Helg!

Nu är det helg äntligen. Haft en bra skolvecka och idag var jag och Ida med pappa på en glasutställning för tredje gången för mig haha. Pappa har ett uppdrag att filma där, han är fotograf och filmare om ni undrar. Men jag ska nog göra en höst tag idag. Jag känner att jag är lite efter med att göra en sådan så jag får göra en nu. Senare drar jag till stallet med syrran och rider ;)

20131019-142719.jpg

27 kommentarer

27 kommentarer på “Helg!”

 1. sofia wollmer skriver:

  falska vänner: De knackar på din dörr.
  Äkta vänner: De öppnar dörren och ropar: Jag är hemma!
  Falska vänner: De är oroliga för att du ska avslöja deras hemligheter!
  Äkta vänner: De vet att du aldrig skulle göra det.
  Falska vänner: De hjälper dig ut ur fängelset.
  Äkta vänner: De offrar sig själva och tröstar dig.
  Falska vänner: De saknar dig när du är bortrest!
  Äkta vänner: De saknar dig när du är på toa!

  1. Layla skriver:

   Så sant du satte den sofia!

 2. Star Bell skriver:

  Vad kul!!!

 3. En hästälskare skriver:

  Kan inte Ida filma när du rider??
  De var så länge sedan du la ut en ridvideo!!

 4. ett tips skriver:

  Hej Lisa! Jag har ett tips på en affär. Där det finns massor med halloween grejor. Jag kolla runt lite på nätet och hittade en butik som heter MIXHUSET.se Kolla in den hemsidan, du kommer älska den jag lovar.

  Kram från Annie

 5. Alexandra skriver:

  Heja Lisa!
  Jag undrar om du kan visa dina nya boyfriend-jeans som du har köpt, eller har du inte köpt dem ännu? Puss puss Lisa <3

 6. lina skriver:

  Kan du ta med dig kameran och filma när du rider eller när du håller på med Boppan eller Kron♥

 7. Mithra skriver:

  Yes ! ALLA KOLLA IN MIN BLOGG, NI KOMMER INTE ÅNGRA ER! http://www.mittis.wordpress.com

 8. misslisibell fan skriver:

  jaaa! det är as skönt med helg:) och är ledsen för det med dina falska vänner

 9. Klara skriver:

  Älskar dig!

 10. Klara skriver:

  Hej Misslisibell! Ända sen du la upp din första video har jag följt dig! Jag har tittat på alla dina videos flera gånger! Jag får aldrig nog av ditt fina leende och dig! Jag har sett dokumentären om dig flera gånger för du är så härlig att titta på! Jag tar åt mig alla råd och tips du ger! Du är helt undebar och as skön, du är cool och snygg ochså! Jag önskar att jag kunde gå på en av dina fanträffar… men jag bor alldeles för långt bort. Högst upp på önskelistan står det att åka till Ödsmål och träffa dig! Jag tänkte fråga vän på dig på skype! Har du KiK? kan du läsa upp detta i en video? Jag gillar verkligen dig! Mvh ett jätte stort fan!

 11. Bella skriver:

  Vad blir det för video kl är åtta och du har inte gjort en video än!! Bara undrar

 12. Julia skriver:

  kl är 9 var är vidion+

 13. Embla skriver:

  klockan är nu 21:47 nu och videon är ej uppe en

  1. Cicci skriver:

   Men herregud har ett liv.. ´-`

   1. Cicci skriver:

    Hon har ett lív utanför detta också!

 14. Cicci skriver:

  Heter din syster Ida?

  1. i ♥you skriver:

   Ja och går i 7

   1. Cicci skriver:

    Är de tvillingar?

 15. i ♥you skriver:

  22 01 ingen video :'( kommer det ingen video i dag eller? :'( :'( :'( :'(

 16. mathilda skriver:

  hej jag bor i shanghai och har både starbucks och costa coffe det är super gott kan jag säga
  mathilda.helander.net

 17. Amanda Tjäder skriver:

  När brukar man gå halloween?

 18. carro <3 skriver:

  Kan du filma typ när du shoppar i en kläd affär , och tipsar saker om vad de passar att köpa ungefär ^_^ (en önskad video) du blir varje dag större för mig due ett stort fans med tänk på detta video !!!!!♥ plizzzz♡

 19. misslisibells fans skriver:

  Kan du visa dina iphone skal. Snälla. Jag längtar.

  1. carro <3 skriver:

   Aa eller hur.

 20. melinda skriver:

  hej lisa jag är ett stort fan av dig och de skulle vara jättecoolt att träffa dig men jag bor i Eslöv och du bor i Göteborg men jag hoppas att vi ses någon gång jag tittar varige dag på dina video och du äger du är en stor före bild för många och för mig du är bäst :) MISSLISIBELL ÄGER DU ÄR BÄST :) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *