• Ronja

  Söta! ♥

  leontinas.blogg.se

 • Star Bell

  Kul att träffa dig!

 • Star Bell

  Bilden överst är jag!

  • Cicci

   Ok. Kom snabbt och kort att tänka på mig när jag såg den ;o!

   • Star Bell

    Vadå? Hur menar du?! :)

    • Cicci

     Du var lite lik mig ;D

     • Star Bell

      Jaha!

 • Maya

  Bild nummer 7 är jag och den söta Lisa

  • Cicci

   Var det en rolig träff? Vad gjorde ni?
   Du hade handlat lite! ;)

 • Bella

  Smyga bilder alla va snygga på den bilden

 • saga

  fin du är!:)
  frågestund som filmas 20.32!
  fråga VAD ni VILL!
  svarar ÄRLIGT på ALLA frågor!
  så spamma nu med frågor på min blogg!
  http://www.chodskyn.blogg.se

 • Alva

  Oj där är jag på sista bilden :D

  • Cicci

   Du var llllllllittte lik Lisa.

   • Alva

    Haha, mina kompisar säger också det ;D

    • Cicci

     Haha ok. Mammas mobil inte där mkt. Drf s jag nt så mkt här. Typ alla Cicci är jag

 • Cicci

  En och du har typ samma jacka ;D Men hon mörkare blå! Passande!!

 • Gör en video på vad du fick av fansen!

 • julia

  Jag kan aldrig komma på dina fan träffar ! :(
  Bor för långt bort……

  • Alva

   Jag åkte från Småland för att få träffa Lisa

   • Missvanessatjejen

    Oj det var välfigt lång men värt resan ditt :) Var det kul att träffa lisa/Misslisibell???? snälla svara Alva :) Skulle betyda mycket.. Ps. frågade henne en fråga eller nått??

 • Star Bell

  Jag åkte i 4 timmar och 15 minuter för att träffa Lisa ( misslisibell ) Men det var det värt….

 • Alva

  LISA jag saknar dig :(

 • mathilda

  kolla gärna in min blogg jag är en svensk fransk tjej som bor i kina jag har en svensk-fransk-engelsk blogg ;-)

 • Ester

  tjabba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!