Lördag!

Hejsan alla söta bloggläsare! Nu sitter jag här en Lördag och ska snart åka till Boppan och rida. Vi ska hoppa lite och om fem dagar kommer Viktor Josefine och Isabell hit (film teamet). Ni förstår nog att jag är taggad! Annars så laddar jag upp en video!

Vi håller på att fixa ordning mitt rum. Är jätte glad över det! Så idag var jag och Pappa och köpte brädor och så. Ja, jag kommer göra en Room Tour när det är klart!pizap.com13803766690721

8 kommentarer

8 kommentarer på “Lördag!”

 1. Avan skriver:

  kan inte du göra en roomtour när det är klart snälla!?

  1. ellenbrappi skriver:

   Hon sa ju att hon skulle det! Älskar dig Lisa!

 2. mathilda skriver:

  hej vad kul att du gillar ditt nya rum
  jag har nyss kommit till malaysia och här ska jag vara i en vecka här är det runt 31 grader och vi är presis breved stranden :-)
  mathilda.helander.net

 3. Alicia skriver:

  Kan vi få fler videos på dig när du rider Boppan?

 4. Ida skriver:

  Hej jag heter Ida och jag kollar hela tiden på dina videos jag bara älskar dina videos men jag undrar om du kan jöra en videos med dina saker i från

 5. Ida skriver:

  Hej jag heter Ida och jag vill att du ska laga en videos med dina maskaror ifrån Cubus snälla Lisa du är värdens sötaste tjej.

 6. Kappis skriver:

  Hehe… Förlåt om jag tjatar men ungefär när kommer room touren då? Har väntat på en uppdaterad i flera månader nu eftersom jag också ska göra om mitt rum (vill ha tips och inspiration). :D

 7. Cicci skriver:

  Jag red också igår. Jag var ganska rädd. Jag brukar rida runt 3 gånger om året hos min kusin. Och igår skulle jag komma upp på hästen igen.. Det gick ju ;) Jag lever! Jag .. Är nöjd! Jättenöjd! Hon sa att det var 30 men jag visste att det var högre. Så med min kusin bredvid hoppade jag 50. Själv hoppade jag 30. Fick in ett galoppsteg! Innan 50 cm hoppet.. Det kändes omöjligt. Hann säga, jag kommer ramla .. Men jag satt än på hästen !! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *