Skolan över!

Skolan för dagen är över, yes! Varit en lite jobbig och seg dag.
Måste ta och fundera på vilka som egentligen är mina äkta vänner.. Märker att vissa utnyttjar mig för att jag är misslisibell. I skolan vill jag bara vara Lisa Jonsson, tänka på skolarbetet! Och så kommer då dom falska vännerna och försöker få status egendom mig, så patetiskt! Jag vet vart jag har mina äkta vänner och dom älskar jag fullt ut♡

På tal av nått helt annat. På tyskan idag så är det folk från olika skolor i min grupp (såklart) och i början pratade vi knappt med varandra men nu är man mer avslappnad och kan vara sig själv! Våran tyska lärare var inte lite virrig idag, haha! Han typ gav oss ett prov på nått vi inte kunde och sedan insåg han att det var en annan grupp som skulle ha provet haha. Lärt känna några nya i tyskan, kul kul!

Fått ett nytt iPhone skal idag ifrån iboom, kommer bilder sedan! Och även en ny jacka ifrån kimstore, kommer även bilder på den sedan! Är as nöjd och det kommer också en giveaway på ett likadant iphoneskal!

Idag ska jag förhoppningsvis filma ännu en halloween tutorial om inget kommer ivägen och giveawayn.

20131016-152455.jpg

20131016-152638.jpg

13 kommentarer

13 kommentarer på “Skolan över!”

 1. ehwkr skriver:

  bilden är så sann!

 2. ellenbrappi skriver:

  Blir det giveaway och halloweentutorial? Vad roligt!!
  Jag tror isåfall att halloweentutorialen blir bra eftersom gårdagens var den bäste halloweensminkningen jag sett!
  Stay Strong And Haters Gone <3

 3. mathilda larsson skriver:

  vilken tid kommer videon upp ungäfär

 4. Alma skriver:

  Stackaren, tufft har du det ju! Stay strong and don’t give them a shit! ÄLSKAR DIG!

 5. Alicia skriver:

  hej jag heter Alicia och jag gillar videorna du har lagt upp

 6. louise dahlberg skriver:

  tagit bilden av mig=

  1. ehwkr skriver:

   det är inte bara du som har bilden

 7. Lina Liljemark skriver:

  Jag är med och har gjort allt jag vill sjukt mycket vinna för att min kompis fyller år snart och hon har en iPhone 4s och jag har inte vetat vad jag ska ge men nu så kom det här upp och jag vill jätte mycket ge den <3 :3 P.S och det här är faktiskt sant! och det här är från giveawayen

  Från Lina

 8. Carl la tjock skriver:

  lol yaoi

 9. great site skriver:

  I just want to tell you that I am all new to blogging and certainly liked your web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have fabulous articles and reviews. Regards for sharing your web site.

 10. This is actually important, You’re a very highly trained blogger. I have joined with your feed furthermore anticipate finding all of your wonderful write-ups. What’s more, We have shared your internet site of our own web pages.

 11. Great blog here! after reading, i decide to buy a sleeping bag ASAP

 12. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *