That felling!

Jag är ur glad över att vi piffar upp mitt rum. Ett rum är där man oftast spenderar mycket tid i, det gör iaf jag! Det är här man har sina kompisar oså, man vill inte att rummet ska se ut som hur som helst? Jag hade ett tag ett jätte rosa rum och det kändes lite pinsamt att ha kompisar hemma då. Har liksom kommit över det rosa lite.. Jag gillar rosa på kläder, smink, smycket osv. men inte att mitt rum är jätte rosa! :D Längtar tills allt är klart och få visa er det!

förresten, vill ni ha bilderna från photoshooten?

_DSC0287

20 kommentarer

20 kommentarer på “That felling!”

 1. Tuva skriver:

  kika mig 99blondiee

 2. Tuva skriver:

  eller logga in på skype

 3. Tuva skriver:

  skriv till tuvaGomez på skype och kik 99blondiee

 4. Alma Assra skriver:

  JA DET VILL VI! :D

  ÄLSKAR DIG! HAR DRÖMT OM DIG JÄTTE MYCKET, JAG DRÖMDE ATT JAG OCH DU VAR VÄNNER/BFF OCH ATT VI HADE KUL TILLSAMMANS, INGEN VET HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG, När jag berättade min vän om att jag drömde om dig tyckte hon att jag var dum i huvudet och så dog hon av skratt!

  SNÄLLA vill så gärna se ett svar om detta, kan du säga det i en video, bara lite vill se att du verkligen sett detta, skulle bli hur glad som helst!

  Är 13 år gammal !

  LOVE YOU MOST! <3 :D<3 xx

  1. ellenbrappi skriver:

   Detsamma jag älskar dig Lisa<3 vad blir det för video?;)

   1. Alma Assra skriver:

    <33

    Hoppas på en Room Tour! :'D

    1. ellenbrappi skriver:

     fast det kanske inte e klart än.Mmfa

     1. Alma skriver:

      Då vet jag
      Inte :3

 5. linnea skriver:

  kommer det att ta lång tid

 6. Bella skriver:

  Älskar dig jätte mycket!!

 7. Ronja skriver:

  Ja! Visa bilderna :)

  leontinas.blogg.se

 8. Keira Holmsson skriver:

  Herregud. Likadan
  tröja som Nellie Berntsson, likadan jacka som henne. Det märks MYYYCKET väl att du läser hennes blogg.

 9. Emilia Fredriksson skriver:

  Min blogg heter emilia134

 10. Emilia Fredriksson skriver:

  Emilia134.wordpress.com

 11. Tilda Svensson skriver:

  Ja visa bilderna!

 12. lisa skriver:

  Nej inga bilder!!

 13. Cicci skriver:

  Fin bild! Fin du var!! Jättefin jacka! Väldigt fin blå ;)

 14. Cicci skriver:

  Jag har ett jättefult rum.. Men det ska göras om ;) Äntligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *