Skit nöjd!

Detta passet var det grymmaste dressyrpasset jag haft! Det gick så bra satt det inte är sant, skit nöjd. Dressyr tyckte jag var pest innan detta passet men nu har jag fått lite andra tankar kring det. Man lär känna sin häst så sjukt bra, man blir ett! Och det har jag upplevt detta passet! Boppan gick grymt fint. Jag har inte riktigt haft helt koll på hur man får hästen ner i form, nu gick hon hur fint i galoppen som helst. Gaah! Bästa Boppan! Den som hjälpte mig idag heter Embla . Hon går på ett gymnasium och totalt älskar hästar. Hon är inte här så ofta eftersom skolan är långt här ifrån men när hon väl är här får man allt passa på och få en grym lektion av henne!
Skit nöjd<3 20131012-181809.jpg

2 038 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *