Skolan över!

Skolan för dagen är över, yes! Varit en lite jobbig och seg dag.
Måste ta och fundera på vilka som egentligen är mina äkta vänner.. Märker att vissa utnyttjar mig för att jag är misslisibell. I skolan vill jag bara vara Lisa Jonsson, tänka på skolarbetet! Och så kommer då dom falska vännerna och försöker få status egendom mig, så patetiskt! Jag vet vart jag har mina äkta vänner och dom älskar jag fullt ut♡

På tal av nått helt annat. På tyskan idag så är det folk från olika skolor i min grupp (såklart) och i början pratade vi knappt med varandra men nu är man mer avslappnad och kan vara sig själv! Våran tyska lärare var inte lite virrig idag, haha! Han typ gav oss ett prov på nått vi inte kunde och sedan insåg han att det var en annan grupp som skulle ha provet haha. Lärt känna några nya i tyskan, kul kul!

Fått ett nytt iPhone skal idag ifrån iboom, kommer bilder sedan! Och även en ny jacka ifrån kimstore, kommer även bilder på den sedan! Är as nöjd och det kommer också en giveaway på ett likadant iphoneskal!

Idag ska jag förhoppningsvis filma ännu en halloween tutorial om inget kommer ivägen och giveawayn.

20131016-152455.jpg

20131016-152638.jpg

957 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *