• Felicia Fritzson

  Kul!

 • Felicia Fritzson

  kul! snygg

 • Felicia Fritzson

  Kul!

 • Felicia Fritzson

  Snygg du är då <3

 • Felicia Fritzson

  Fin du är! <3

 • mathilda larsson

  ska du göra en till video

 • Felicia Fritzson

  Fin du är! <3

 • ellenbrappi

  Vad snygg jacka!

 • Star Bell

  Gud vad fin och snygg!

 • Gumman

  Snygg och fin! :)

 • smilla andersson

  riktigt snygg jacka<3

 • Klara

  super snygg!

  kolla in min blogg om ni har lust
  http://Klaraslovely.devote.se

 • sara

  den värkar varm och god, ha den endast över ett linne. det kommer inte bli kallt:)

 • Aida

  Hej <3 Lisa
  Det står ett B på jackan verkligen snygg ska jag bara säga B : et på jackan betyder B = bästa lisa <3 :)))

 • Indra Ljungstrom

  Snygg jacka Misslisibel ( Lisa ) <3 Jag verkligen älskar dig och dina videos! Jag kan inte fatta att en massa folk skriver hatkommentarer!!!! Men jag älskar iallafall dig och alla dina videos ;) Och jag längtar verkligen till den andra dokumentär <3 p.s svara snälla ;)

 • Linnéa Larsson

  Hej Lisa (Misslisibell), gud vilken snygg jacka du har jag är ett super stort fan av dig och vill inte missa nån video du gjort. Jag skulle så gärna vilja träffa dig men jag bor kanske lite för långt ifrån, jag bor i Västerbotten. jag skulle så gärna vilja att du svarade för det skulle vara så coolt. hoppas att jag är i göteborg nån gång då du har fanträff. a som sagt svara gärna. kram Linnea

 • MalinsBeauti

  älskar dig och har en lika dan jacka typ.

 • MalinsBeauti

  Hej Lisa du är så snygg jag älskar dig verkligen.. Dina videoklipp på youtube är as bra kollar varge dag!

 • melinda

  hej lisa de skulle vara så coolt att träffa dig jag är ett jättestort fan av dig kram sara

 • melinda

  de var min lillasyster som skrev de

 • Felle

  Du ser hemsk ut i den jackan. Köpt dina kläder på barnavdelningen istället, för såna där jackor är bara hemska på en liten patetisk unge som du. Äckel

 • Issi

  har inte nellie en eller en typ likadan`?

 • LINNEA

  hej du kan bri lätt att ja har kalat på din blogg am du vill