Detta gör mig rörd♥

Emma – Jag satt precis och grät! Sedan kollade jag på dig och blev bättre! Du gör min dag. Tårar forsade ner från mig och så slutade dom när jag kolla på dig❤

Detta mailet fick jag utav en som heter Emma. Ni kan inte förstå hur glad jag blev när jag fick läsa detta. Jag älskar att få mail utav er men jag hinner tyvärr inte svara på dom men jag tar åt mig ALLT ni skrivet i era underbara mail! Jag läser vart ända litet ord ni skriver!

hjg

Denna bild har ett fan gjort till mig♥

19 kommentarer

19 kommentarer på “Detta gör mig rörd♥”

 1. Star Bell skriver:

  Aww, Lisa, du ska vara glad över att du har dina fans!! :)

 2. Star Bell skriver:

  Jag är ditt största fan! :)

 3. Amyy skriver:

  Kan du göra en uppdatering på ditt smink??

 4. ellenbrappi skriver:

  Jag grät också för en stund sedan för att han jag var kär i som även är min bff slutade smsa mig för att jag frågade chans och nu när jag kollar på dig känns det genast lite bättre! Inte för att härma Emma men jag kom bara på det när jag läste inlägget..

  1. Vilma1071 skriver:

   Gud vad synd. :(
   Lycka till ändå!! ;)

 5. Tilda Svensson skriver:

  Du gör min dag Lisa love you!! ♥

 6. Ronja skriver:

  Gulligt! ♥

  leontinas.blogg.se

 7. Star Bell skriver:

  Lisa, när jag är deppig eller ledsen så brukar jag titta på dina videos. Varje dag när jag och min bästis har kommit hem från skolan så brukar vi titta på dina videos och vi blir typ fastklistrade där framför den videon som vi tittar på dig, du är bäst ever Lisa…<3<3<3<3<3

 8. Tiili skriver:

  Jag grät också för en vän till mig har.. Ah gått bort.. Men jag fattar inte hur man glad av dig (no hate) bra videos och så, fin är du också men du är trotsallt inte en del av min verklighet.. Marco och Móri får mig att må bra även fasst dem inte finns, jag har hittat på dem.. Men du.. Man blir inte gladare, jag blir mera ledsen när jag ser hur fin och bäst du är och verkar ha det så bra så kommer jag och är så ful och patetisk.. Men fortsätt vara som du är! ❤

 9. Vilma1071 skriver:

  Åh, gud vad gulligt!! <3

 10. Cicci skriver:

  Fint skrivet men man kan undra vrf hon grät?
  Bilden var ganska fin men såg inte att det var du…

 11. disqus_B4lSCo4sw0 skriver:

  wow vad begåvad hon är! Kram

 12. reference skriver:

  I just want to tell you that I’m very new to weblog and definitely loved you’re web blog. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly come with wonderful articles. Appreciate it for sharing with us your webpage.

 13. “I simply had to appreciate you all over again. I am not sure the things that I would’ve accomplished in the absence of the type of points contributed by you concerning this concern. It had been the fearsome case for me personally, but coming across the professional form you resolved the issue made me to weep over happiness. I will be happier for the work and thus pray you know what a great job that you’re getting into educating most people thru your webpage. I am certain you’ve never got to know any of us.”

 14. Spot on with this write-up, I actually suppose this website wants way more consideration. I’ll probably be once more to learn way more, thanks for that info.

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *