Happy girl!

Hej hej! Sitter och donar med en video och det är en ”How To Look Like A Bratz Doll!”. Det var jätte kul att filma den sminkningen och jag har lagt tid på att lägga till en röst över och aa, är riktigt nöjd så jag hoppas att ni också kommer gilla den!

Jag har gjort en sminkning från Miley Cyrus ”wrecking ball” och då ville ni att jag skulle ha musiken i bakgrunden men behöver man inte tillstånd för att låna den?!

Imorgon ska jag till stenung, skit kul! och på torsdag kommer äntligen Viktor, Josse och Issa!! På Fredagen kommer dom hänga med till skolan :) Lördagen är det fanträff! Och på den Lördagen fyller också Karro & Matilda år.

Nästa vecka på Tisdag har jag prov i SO, jätte kul *Host*. Och på Onsdagen drar jag upp till gbg efter skolan och går på ett viktigt möte.

Fullt upp men det stoppar mig inte!_DSC0195

29 kommentarer

29 kommentarer på “Happy girl!”

 1. ellenbrappi skriver:

  Verkar som en Nice sminkning! Kan du svara på detta för det är ”viktigt inom mig”? Hur skickar dina fans smink och brev till dig egentligen? Jag har undrat detta jättelänge och jag vill skicka brev! Så om du vill ha post av mig (ett av dina största fans) så snälla skicka ett privat meddelande till mig på Youtube? Den heter Ellen Sparklund och jag har skrivit tre brev nu och där står tusen (bokstavligen) ord om hur bäst du är som jag inte kan rabbla upp nu men mm.. Love you. I LOVE MYSELF WHEN I’M WITH YOU<3

  1. ellenbrappi skriver:

   Kan du snälla svara?

 2. Bella skriver:

  Lycka till med allt du kommer att göra kan du inte svara på våra meddelande när vi skriver här snälla!!

 3. Lovisa skriver:

  Om du bor i Stenungsund så åker du inte upp till Göteborg utan ner till Göteborg…

 4. Viveka Andersson skriver:

  Hejsan, vill bara säga att ni är otroligt välkomna till min blogg!

  1. Cicci skriver:

   Blir lite tjatigt om du kommer in här och säger det. Vi är här för Lisa. Lättare sakt för att kolla in Lisas blogg! Så skriv det nån gång, men inte förmkt.
   Tänk på det alla som skriver om sina bloggar här!

   1. Viveka Andersson skriver:

    haha ja ok, nej jag har inte tagit någon julbild vid någon grav?

    1. Cicci skriver:

     Ok.
     :$

  2. Cicci skriver:

   Kollade in bloggen. Söt hamster men vart tog du förstå julbilden? Skola, grav, hemma?

  3. Cicci skriver:

   Grav lät negativt. Men. Såg lite ut så. Mysigt med tomtarna.

 5. Vera skriver:

  Hej hej jag heter Vera och går i 5:e klass ! Alla som inte känner mig ordentligt tror antingen att jag är en fjortis eller en taskig tjej bara för att jag använder lite smink och klär mig med lite mer kläder som äldre tjejer har på sig ! Men nånstans där i all röra så tänker jag på dig , DU insperar mig till att inte bry mig om vad alla andra tycker :) Därför är du helt klart en utav mina största förebilder ! <3
  Jag :

  1. Kappis skriver:

   Söt du är. :*

   1. Julia skriver:

    du är ju sööt

  2. Cicci skriver:

   I tofssen liknade du Juliette i idol. Lite.
   Bra att du står för dig! Gjorde nt du det förut?

  3. Ebba skriver:

   Gud, minns när jag gick i 5:an (va i för sig bara 2 år sen haha) då sa varenda en att man var fjortis om man bara hade lite mascara elr så! Men sen när dom andra ”vänjer sig” så slutar dom ♥

 6. Johanna skriver:

  Hej

  Jag älskar dina video men jag får ej ha ett konto på YOUTOBE men jag älskar dig

 7. Johanna skriver:

  Kan du inte göra en video när du visar alla din smink borstar?

 8. Julia skriver:

  Är K&M tvillingar eller?

  1. Myy skriver:

   Ja,om du tittar riktigt noga så merker du det

 9. Lina skriver:

  Jag tror nog man behöver tillstånd för den låten, lisa det vore bra om du berättar om varför man behöver tillstånd till att ta andras låtar, för det är många som inte känner till det och tror att man kan ta vem som helst låt.

 10. Lisa skriver:

  Jätte söt bild!

  Läs min blogg med massa modetips, trender, skönhetstips mm men även träningstips, vardag och massa mer!

  http://www.lifebylisanilsson.devote.se

 11. Divine skriver:

  ha en photoshot med mittbena! :)

 12. Cicci skriver:

  Jag kommer kolla på videon! Lägg ut ett inloggning så checkar jag in då!
  Går inte filmteamet i sin riktiga skola?
  Ha det så kul!!
  Lycka till med rummet, fanträffen och SO provet, allt! Jag har stavnings-grej nästa vecka..* haha * Nä stava tycker jag att jag är bra på!! Vi har NO också, ”*jippi*”
  Kram!!

 13. Sara Svensson skriver:

  Kul! Då vet jag 2 tvillingpar som fyller år 5:e OKtober. Haha

 14. Gumman skriver:

  Haha <3

 15. Märta skriver:

  Nej, det är olagligt att ladda ner musik och ha i videos som du sedan lägger upp. Det får du inte.

 16. Myy skriver:

  Kan du filma mer i stallet

  Ps.jag rider på wikner i finland där jag är född

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *