10 kommentarer på “Nytt!”

 1. Nawras skriver:

  Åh va söta och fina skal!

 2. Jasmine skriver:

  Kolla gärna in min mode & skönhets blogg! http://www.nattstad.se/stylebyjasmine

 3. robin skriver:

  snygga iPhone skal min kompis samlar på skal men hon har inte så fina skal som du har.om jag visar henne dom skalen blir hon nog avis :)

 4. Cicci skriver:

  Fina !_!

 5. johanna skriver:

  åååå vad fina vill HA!

 6. Maja johansson skriver:

  ååååååååååååååh vad fina en fråga kan du göra en (Mina iphoneskal) snällaaaaaa
  100 0000 kramar från Maja

 7. Alva Lindberg skriver:

  Hej jag har en blogg som heter alvisarna.blogg.se och den har jag med min bästa kompis och där skriver vi om bland annat djur fritid m.m. Komentera gärna vad ni tycker om den när ni har varit i ne på den

 8. Tindra Sundvik skriver:

  Jag är ett stort fan av dej!
  Dom där skalen är såå gulliga och fina!
  (lika som du! <3 jag hoppas du inte tycker att de är hat! :(<3)
  Mvh. Tindra kram

 9. Alva Lindberg skriver:

  Hej jag har en blogg som heter alvisarna.blogg.se och den har jag med min bästa kompis och där skriver vi om bland annat djur fritid m.m. Komentera gärna vad ni tycker om den när ni har varit i ne på den

 10. Star Bell skriver:

  Gud vad fina skal!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *