Things to do!

Har alltid något att göra på en Fredag! Håller på med en video, taggade för en ny? Det blir en ”Hissar och Dissar Mina Mascaror”. Många ville se den videos så den kommer upp idag :)

Lite senare ska vi åka in till torget och Ica för ska kolla bla. Gina Tricot efter en tröja oså. Och när vi är klara där så kör vi vidare till kcv. Idag så ska tjejerna på kcv åka till en på tjörn och ha tjejkväll och killarna stannar kvar och har killkväll ;) haha.

Nu hoppar vi från ett ämne till ett annat! Om sex dagar kommer filmteamet och den 5 Oktober så är det fanträff. (kolla länken) Jag har kontakt med ett företag som vi håller på att fixa goodiebags med och grejorna kommer till mig snart!

pizap.com13802870708972

408 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *