Happy girl!

Hej hej! Sitter och donar med en video och det är en ”How To Look Like A Bratz Doll!”. Det var jätte kul att filma den sminkningen och jag har lagt tid på att lägga till en röst över och aa, är riktigt nöjd så jag hoppas att ni också kommer gilla den!

Jag har gjort en sminkning från Miley Cyrus ”wrecking ball” och då ville ni att jag skulle ha musiken i bakgrunden men behöver man inte tillstånd för att låna den?!

Imorgon ska jag till stenung, skit kul! och på torsdag kommer äntligen Viktor, Josse och Issa!! På Fredagen kommer dom hänga med till skolan :) Lördagen är det fanträff! Och på den Lördagen fyller också Karro & Matilda år.

Nästa vecka på Tisdag har jag prov i SO, jätte kul *Host*. Och på Onsdagen drar jag upp till gbg efter skolan och går på ett viktigt möte.

Fullt upp men det stoppar mig inte!_DSC0195

595 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *