Från förra dokumentären

Kommer ni ihåg?5 kommentarer

5 kommentarer på “Från förra dokumentären”

 1. ellenbrappi skriver:

  Gud jag kom ihåg! Längtar tills den nya kommer! Älskar dig <3

 2. Star Bell skriver:

  Såklart jag kommer ihåg!!

 3. Sonja Eriksson skriver:

  Hej lisa när jag var liten så var jag med i talang och jag sjöng men gick inte vidare jag blev väldigt väldigt ledsen men sen så fick jag en dator som var rätt så dålig men.så kollade jag på dig en stund tyckte at t du var bra efter en.stund hade jag kollat på 20 videos av dig och du gjorde så jag började skratta igen och nu så är du min förebild och du har byggt upp en blogg åt mej och tack så mycket för du har förändrat mitt liiiiiiv tack så himla mycket lisa skulle gärna vilja vara vän men dej lite så där

 4. Vilma1071 skriver:

  Nu har jag tittat på alla de där videorna, och det tog ett tag kan man säga!! ;D

 5. Nadja skriver:

  Hur kan man kolla på hela dokumentären?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *