Prestera!

Har ni någon gång känt att ni haft mycket press på er? Det har jag.

Jag känner att nu när jag är Misslisibell måste jag prestera 110%. När jag var på Nösnäsvallen med klassen och hade friidrotts tävlingar så kände jag så galet mycket press.

”Måste prestera bra”, ”får inte sumpa detta nu”.

Jag måste visa att jag är duktig för alla fansen, vill ju inte att ni ska tro ” åh vad hon är långsam”, ”vad kort du hoppade!”. Vill ju vara en bra förebild ni vet.. Jag gick och oroade mig före och efter varje idrotts grej vi gjorde, ”gjorde jag detta bra nu?”.

När vi körde 60 meter stod alla och kollade när jag och några andra skulle springa, jag dog nästan av press! Det var så jobbigt, paniken kom och efter jag sprungit så kom tankarna, ”är jag nöjd?”, ”gick det bra?”.

Jag mådde inte bra över den Pressen.

Jag gick runt hela dagen och kände den pressen, att jag måste prestera 110%, mer än dom andra!

Har ni känt samma sak..?

_DSC0037

1 347 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *