Halloween!

Har kämpat och redigerat en halloween sminkning som äntligen håller på att laddas upp! Riktigt nöjd, ni såg väll sneak peeken på instagram? om ni inte gjorde det kolla in Realmisslisibell på instagram.

Halloween är snart här, nästa vecka kommer jag och min grymma klass ha ett halloween disco som vi planerar för fullt för! Tycker det ska bli jätte roligt med halloween eftersom jag bar går bus eller godis en gång (förra året) så detta ska bli min andra gång! Förra året var jag en pirat och var vit på ansiktet och svart runt ögonen. Ska gå med några grymma kompisar iår, ska ni gå bus eller godis?

Första gången jag gick bus eller godis eller överhuvudtaget firade halloween så var jag as taggad, Gick med två från min klass och vi gick i mörkret i ett område där man hörde lite skriv då och då. Det var jätte kul och vi fick massor utan godis!

halloween

686 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *