22 kommentarer på “Mot skolan.”

 1. Annycaty skriver:

  jepp! jag med

 2. Tiili skriver:

  Börjar ni såhär tidigt? ❤️

  1. Emmy skriver:

   Jag hade lektion vid den här tiden, så för mig är det sent ;)

   1. Tiili skriver:

    Ojj vi börjar tidigast 08:30 och senast 09:40! ❤️

 3. cassandraforsman.blogg.se skriver:

  Alla i varbargskommun är lediga idag , så jag är ledig :D Imorgon ska vi cykla ända till Väröbacka :D

 4. anna skriver:

  Vi har studiedag idag!♥

 5. Emelie skriver:

  Jag har studiedag idag!
  Älskar dina videos, du e grym! Försöker att sminka mig som du, men du gör det sååååå mycket bättre än mig!
  Kika mig gärna! Emelisa007

  1. emmsy berggren skriver:

   det ska jag

   1. Emelie skriver:

    ok! Vad heter du?

 6. Emma Andersson skriver:

  vi har studiedag idag

 7. emmsy berggren skriver:

  studiedag

 8. emmsy berggren skriver:

  jippe

 9. emmsy berggren skriver:

  Kolla på Becca Adersson
  hon är lika bra som Lisa

  1. Emelie skriver:

   OK! Tack för tipset! :D

   1. Vilma1071 skriver:

    Lika bra som Lisa kan ingen bli, men hon kanske är bra! Love you Miss Lisibell!! ;D <3

 10. Vilma1071 skriver:

  Du är bättre än bästeaste bästa Lisa!! Love youuu!!! ;D <3<3<3

 11. Melissa skriver:

  lisa jag är ditt största fän

 12. I simply want to say I am all new to blogs and really liked this blog. More than likely I’m likely to bookmark your site . You really have amazing writings. Cheers for sharing with us your website.

 13. I as well as my friends have been reading through the best solutions located on your website and then at once developed an awful feeling I never thanked you for those tips. The men came so very interested to read them and have now unquestionably been having fun with those things. I appreciate you for actually being very helpful and then for obtaining variety of ideal themes millions of individuals are really wanting to discover. Our honest apologies for not saying thanks to you earlier.

 14. Terrific post, plenty of really good data. I want to show my pal and get them the things they think.

 15. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *