Halloween!

Har kämpat och redigerat en halloween sminkning som äntligen håller på att laddas upp! Riktigt nöjd, ni såg väll sneak peeken på instagram? om ni inte gjorde det kolla in Realmisslisibell på instagram.

Halloween är snart här, nästa vecka kommer jag och min grymma klass ha ett halloween disco som vi planerar för fullt för! Tycker det ska bli jätte roligt med halloween eftersom jag bar går bus eller godis en gång (förra året) så detta ska bli min andra gång! Förra året var jag en pirat och var vit på ansiktet och svart runt ögonen. Ska gå med några grymma kompisar iår, ska ni gå bus eller godis?

Första gången jag gick bus eller godis eller överhuvudtaget firade halloween så var jag as taggad, Gick med två från min klass och vi gick i mörkret i ett område där man hörde lite skriv då och då. Det var jätte kul och vi fick massor utan godis!

halloween

21 kommentarer
 • Ronja

  Firar man Halloween den 31 oktober eller den 2 November? Jag tror den 31 men jag är inte så säker…

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   31 :)

   • NiallLover♥

    Hej! Kommer du ha ngn speciell sminkning på Halloween? Kan du göra en video på det då? Skulle vara sjukt kul! :) Ps. Jag ska ha ett grönt läppstift! cx ♥ Kram ett stort fan

   • ellenbrappi

    Tack Lisa!

 • lelle

  min klass ska också ha ett disco ”för lågstadiet och mellan stadiet” nästa vecka :) :) :)

 • Maja MonsterMuffin
 • Bella

  Hh vad kul

 • Cicci

  Kul! Nje, vet inte? Bra att du är nöjd! ;) :) Vems Prins var det? :(

 • Cicci

  Mysig bild :)!

 • ellenbrappi

  Vad skoj!

 • Elliesweetheart Johansson

  Kommer du göra fler såna sminkningar är faktiskt riktigt roligt att se <3

 • sabina

  vi ska också ha halloween disco det kommer bli spökrund och m.m sabri.devote.se

 • sabina

  sabri.devote.se

 • sabina

  hej kolla min blogg sabri.devote.se

 • Julia Hjalmarsson j

  Hej Lisa! Jag har precis blivit klar med Halloween sminkningen!

  • carro <3

   Fint de blev ♥

 • carro <3

  Vi kommer också ha halowen disco asså vi har en äkta disco med massa färger i våra stora sal i skolan alla dansar och äter godia och dricker läsk massa tjejer dansar fint och massa killar gör tricksar (*stavning*) osv… förresten följ mig på sara <3 blogg. Se i love you ♥ Lisa om du kan gör fler sånna sminkningar på Youtube tips lisa gör 2 videoos om dagen eller mer, gör MASSA videos om dagen som handlar om Hallowen detta veckan för jag vill vara perfekt på våra Hallowen disco ♥

 • elinor

  kan du göra en getting ready with me till dicsot den dagen snälla är ett jätte stort fan av dig

 • carro <3

  Älskar dina videos lisa på den nya Hallowen zombie sminket vad var de limmet du la sen du la topapper över? ♥

 • linn

  haja baja älsaj dig

  vet att det stavas älskar

 • LINNEA

  kolt