Skit nöjd!

Detta passet var det grymmaste dressyrpasset jag haft! Det gick så bra satt det inte är sant, skit nöjd. Dressyr tyckte jag var pest innan detta passet men nu har jag fått lite andra tankar kring det. Man lär känna sin häst så sjukt bra, man blir ett! Och det har jag upplevt detta passet! Boppan gick grymt fint. Jag har inte riktigt haft helt koll på hur man får hästen ner i form, nu gick hon hur fint i galoppen som helst. Gaah! Bästa Boppan! Den som hjälpte mig idag heter Embla . Hon går på ett gymnasium och totalt älskar hästar. Hon är inte här så ofta eftersom skolan är långt här ifrån men när hon väl är här får man allt passa på och få en grym lektion av henne!
Skit nöjd<320131012-181809.jpg

9 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.
 • Julia

  Hej! Jag kollar på dina videos och din blogg varje dag och jag undrar vad tjejerna du var med från Luleå hette? För asså jag bor där jag också å så :) Tacksam för svar, ÄLSKAR DIG <3

 • ellenbrappi

  Vad roligt!
  Du är min största förebild <3

  Tortyriz.wordpress.com

 • Rebecka

  Kan inte du lägga upp en video när du rider dressyr med Boppan? :D

 • Tuva

  kan du ha en 1frågestund 2sanning eller konekvens 3. giveaway

 • Viveka Andersson
 • lina

  Kan du filma( en dag med boppan ) det skulle vara jättekul och roligt att se. Så snälla och jag älskar din blogg och din Youtube kanal och så en gång till snälla♥ MVH/Lina♥♥♥♥

 • Tilda Svensson

  När kommer nästa inlägg

 • Linasn

  boppan är så sjukt söt och då okså lisa

 • Vilma1071

  Åh, jag har hästar hemma, men ingen som ser ut som Boppan!! ;D <3<3<3