Fredag!

Idag är det Fredag, äntligen! Skolan var väldigt chill. Vi slutade 12.40 så det var en snabb dag. Ikväll ska jag till kcv och träffa mina grymma vänner! Tagga.

Annars så skypar jag med Julia, laddar in bilder ifrån mobilen. Uppdaterade ipaden förut och innan jag uppdaterade hade jag hört att den uppdateringen var jätte dålig så jag var tveksam men jag tycker inte alls att den var dålig! Jag gillar den.002

10 kommentarer

10 kommentarer på “Fredag!”

 1. Fanny skriver:

  Kommer det nån video idag ;)

 2. Fanny skriver:

  Isf skulle du kunna göra en sminkning när du måste använda allt primer ögonbryns gel öhonbrynspenna eyeliner ögonskugga läpppenna läppstift läppglans läppbalsam foundation kajal concealer glitter och en sak av varje produkt eller vad man ska säga!

 3. Vilma1071 skriver:

  Jag tycker också att det är härligt att det är FREDAG!!!! ;D
  Jag älskar dina videos och du är bäst!!! ;D

 4. Cicci skriver:

  Ni har korta dagar ;o

  1. Alva skriver:

   Hon slutade senare än mig iaf! :D Vi slutar 12.10 och högstadiet slutar 10.30 i min skola (JanErik skolan)

    1. Alva skriver:

     jaa :D VI har det ganska soft :D

     1. Cicci skriver:

      Mm! Vi har 28 h vecka.. Huh!

 5. Cicci skriver:

  Fredag ♥

 6. Paulina skriver:

  i min skola slutar mellenstadiet 13.20.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *