• Nawras

  Åh va söta och fina skal!

 • Jasmine

  Kolla gärna in min mode & skönhets blogg! http://www.nattstad.se/stylebyjasmine

 • robin

  snygga iPhone skal min kompis samlar på skal men hon har inte så fina skal som du har.om jag visar henne dom skalen blir hon nog avis :)

 • Cicci

  Fina !_!

 • johanna

  åååå vad fina vill HA!

 • Maja johansson

  ååååååååååååååh vad fina en fråga kan du göra en (Mina iphoneskal) snällaaaaaa
  100 0000 kramar från Maja

 • Alva Lindberg

  Hej jag har en blogg som heter alvisarna.blogg.se och den har jag med min bästa kompis och där skriver vi om bland annat djur fritid m.m. Komentera gärna vad ni tycker om den när ni har varit i ne på den

 • Tindra Sundvik

  Jag är ett stort fan av dej!
  Dom där skalen är såå gulliga och fina!
  (lika som du! <3 jag hoppas du inte tycker att de är hat! :(<3)
  Mvh. Tindra kram

 • Alva Lindberg

  Hej jag har en blogg som heter alvisarna.blogg.se och den har jag med min bästa kompis och där skriver vi om bland annat djur fritid m.m. Komentera gärna vad ni tycker om den när ni har varit i ne på den

 • Star Bell

  Gud vad fina skal!!!