Things to do!

Har alltid något att göra på en Fredag! Håller på med en video, taggade för en ny? Det blir en ”Hissar och Dissar Mina Mascaror”. Många ville se den videos så den kommer upp idag :)

Lite senare ska vi åka in till torget och Ica för ska kolla bla. Gina Tricot efter en tröja oså. Och när vi är klara där så kör vi vidare till kcv. Idag så ska tjejerna på kcv åka till en på tjörn och ha tjejkväll och killarna stannar kvar och har killkväll ;) haha.

Nu hoppar vi från ett ämne till ett annat! Om sex dagar kommer filmteamet och den 5 Oktober så är det fanträff. (kolla länken) Jag har kontakt med ett företag som vi håller på att fixa goodiebags med och grejorna kommer till mig snart!

pizap.com13802870708972

10 kommentarer
 • Johanna Bertilsson

  Du är as cool Lisa

 • Cicci

  Jag kommer nt på fanträffen!

 • Star Bell

  Kommer man få goodie bag där?? Snälla svara!!

 • Me

  Den 5:e oktober är jag på judo tävling så jag kan inte komma :(

 • misslisibell fan

  kommer på fan träffen du är min värd du är min dag du är allt jag har

 • fanny

  hej! jag har sätt alla din video eller nåt sånt och jag älskar dig och vad heter du på skype eller facebook i love you <3

 • fanny

  jag glömde att på skype så heter jag fanny.wulkan1 det är vår katt räkan han är hundra år gammal och det är sant vi kanse ska aliva han men han finns ändå i mitt hjärta och jag älskar han

 • Viveka Andersson

  Skulle bli superglad om någon här besökte min blogg! http://vivve.blogg.se/

 • Maja

  Hej Lisa!
  Kan du inte göra en video om vad som kommer finnas i goddiebagen och visa lite?

 • elle

  du är så snygg