Falska vänner.

Jag är så trött på falska vänner, dom säger att dom älskar en men jag vet bättre själv!

Jag står hellre ensam än att ha falska vänner.

En falsk vän är som en skugga. I solskenet kan man aldrig bli kvitt honom/henne, i regn är han/hon spårlöst försvunnen.

Jag stör mig såå sjukt mycket när vänner säger att dom älskar än och så pratar dom skit bakom ryggen en sekund senare.

Jag själv märker av falska vänner som när det händer något kul, när jag filmade en till dokumentär och då var det en tjej som hängde med mig hela tiden. När det var över *poff* så var hon borta..

Falska vänner är som stenar, dom finns överallt!

Om ni är med om att det är en vän som är konstig, älskar dig ena sekunder och pratar massa skit bakom din rygg om dig.. Du är inte värd en sådan kompis! Du är värd en som älskar dig hur du en beter dig eller ser ut, som vill vara med dig och ha kul!

_DSC0344

38 kommentarer

38 kommentarer på “Falska vänner.”

 1. Kappis skriver:

  Vet hur det känns. <3
  Har inga riktiga vänner…

 2. ellenbrappi skriver:

  Håller med dig stooort Lisa <3
  Ingen förtjänar falska vänner!
  Dom är bara som stenar och det finns många av dom..
  hoppas du inte får några mer någon gång.
  Jag har en som även heter Ellen som säger att hon vill att jag ska följa henne men sedan efter skolan säger hon att en annan skulle följa och att dom redan hade bestämt det..
  Du är min största förebild och jag älskar dig så otroligt mycket och även om du slutade med det du gjorde skulle du ju ändå finnas och vara lika otrolig som du är och alltid kommer vara <3<3

 3. Bella skriver:

  Är dina kompisar så om dom är det så är dom avensjuka för att du har fans och allt och bry dig inte om dom!! Du har så många som gillar dig Lisa!! Det finns sån a kompisar som gör så! Min syster har såna kompisar!

 4. Star Bell skriver:

  Jag håller helt med dig…..!

 5. misslisibells fans skriver:

  Jag vet också hur det känns Lisa. Det har hänt mig.! Lisa kan du åka till Eskilstuna, det ska vara så stort tack till dig Lisa!!

 6. Elin skriver:

  Jag förstår hur du känner<3
  Det är en ful stil.. Ja du är Misslisibell men det är samma sak för dig som med andra!!
  Dem vill bli "kända" genom dig!
  Så sjukt dålig stil.
  Du ska ha vänner för den du är, inte för att du är känd…
  Dem borde tänka efter lite!
  Om dem vill va dina kompisar för att du är känd och sen kommer dem inte vara en äkta vän… Kan dem dra!
  Du är stark Lisa<3
  Och vad som än händer finns vi där för dig!!<3

  1. MalinsBeauti skriver:

   Vad snälla ni är.. Jag vill verkligen höra såna komentarer från er då blir Lisa glad.. Älskar er!

 7. Nana skriver:

  När jag läste de så började jag gråta jag har levt mitt liv i snart 13 år med falska vänner jag hade ett ”gäng” vi va 4 st dom va med mig för jag va populärast i skolan för jag va typ den man mest kunde lita på och ja alla typ gillade mig (inte för skryta) men sen när många började hata mig för jag fick mycket uppmärksamhet så lämnade dom mig och nu går vi i olika skolor för vi går i 7an och min andra skola va ba upp till 6an men ja dom va jätte nära mig vi hade kul och vi bärettade allt till varandra och känt varandra typ hela livet men ja hur nära dina vänner är så kommer man alltid förlova dom man ska aldrig lita på nån (några kan va äkta men dom finns oftas i våra drömmar) tack för mig :**

  1. Carl la tjock skriver:

   * hostar *
   FALSK

 8. sabina skriver:

  du ger oss så bra tips om känslor och råd!
  sari.devote.se

 9. Edvina Bieber skriver:

  Har ju sagt det hela tiden att Karro och Matilda bara är med dig för att du är känd. Vi läsare har sett det jättelänge. Nu ksk du inte menar dom men lisa, tro mig va inte med dom.

 10. Ellen skriver:

  Jag har en vän som är sån, hon har loggat in på min facebook och skrivit taskiga saker till andra, kritiserat mig på nätet och nu när jag har blivit lite mer ”populär” av någon konstig anledning så låtsas hon att inget har hänt. Hon utnyttjar mig för att själv inte vara ensam.

 11. Ellen skriver:

  Och innan var hon min bästa kompis **

 12. Rebbe skriver:

  Har en kompis som har varit min bästis i typ 3 år. Nu har hon blivit konstig…..
  Hon är så annorlunda beroende på vem hon är med!
  Hon säger/kommenterar taskiga saker om mig utan att tänka på att jag blir sårad och ned tryckt!
  Men om jag blir ovän med henne så förlorar jag mina andra vänner…
  Jag vet inte vad jag ska göra, allt blir bara fel!

 13. misslisibells fans skriver:

  Nån som följer mig och jag vet inte om det är du hon/han heter ”Misslisibelloficiallisa”

 14. misslisibells fans skriver:

  På instagram*

 15. Hej skriver:

  Jag håller med dig! Det hände mig för inte så länge sen! Jag får står hur man kan känna sig då!

 16. Carl la tjock skriver:

  oj too bad

 17. Carl la tjock skriver:

  Jag har precis fåt min mens vad ska jag göra?.. Smäla hjälp mig fort! Det är brotom, tidden är knap. Jag vill inte beräta till min mamma.

  PS jag är 15 år

  1. Julia skriver:

   wow när började killar få mens?! I alla fall har du problem!!

  2. jonni skriver:

   du är ju kille! haha loooooser

  3. jonni skriver:

   när började killar få det??? har du problem eller??????? är så trött på fjantiga kommentarer!!!

 18. Felicia Fritzson skriver:

  Håller helt med dig<3 Fin bild!

 19. Missdunbell skriver:

  Du har så klart rätt!! jag har inga äkta vänner alla tjejer i min klass går på fritids (går i 3:an) förutom jag! Dom har massa hemligheter jag inte vet så ibland får jag höra att dom inte vill vara med mig årkar inte leka med mig!! Som en tjej som heter Vanessa i min klass ena stunden var hon med mig andra stunden gick hon till alla andra och Sa vem vill vara med henne dom pratar strunt om min familj!! :(

 20. Ronja brunn skriver:

  Förstår dig, har också många ‘falska’ vänner.
  Jag tycker att lilly ( stav ) verkar vara den enda som finns där för dig hela tiden?
  Liksom hon har funnits jätte länge, men aldrig försvunnit! <3

 21. Viki skriver:

  Du har rätt lisa. Strunta i falska vänner och lek med den du har känt mer och typ karro matilda lilly lek med dem♥♡

 22. kevin skriver:

  snygging $$

 23. kevin skriver:

  snygging

 24. kevin skriver:

  jag heter kevin jag är 12 år och är galen wow wow wow och jag bor i på planeten jorden och den är fin och och nu försöker jag bara vara rolig och men kan du typ bara skriva hej eller någon ting

  1. MalinsBeauty skriver:

   Är du kär i Lisa ????????

  2. MalinsBeauty skriver:

   Kevin vad heter du på kik?:)

  3. MalinsBeauty skriver:

   hehe

 25. kevin skriver:

  lisa GRYY

 26. Ebbban skriver:

  Okejj, måste medge att denna blogposten var bra och lärorik, brukar tycka att dina andra bloggposter är ganska ”Ointressanta osv.” men detta gillade jag TUMME UPP!

 27. Fanny Vilhelmsson skriver:

  It’s better to be happy alone than to be unhappy with someone else.
  – Marilyn Monroe

  Var stark, det vet jag att du är. Kram
  //Fanny

 28. MalinsBeauti skriver:

  Jag vet hur det är har själv vart med om det är nt kul roligt men du och Lilly ska vara tillsammans och strunta i vad andra tycker!

 29. […] Ibland kan dom vara jätte snälla och ibland kan dom snacka skit bakom ens rygg.. Jag har vart med om det flera gånger. Jag snackar inte skit, inga vänner gör sånt! Om man är en vän så snackar man inte skit. Det finns flesta vänner som utnyttjar än för att få ”berömmelse” om man är berömd som Misslisibell eller Nellie. (Inte alla vänner men nåra utnyttjar ju än för att man är känd, dom har också äkta vänner. Men som Misslisibell skrev i ett inlägg ”När jag gjorde dokumentären så var det än vän som var jätte snäll, men när dokumentären var slut så försvann hon..” Länk till inlägg: Falska Vänner )  […]

 30. Wilma skriver:

  jag håller med dig jag har bara falska vänner förutom en hon heter Felicia och är världens bästa kompis jag tycker att du kanske kan passa på att få nya vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *