Skolan över!

Skolan för dagen är över, yes! Varit en lite jobbig och seg dag.
Måste ta och fundera på vilka som egentligen är mina äkta vänner.. Märker att vissa utnyttjar mig för att jag är misslisibell. I skolan vill jag bara vara Lisa Jonsson, tänka på skolarbetet! Och så kommer då dom falska vännerna och försöker få status egendom mig, så patetiskt! Jag vet vart jag har mina äkta vänner och dom älskar jag fullt ut♡

På tal av nått helt annat. På tyskan idag så är det folk från olika skolor i min grupp (såklart) och i början pratade vi knappt med varandra men nu är man mer avslappnad och kan vara sig själv! Våran tyska lärare var inte lite virrig idag, haha! Han typ gav oss ett prov på nått vi inte kunde och sedan insåg han att det var en annan grupp som skulle ha provet haha. Lärt känna några nya i tyskan, kul kul!

Fått ett nytt iPhone skal idag ifrån iboom, kommer bilder sedan! Och även en ny jacka ifrån kimstore, kommer även bilder på den sedan! Är as nöjd och det kommer också en giveaway på ett likadant iphoneskal!

Idag ska jag förhoppningsvis filma ännu en halloween tutorial om inget kommer ivägen och giveawayn.

20131016-152455.jpg

20131016-152638.jpg

9 kommentarer

9 kommentarer på “Skolan över!”

 1. ehwkr skriver:

  bilden är så sann!

 2. ellenbrappi skriver:

  Blir det giveaway och halloweentutorial? Vad roligt!!
  Jag tror isåfall att halloweentutorialen blir bra eftersom gårdagens var den bäste halloweensminkningen jag sett!
  Stay Strong And Haters Gone <3

 3. mathilda larsson skriver:

  vilken tid kommer videon upp ungäfär

 4. Alma skriver:

  Stackaren, tufft har du det ju! Stay strong and don’t give them a shit! ÄLSKAR DIG!

 5. Alicia skriver:

  hej jag heter Alicia och jag gillar videorna du har lagt upp

 6. louise dahlberg skriver:

  tagit bilden av mig=

  1. ehwkr skriver:

   det är inte bara du som har bilden

 7. Lina Liljemark skriver:

  Jag är med och har gjort allt jag vill sjukt mycket vinna för att min kompis fyller år snart och hon har en iPhone 4s och jag har inte vetat vad jag ska ge men nu så kom det här upp och jag vill jätte mycket ge den <3 :3 P.S och det här är faktiskt sant! och det här är från giveawayen

  Från Lina

 8. Carl la tjock skriver:

  lol yaoi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *