Obey in my ♥

pizap.com13817662794151

Totalt älskar detta märket, STOR hiss här alltså! Jag vet faktiskt inte vad som är det snygga men någonting med det där märket är såå galet snyggt. Jag äger inget Obey klädesplagg men vill så sjukt gärna få tag i någon godbit♥

7 kommentarer
 • Julia

  när jag hör obey tänker jag på o’boy

 • Bella

  Vad snyggt!!!

 • Vilma1071

  Du har rätt, det är något med det som är så sjukt snyggt!! ;D <3<3

 • samuel

  jag har en obey keps och den är skit snygg den är går och med svart text står det Obey:D samuel en kille

 • sabina

  allihopa kolla min blogg ps din blogg äger misslisibell! sabri.devote.se

 • Nathalie

  gmn vet du ens vad obey är för något -___-

 • Susanne

  OBEY är ett gatukonstprojekt, i form av en webbplats med en samling budskap/bilder som är utformade som om de vore propaganda men som saknar ett politiskt innehåll.

  Projektet beskriver sig självt som ett experiment inom fenomenologi. Enligt sidan så är syftet bland annat att väcka tillbaka nyfikenhetskänslan till omgivningen. Mediet är likställt med budskapet, enligt personerna bakom projektet.