Då är vi igång!

Ida kom Viktor, Issa och Josse tillslut! Jag har längtat och varit nervös men det gick jätte bra och ingen stel stämning när vi filmade, vi pladdrade på som om vi träffas jätte ofta! Det är jätte kul att ha dom här och imorgon hänger dom med till skolan. Jag är tveksam om jag kommer hinna göra en video imorgon för vi ska filma massa och sedan ska jag till kcv så det blir lite knepigt. Men ni förstår ju att jag har mycket att göra nu för vi vill få så mycket gjort som möjligt.

20131003-200743.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer på “Då är vi igång!”

 1. Star Bell skriver:

  Äntligen ett nytt inlägg!!

 2. Viveka Andersson skriver:

  Idag dog min bästis kanin. Inlägg på http://vivve.blogg.se/ R.I.P. Albin<3

 3. Bella skriver:

  Hh ha så kul!❤️

 4. Alva skriver:

  Var bor dom när dom är i Ödsmål? :)

 5. ellenbrappi skriver:

  Jag förstår att du inte hinner lägga upp en video ;/ men kan du blogga? Ha så sjukt kul imorgon!!

 6. Tilda Svensson skriver:

  Ha så kul förstår om det inte blir lika mycket videos nu när ni fimar men då har vi ju en dokumentär att se fram emot!

 7. Vinja skriver:

  Kan du göra en Draw my life?? SNÄLLA!! Skulle vara så HIMLA kul!

 8. Cicci skriver:

  Det behöver ju inte komma en video varje dag om du inte har ork! För du har ju annat att göra i livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *