25 kommentarer på “Thats life.”

 1. Star Bell skriver:

  Gör en video!

 2. sara skriver:

  din dag måste varit tuff

 3. Ida Boström♥ skriver:

  Uhm! Maten ser god ut och du ser glad ut som vanligt:D Älskar dig värdens bästa lisa:DD Snälla kan du följa min fanpage på insta! Skulle dö för dig♥ lowe_misslisibell SNÄLLA!! Hoppas du ser detta! Omg vill va dejj nu♥♥ Misslisibell:D kolla också gärna in min blogg http://www.adilol.blogg.se kommentera gärna om du vill!! Hoppas du ser detta love you ♥♥

  1. Cicci skriver:

   Kolla in din blogg!

 4. Maya skriver:

  Lisa kan du snälla göra en video på vad du fick idag +tack för en underbar dag det var jätte roligt att få träffa dig min dröm är i uppfyllelse

 5. Bella skriver:

  Gör en video snälla! Vad gott!

 6. Bella skriver:

  På bilderna fick du några saker kan du inte göra en video på vad du fick snälla

 7. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Hej Lisa. Kan du göra en first inpression på den nya mascara som du fick av stylebaybewuti .se vet inte hur det stavas . Och kan du göra en oktober favoriter ?? asså det behöver du inte göra idag . Men om du har tid så kan du göra dom videorna . För eftersom du håller ju på att göra en dekomentär och då kanske det inte passa dig att göra det just idag men någon annan gång kan du göra :) . Puss Älskar dig snälla kommentera detta :)

  1. ellenbrappi skriver:

   Det heter styledbybeauty.se :)

   1. Elliesweetheart Johansson skriver:

    okej tack :)

 8. Cicci skriver:

  Mys kläder du har! ;)
  God mat!

 9. Star Bell skriver:

  Jag tror nog att Lisa är trött nu eftersom att det har varit både filmning till dokumentären och fan-träff

  Gudnatt världens söteaste Lisa Jonsson! <3<3

 10. Linnea skriver:

  Vad har du köpt byxorna ^^

 11. ellenbrappi skriver:

  Godmorgon Lisa! Din mat ser asweomegod ut! Fast nu ligger den nog i din mage! Ha en bra morgon fast jag tror du sover nu.. Kan du svara på denna kommentaren så fort du kan när du vaknat? Vill gärna veta hur långt du sover på helgerna :)

  1. Cicci skriver:

   Haha jag vaknade för 4 h sedan ;D

 12. Bella skriver:

  God morgon

 13. Josefine skriver:

  Vart har du köpt leopardbyxorna? Plizz svara min kompis hon önskar sig sådanna men jag vet inte vart dom finns?

 14. Miley1073@live.se skriver:

  När är du klar med din Dokumentär??

 15. Anonymt skriver:

  väx upp

 16. Ebbban skriver:

  ASSÅ detta stör mig, du har en iphone MEN du måste tydligen fota med din bigass ipad..

  1. Nawras skriver:

   Det väljer ju hon själv? Bara för att hon har en iphone betyder onte det att hon bara ska fota från den. -.-

 17. try this skriver:

  I simply want to say I am just very new to blogs and really enjoyed you’re web page. Probably I’m likely to bookmark your site . You absolutely have beneficial stories. Thanks a bunch for sharing with us your blog site.

 18. Many thanks for this kind of facts I had been hunting all Search engines to find it!

 19. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 20. Damion skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *