That felling!

Jag är ur glad över att vi piffar upp mitt rum. Ett rum är där man oftast spenderar mycket tid i, det gör iaf jag! Det är här man har sina kompisar oså, man vill inte att rummet ska se ut som hur som helst? Jag hade ett tag ett jätte rosa rum och det kändes lite pinsamt att ha kompisar hemma då. Har liksom kommit över det rosa lite.. Jag gillar rosa på kläder, smink, smycket osv. men inte att mitt rum är jätte rosa! :D Längtar tills allt är klart och få visa er det!

förresten, vill ni ha bilderna från photoshooten?

_DSC0287

20 kommentarer
 • Tuva

  kika mig 99blondiee

 • Tuva

  snälla

 • Tuva

  eller logga in på skype

 • Gumman

  Jaa :)

 • Tuva

  skriv till tuvaGomez på skype och kik 99blondiee

 • Alma Assra

  JA DET VILL VI! :D

  ÄLSKAR DIG! HAR DRÖMT OM DIG JÄTTE MYCKET, JAG DRÖMDE ATT JAG OCH DU VAR VÄNNER/BFF OCH ATT VI HADE KUL TILLSAMMANS, INGEN VET HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG, När jag berättade min vän om att jag drömde om dig tyckte hon att jag var dum i huvudet och så dog hon av skratt!

  SNÄLLA vill så gärna se ett svar om detta, kan du säga det i en video, bara lite vill se att du verkligen sett detta, skulle bli hur glad som helst!

  Är 13 år gammal !

  LOVE YOU MOST! <3 :D<3 xx

  • ellenbrappi

   Detsamma jag älskar dig Lisa<3 vad blir det för video?;)

   • Alma Assra

    <33

    Hoppas på en Room Tour! :'D

    • ellenbrappi

     fast det kanske inte e klart än.Mmfa

     • Alma

      Då vet jag
      Inte :3

 • linnea

  kommer det att ta lång tid

 • Bella

  Älskar dig jätte mycket!!

 • Ronja

  Ja! Visa bilderna :)

  leontinas.blogg.se

 • Keira Holmsson

  Herregud. Likadan
  tröja som Nellie Berntsson, likadan jacka som henne. Det märks MYYYCKET väl att du läser hennes blogg.

 • Emilia Fredriksson

  Min blogg heter emilia134

 • Emilia Fredriksson

  Emilia134.wordpress.com

 • Tilda Svensson

  Ja visa bilderna!

 • lisa

  Nej inga bilder!!

 • Cicci

  Fin bild! Fin du var!! Jättefin jacka! Väldigt fin blå ;)

 • Cicci

  Jag har ett jättefult rum.. Men det ska göras om ;) Äntligen!