min klass av tjejerna som ger andra dålig självförtroende och om vilket still man har. Puss o kram // ditt fann ♡.

 27. Guest skriver:

  Ha. Ha. Ha. Din idiotiska unge. Lär dig stava och vafan, ta av allt ditt smink någon gång. Du har inte lyckats med något annat än att bl i hatad över hela internet för din idioti. Du ser ut som en översminkad fjortis. Skaffa ett liv.

  1. Jonnaa98 skriver:

   Du verkar inte heller kunna stava så bra, för vad betyder (bl i)
   Förresten varför lägger man ner sin tid till att skriva ner hat kommentarer.
   Det ä bara idioter och sånna som är avundsjuka och missnöjda med sina egna liv som gör det.

   1. Keira Holmsson skriver:

    det kallas att slinta fel på tangenterna? Har förmodligen också hänt dig.

  2. Nawras skriver:

   Sett flera andra kommentarer då du skrivit positiva saker till Lisa, hur gick det till?
   Dessutom så stavade inte du rätt på allt du skrev i din kommentar så rätta inte andras fel när du har mest!

 28. juyhtgrfedo8ikutyhrgf skriver:

  VILL INTE HA FLER!!!!

 29. hannaisemmis.blogg.se skriver:

  gud läste alla komentarer om hon vill ha smink låt henne det är vell inte ni som bestämmer el? alla får ju göra som det vill bara för hon e 12 betyder det inta att hon inte får ha smink och ha dyra saker vist jag ska inte lägga mig i men jag tycker det e synd om er som inte vågar skriva era namn om ni ska skriva något så måste ju ni visa vem ni är så att någon kan förklara för er om hur man uppför sig jag bryr mig inte om vem hon är om hon är känd el inte ingen ska bli behandlad så här! hon e en vanlig person som har lyckads i livet ! jag e ett år äldre en henne men jag tycker hon värkar super söt och snäll och vi har typ samma intressen (hästar,djur,smink,kompisar) och alla e olika alla gillar olika men stå upp för er själva tänk om det ni skrev var bakvänt att ni fick eran komentar på eran blogg el insta kik vad som häls ett tips! var er själva och ni kommer hitta äkta kärlek . bara för man inte e snyggast i klassen e man inte ful man e super fin och man vågar ta risker ex:jag kom till skolan en dag med ett par udda byxor och fick en komenter gud vad fula av en så kallade kompis medans av andra fick man en komentar gud så fina så dissa det dåliga i livet och ta upp det bra hacka inte ner dig för att du e singel el inte e populär det har man fördelar av senare i livet då vet man att allt är inte toppen.va dig själv! och sluta inte lisa! (misslisebell) bara för några e dumma kämpa för det som bryr oss om dig /typ ett fan! haha

 30. Keira Holmsson skriver:

  Ser ut som att du fått lite inläggs insperation från Nellie B ?
  Och att kalla sig själv ”bloggare” är för dom som har det som yrke.

  Alla mina kompisar tycker du är en liten fjortis, ärligt. Min syster kallar dig för pissfittimjäll istället för misslisibell. Inte jag som valt något.

  1. Sofia skriver:

   Wow, coolt! Berätta mer så ska vi se hur många som bryr sig. Inte en kotte.

 31. tilda voldermort skriver:

  Alla noobs som sitter och hatar haters, vad gör inte ni då? Ni är ju för fan lika dana allihop. Startar någon med:
  ”Du är ful”
  Då kommer en lisiebell och säger
  ”MEN DU DA?”
  Haha, tänk efter innan ni skriver nåt ^^

  1. Sofia skriver:

   Det här tar nog priset för det dummaste jag hört. Du är medveten om att du försvarar näthatare nu va?

   1. tilda voldermort skriver:

    Ja, jag är medveten om det. Alltså försvarar jag varenda jävel som skrivit nåt dumt till nån. Du vet kanske inte om hur många som sitter och snackar skit om näthatare, dömmer dom som avundsjuka osv. Jag menar inte att man ska fortsätta hata Lisa, Nellie B, Kissie, Justin Bieber, kompisen du sitter brevid i klassrummet eller NÅGON annan. Jag menar bara att HUR jävla många gånger har inte den Lisibellen kallat hatern dum i huvudet? Förstår du hur jag menar nu? Jag menar inte att hat är nåt bra, det är det värsta som finns. Men ni hatar ju fan också i så fall.

    1. Sofia skriver:

     Självklart förstår jag vad du menar, ett öga för öga gör hela världen blind. Men det riktiga problemet med näthat är ju inte när en belieber försvarar Justin genom att kalla hatern dumma saker. Det problemet hade ju inte uppståt om inte personen hade skrivit en negativ kommentar från början. Jag skulle vilja säga att om man ger sig in i leken får man leken tåla, men då förespråkar jag hämnd, så jag säger bara att man borde ta hand om huvudproblemet istället för att fokusera på att lösa konsekvenserna som blir av det. Alltså att vi ska fokusera på hatet i första hand och inte det tioåringarna skriver för att försvara sin idol.

     1. tilda voldermort skriver:

      Du har rätt. Förlåt, men det var min tanke bara. Förstår hur du menar, men kommer fortsätta tänka på detta viset ändå. Att man är ju fan inte bättre själv när man sitter där bakom skärmen och kallar nån annan dum i huvudet.
      Och bara så alla vet så är jag ingen hater, gillar att träffa nya människor och skriver aldrig hat till någon.

     2. Sofia skriver:

      Jag tycker ju att du har en poäng ändå, även om jag tycker att du uttryckte det lite konstigt i första kommentaren. Men fokus borde ändå läggas på att hindra ”förstahandshatern” (eller vad man ska kalla dem lol) snarare än att klaga på de som försvarar någon annan. Men inget är ju rätt egentligen, så jag antar att vi båda har rätt, eller vad säger du?

     3. tilda voldermort skriver:

      Jag håller med,

 32. xandra004 skriver:

  Lyssna inte på ”dom” Du är bäst på det du gör och därför är du känd ;* (inte för något annat) Okej lite för att du är SUPERSÖT!!

 33. Elin skriver:

  Jag håller med dig till 100 % … Det är så dumt att göra så.. Varför?? Jag förstår inte varför man vill trycka ner andra.. Det är bara så dumt!!
  Du är jätte duktig som skiter i alla hat kommentarer.. Och du vet att vi finns alltid vid din sida!!
  Jag tycker det är jätte bra att du tar upp tex mobbning så att folk förstår!!
  Lisa du är helt underbar..

 34. Loa skriver:

  Gör ett inlägg om självskadebeteende, är intressant att höra din åsikt om sånt!

 35. elsaa skriver:

  lisa vad fint skrivet!! du är sjukt duktig på det du gör och jag älskar dina videos. Du är INTE värd att bli sårad och ledsen:) fortsätt att göra det du tycker om och sluta aldrig tro på dig själv!!<333 / ett riktigt fan 4-ever

 36. jennifer skriver:

  Hej du har en jätte bra blogg även om du är 12 år. Du är så duktig på det du gör och att du är så van vid att ta hat kommentarer tycker också om dig för det.
  Kram Jennifer
  PS kan inte du ha frågestund snart?

 37. Tahultsbacken skriver:

  Du skriver om nätmobbning, och allt du tänker på är ni bloggare… -.-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *