Hat mot Justin Bieber

Hej och godmorgon till er som kanske nyss vaknat!

Imorgon börjar skolan och detta är sista dagen på helgen så jag tänkte dra till med ett inlägg om Justin BIeber.

Varför hatar så många honom? Vad har han gjort för fel, är det att han lyckats med det han brinner för och har grymma fans?

Jag är ingen belieber men jag hatar honom absolut inte. Han har en grym sångröst och ser inte så dum ut. Jag lyssnar inte på hans musik direkt men om han har någon bra låt, why not?

Har ni sätt en video på där det var en som brände upp en Justin Bieber biljett till en konsert? Fatta vad sjukt, tänk att en stor Belieber kunde fått den och gått på en konsert.. Det tycker jag är riktigt lågt. Vad säger ni?

Varför detta hatet?!

Hatar ni honom för att han är dålig, om ni tycker det hatar ni alla som är dåliga då eller?

Jag tycker han är en härlig kille som lever sin dröm. Är det att han tjärnar bra stålar? Jag tycker man ska vara glad för att han har lyckats så bra med sin dröm :)

Detta faller in i grupp tryck i sociala medier, folk börjar hata för att man typ ”ska” hata, alla andra gör ju det, bäst att bara ställa sig i ledet.

Mååånga säger att han är bög men hur ska han kunna vara bög om han haft tjej? (vet inte om han har tjej nu)

Så sjukt säger jag bara, när tar hatet slut!

Vi alla har olika åsikter. alla har sina idoler men ibland måste man respektera andras idoler.

Detta är bara MINA åsikter, ni kanske tycker någonting annat, fine! ;)

brian-austin-justin-bieber-covers-teen-vogue-may-2013-02

148 kommentarer
 • Star Bell

  Min bästis verkligen ÄLSKAR honom!!

  • cheima

   Vem bryr sig???

   • Edith Losciale

    men gå och dö va

    • cheima

     Håll käften du! Bry dig inte jag skrev till henne inte till dig! Och vadå dö? Dö själv fan jag är inget offer som du!!!!!

     • snchvbcnvb

      hahah

 • isabelle

  helt rätt lisa håller värkligen med dig

  • cheima

   Om lisa skulle sagt alla ska ta självmord så skulle du svara helt rätt lisa håller med dig jag har inget imot lisa utan justin

 • Star Bell

  Jag håller också med dig

 • Bella

  Helt rätt Lisa håller med dig!! Han e så bra!!

 • Emma

  E helt på din sida, vissa folk är helt onödiga. Jag tycker att alla ska sluta kasta ut allt skit ur munnen håll all skit inom sig!!

  • cheima

   Sverige är fritt land jag får söga att han är ful om jag tycker det

   • Linnea

    Dock får man inte kränka någon…men jag förstår hur du tänker och håller med till viss del.

 • Elin Alderlid

  ! Bara för att man hatar honnom(vilket jag apsolut inte jag gör)så betyder det inte att man behöver säga det! Så är på din sida Lisa ♥

 • carro barro

  Folk mår dåligt när dom ser JB men då skriver dom hat så att dom mår bra och han mår dåligt, så är det ju oxå hos på ditt hat.

  • cheima

   Han bryr sig inte ens han läser inte ens kommentarerna

 • Hanna

  Folk kanske ”hatar” (mindre gillar) honom för att han tar droger, eller har jag FEL?

  • Elvira Jonsson

   Han tar inte droger -.- (:

   • cheima

    Ok men han togg och kanske börjar ta igen

 • misslisibells fans

  Jag gillar inte honom, fast jag kan bara inte säga att han är bög eller att jag hatar honom. Eller kommentera massa skit. Kan du visa dina iphone skal snälla!

 • lena ivarsson

  Kära Lisa Justin spottar på sina fans!!!!!

  • Elvira Jonsson

   ASSÅ. HAN HAR INTE SPOTTAT PÅ SINA FANS.ASSÅ GUUUUUUUUUU

   • Matilda

    Det finns en video på det

    • belieber1994

     det finns det inte alls, skicka länk tack, det är en bild när han spottar från en balkong, men det är inte någon under, liksom varför skulle han göra det?????

     • cheima

      För atthan ttror atthan är coolvrf annars??????

    • Edith Losciale

     det var ingen video det var en bild på när han spottade. det stog ingen under

     • snchvbcnvb

      hur vet du det

    • Elvira Jonsson

     Länka videon på det, förvånar mig inte om det är tmz..

 • Binah

  bra skrivet!
  är själv belieber & min kompis spottade på min kompis biljett till Justin Bieber, så himla omoget av henne..

 • Lii Aww

  Så du menar att det inte är okej att hata honom? Jag hatar inte han direkt, men jag gillar inte han heller. Han har gett mig dålig intryck. Jag gillar inte hans stil. Det är många beliebers (Inte alla) som säger att Haters är avundsjuka. Men vad gör dem? När haterna attackerar Justin Så gör Beliebers (De flesta) likadant och säger att vi förstör andras känslor? Men vad gör de? Här skriver dem massa elaka saker åt folk som kanske mår dåligt? Och jag menar inte att alla gör det.

  Och nej, Jag är som sagt inte hatern, men folk får acceptera att man inte gillar alla.

  • Sofie Green

   Du har självklart rätt i att man måst få hata honom, men jag tror själva ‘frågan’ är varför så många hatar honom, och om han förtjänar så många haters. Sen tror jag att många som säger att de hatar honom inte tycker han är så illa som de säger. Det är helt ok att du inte gillar honom, fine, det är din åsikt medans någon annan älskar honom. Det är bara att acceptera varandra för den man är :)

  • frida :)

   men om du verkligen älskar någon (som alla VI beliebers älskar justin) och många andra gör massa hat sidor på FB med massa hat och typ attackerar henne/honom och massa sånt. Då är det ju typ slälvklart att du går emot dom som hatar och skyddar den du älskar … ? tänk så oxå. Och det är lixom it så att man måste älska honom men om man nu ”hatar” han så kan man väll hålla det för sig själv eller sina kompisar, eller typ om nån frågar om man gillar han kan man ju bara säga ”nej” ist för typ ”nä fan heller jag hatar honom, han är den värsta personen som finns” (typ som haters säger).

   haha tack för mig :)

 • Missvanessatjejen

  Jag är inte direkt världens största fan av Justin bieber -.- Men jag älskar hans sång röst :) Men justin kanske har blivit lite anorlunda med hans stil. Som tex att han spotar på sina fäns och mycket annat som jag inte vill ta upp. Han har blivit sån för att han och selena gomez gjorde slut..

  • belieber

   Haha, tro inte på alla rykten du hör, att han spottade på sina fans är inte sant :) jag är en belieber men håller med om att han spårat lite den senaste tiden eller kanske till och med senaste året men det är ju absolut inte på grund av Selena :)

   • Matilda

    Det finns en video på när han spottar på dom. Jag är inte belieber men jag gillar hans låtar :)

    • belieber1994

     och det finns en video som visar på att han inte gjorde det-.-

   • TheBelieberGirl

    Jag håller helt och hållet men
    (världens största Belieber

   • cheima

    På grundav vem annars blev han så då? Pågrund av min farssa eller?????

 • Mira Andersson

  Jag gillar Justin men inte mer en dig Lisa

 • lena

  håller verkligen med dig, jag är en belieber.

 • Hanna

  Lisa jag uppskattar att du tar upp detta. När du gjorde din Justin Bieber giveaway var det många av dina fans som sa **** om honom. Dem ser upp till dig och kanske förstår. Jag gillar inte Yohio men jag säger inte skit om honom till dem som tycker om honom. Justin är lite annorlunda just nu men låt honom vara. Han har det jobbigt, Hoppas ni förstår!

 • lena ivarsson

  Men kan nån förstå att han är dum och han pratar som en fågel inuti en katt inuti en orm inuti en åsna.Bokstavligen!!!

  • cheima

   Walla du har såååååå rätt

   • Edith Losciale

    Alla ser allt dåligt hela tiden men ingen ser det bra! Justin har sänkt pengar till sjukhus. Han hälsar på barn på sjukhus och ger dom pengar för att dom ska överleva. Och vad gör du?! jo du sitter och skriver en massa skit omm honom på nätet

  • Alva

   Sämsta argumentet till att hata honom. Någonsin.

 • Elliesweetheart Johansson

  Hej gumman. Jag älskar inte Justin Bieber men jag gillar hans låtar. Men asså jag har inget emot honom jag är typ ett mini fan . Men vissa kanske inte gillar hans personlighet men bara låtarna. Okej , det kanske var fel om mig att jag typ inte gillar hans personlighet men han är ändå söt . Innan älskade jag honom . Men nu är det typ okej hans låtar är bra osv. Men ni andra som typ säger att är bög . Det är väldigt fel att ni säger så. Men det är jag som tycker så ni får tycka vad ni vill men nu är jag i Lisas fotspår . :)

 • Therese Falk

  Jag personligen tycker inte om hans musik, men om folk vill lyssna på den är det väl deras ensak. Men anledningarna till varför jag verkligen inte tycker om honom är inga av dom som du har skrivit. Han har spottat på fans, kissat i ett resturangkök och han visar ingen respekt mot andra. Dessutom har han skrivit till några av mina favoritmusiker att dom är ”okreativa” när de egentligen har sjukt mycket mer uttrycksfulla texter i sina låtar. Så nej, jag hatar honom inte för att han tjänar mycket pengar eller för att han är ”bögig”. Jag tycker bara han borde växa upp och visa lite respekt mot andra.

 • frida :)

  asså folk som tror på alla rykten…. snälla TRO INTE PÅ ALLA RYKTEN OM ALLA KÄNDISAR speciellt justin !!!!!!!!!!!!!

  • cheima

   Vrf speciellt justin? Är han extra mycket värd eller????

   • belieber1994

    ja?

    • cheima

     Nejjjjjj alla människor e lika värda! Tycket du något annat så är du dum

     • Edith Losciale

      då är ju du dum för att du sitter och skriver en massa hat om JB

     • cheima

      Jag skriver fan inte hat om justin. Jag skriver om vissa andra

     • heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

      du skriver visst hat till justin bieber

 • lena ivarsson

  Hallå det finns ju bilder när han spottar på fans!!

  • belieber1994

   han spottade inte på dom ju -.-

   • cheima

    Ok men han e ändå ful

    • belieber1994

     sämsta argumentet där ja

     • cheima

      Problem??? Vem tror du att du är för att jag ska argumentera bea för dig?

    • Edith Losciale

     Vänta här nu va, spelar det någon roll om han är ful eller snygg?!

     • cheima

      Typ! För om det inte skulle göra det så skulle ni inte sagt (justin e så snygg han e mest värd)

 • lena ivarsson

  När min bästis var på Shean banan konsert fick hon autograf då hade hon Justin bieber på tröjan då sa han vad är det för fågelskit du har på tröjan

  Hihi.Stackars Moa då!

  • cheima

   Haha o tänk han skoja? ???

 • belieber1994

  King mini Lisa! är 15 år och belieber. Detta var typ ditt bästa inlägg, även fast alla dina andra också är perfekta. Tycker du är en perfekt tjej med fina drömmar, kan ibland känna igen mig i dig när jag var liten. Var typ likadan, helt likadan utom om smink haha Var i början lite skeptisk mot dig men när jag började följa dig märkte jag hur fantastisk du är. Så fortsätt med det du gör Mini <3

  Och alla ni små barn här som säger saker om Justin, snälla läs lite mer om honom innan ni börjar sprida fler rykten,

  1 han tar INTE droger
  2 han har ALDRIG spottat på sina fans (det var ingen under)
  3 säg en fake sak till om honom så kommer jag hata dig för resten av mitt liv.
  Bara för att han är en vanlig kille som har fått sin dröm uppfylld behöver ni inte hata honom och vara avundsjuka!

  • Linnea

   Tycker bara det är lite konstigt att så fort man säger att en känd människa är dum i huvudet för att den gör något dumt så är man automatiskt avundsjuk?! Tell me why?

 • belieber1994

  han har INTE spottat på någon! ingen var under!! fatta någon gång! är du mycket mer perfekt va?

  • Therese Falk

   Det finns ju video på att han har spottat på fans? OCH han har sagt att ”Rape happens for a reason”, det tycker jag säger ganska mycket negativt om honom. Ingen har sagt att dom är bättre än honom men man har ju rätt att uttrycka sin åsikt.

   • belieber1994

    du har ju fel åsikt, snälla skicka videon när han spottar. det finns bara en bild och när bilden togs fanns ingen under

    • Taylorisen
     • belieber1994

      som sagt, bilderna togs inte samtidigt, MEN om ni hittar ett video bevis eller en bild på när han spottar MED fansen under så fine!

     • snchvbcnvb

      och han e en rasist

  • cheima

   Aaa hon e problem??

   • Edith Losciale

    du är problem

    • cheima

     Din mamma e problem vafan! Sluta lägg dig i om jag inte skriver till dig

     • Elvira Jonsson

      HAHAHAHHAHAAHAHA ÅSSÅ GÅR DU PÅ HENNES MAMMA? VAFAN VÄRLDEN NU ASSÅ….

     • snchvbcnvb

      wtf cp störda idiot

 • Wilma Svedlund

  JAG är världens största BELIEBER och typ alla i min klass säger såhär varje dag till mig och min BFF som gillar honom: ”ni kan ju inte gilla en drogare och han är SÅ HIMLA FUL!!!” Säger de!!! ( inte alla då för vissa respekterar oss) Det känns som att vi blir mobbade och det är jätte sorgligt!!! ;( det känns inte direkt kul att gå till skolan längre… :( resten gillar typ 1D och janoskians! Och vi gillar inte dem och vi säger ju inte: ” man får inge gilla den för dem är så fula!!!” Det är inge schysst och vi tänker inte ge igen… ;( :(

  • Linnea

   Man gillar en artist för dess musik inte för deras utseende.

  • snchvbcnvb

   man gillar inte någon för att han e snygg utan hans personheligt

 • Nora

  Hans religiösa syn på livet, har har nämnt i intervju att om en tjej blir våldtagen ska hon inte ha rätt att göra abort(han är emot all form av abort) och påstår att det är guds vilja.

  Han är en fantastisk artist men hans föräldrar har ju fått honom att tro helt sjuka saker och samhället har fått honom att börja med droger och jag vet inte vad. Det är tragiskt.

  • belieber1994

   det här med religösa saker, det kanske är hans religion? om du ska få tycka vad du vill ska han ju också få det? right?

   • cheima

    Men det är så vill gan va kändis så får han väl stå ut med sånt

    • Edith Losciale

     ingen ska behöva stå ut med en massa hat

     • cheima

      Jag menar inte hatet utan att folck bryr sig om hans privat liv

     • heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

      det stavas folk inte folck

    • shndhv

     om du e känd och du skulle få massa hat hur skulle du kännas han blir ledsen och han har känslor och om du har ett problem skriv då inte hat mot andra han och belibers blir ju ledsna och han e en fantastic person ps jag e ingen beliber

     • snchvbcnvb

      han e en fricking rasist

     • snchvbcnvb

      idiot

 • Tuva

  jag älskar Justin bieber och jag tycker du har rätt Lisa. Älskar dig du är bäst och så grym. Du tar hänsyn till vad andra tycker. du är så bra Lisa du vet du<3

 • Rebella

  Tycker mest att det är sjukt att alla kallar honom bög som om det vorre något dåligt.
  //Lesbian

  • cheima

   Ok om det inte är något dåligt sluta vara imot det!!!!!

 • misslisibell fan

  justin bieber har it spottat på nån ingen va under! och dom klipper ihop massa bilder! vi får väl tycka som vi vill vi tycker att han är as bra och ni trycker ner oss, sejer massa falska saker och om ni inte gillar Justin bieber hur kan ni då veta att han knarkar? vi som är belivers eller ja gillar han vi vet nog mer än er!och vi snackar it t.x.e massa skit om one direcon! om vi snackade massa skit om dom hade väll ni som gillade dom inte tyckt att det va kul o så! så vrf gör ni så mot oss vad har vi hjort er! och han är som han är!och han har ADHD aså skadan och så ni vet så har han svårt att konsentrerasig och har svårt att sitta stilla akseptera! från en as stor Belever i love Justin drew bieber! <3<3<3<3

  • cheima

   1. Lär dig stava broo
   2.eyy säger inte du nu men många beliver snackar tvääää mycket skit om 1D så sluta ljug om du säger vi så menar du alla ni :)

   • belieber1994

    du kan ju lära dig stava ”broo”, det stavas Belieber inte believer -.- omg

    • cheima

     Ursäkta men jag tycker inte att det ordet förtjänar stt bli rätt stavat

     • Edith Losciale

      Men lilla vännen jag tycker du inte ska ha någon rätt att sitta och klanka ner på mäniskor som gillar Justin Bieber

     • cheima

      Asså ni snackar asssss mycket skit om oss bara för att vi inte gillar honom. Så sluta snacka skit om oss då och sluta tro att det är olagligt att hata honom

   • cheima

    Ursäkta nu men jag tycker inte att det ordet förtjänar att bli rätt stavat

 • Taylorisen

  Länk till när han kissar på en resturang: http://www.youtube.com/watch?v=-yA6rUAKapA

  • Ebba

   Va fan e ditt problem???

   • cheima

    Vad fan är ditt problem hon skickar länk jag vill se den så stick

    • belieber1994

     han fick ju inte låna toaletten så han blev arg och kissade där dumbass

     • cheima

      Jag skrev inte till dig så vad vill du?

     • Taylorisen

      Och det tycker du är okej?? Bara så att du vet så har beliebers betalat borgen åt honom….

     • Ebba

      Man vet att du inte e en belieber!!!!!!!

   • Taylorisen

    Dig

  • Ebba Bohm

   Men lägg ner..

   • Taylorisen

    Vad?? Jag visar bara att han har blivit väldigt konstig. Du får acceptera den nya Justin om du fortfarande tycker att han gör rätt när han kissar på en resturang. Och han har gjort så att beliebers har betalat borgen åt honnom…

   • snchvbcnvb

    varför det hon gillar inte justin bäver

 • Taylorisen

  Länk till när han spottar på sina fans: http://www.youtube.com/watch?v=OlgrjStGvek

  • belieber1994

   okej skämtar du med mig eller? det är ju TMZ som sa det -.- och vilket bevis är det att dom två bilderna togs samtidigt? inga! nå då så

 • Taylorisen

  Jag tyckte om honom väldigt mycket förut, men nu gör jag inte det för att han tar droger, spottar på sina fans och kissar på offentliga ställen…

 • Julia

  Jag älskar Justin Bieber ♥

 • Ebba

  Blev så sjukt glad av detta inlägget..älskar verkligen honom och fattar inte vad alla haters vill han..blev också glad att du tycker att han e okej och att du inte skrev något dumt om han även fast du inte gillar han..alla andra skulle bara skriva massa skit om han! Love you <3

 • Cassandra

  Har varit en Belieber sen 25 april 2012.
  Nästan alla i min klass har något emot honom, utom jag och 1-3 tjejer.
  Visst, han kanske tar droger och sånt, men flera kändisar gör det om dom har varigt kända sen dom var unga, eller om dom har varit det länge.
  Förstår mig inte på människor som hatar honom, det är okej att dom inte gillar han, men så länge dom bara inte snackar skit gom honom rakt framför personer som verkligen älskar honom. Blir faktiskt irriterad på såna personer. Blir glad att du skrev det här Lisa:)<3

 • Izabella Cyprowska

  Alltså Justin Bieber tar droger, han är konstig! Ni kanske tycker att han är helt ok? Men miley Cyrus tar också droger! Ni kanske inte har nåt i mot dom men jag har det!

  • :)

   Men du, dem drogar för att klara av sitt liv. Dem lever i kaos, deras fans är överallt, sätt dig själv i deras sits. Hur hade du hanterat det? Genom droger är nog det ända svaret, det gör så att verkligheten inte finns längre och det svaret till varför dem står på scenen idag.
   Cyrus började droga för att en av anledningarna var på grund av hennes föräldrars skilsmässa och då hamnade Cyrus i fel gäng. Men hon hittade sin stil och det är toppen.
   Hoppas att du inte tog illa upp!
   Kram :)

   • En jobbig en

    De drogar nog inte för att ”klara av sina liv”, utan för ruset. Droger är aldrig en bra lösning till problem och det enda som händer är att hjätnan sakta mrn säkert börjar sluta fungera. Det finns ingen anledning att säga att det är okej att ta droget bara för att man är känd. Usch.

    • http://Evelinasnails.devote.se :)

     Nej, klart ska dom skippa det. Men det hjälper dom väldigt stort att det även om det förstör deras liv, tyvärr.

 • cheima

  Jaaa han tror han e mer värd än andra

  • Edith Losciale

   Har du träffat honom?! Om du har gjort det kan du ha di´na åsikter men anars håll käften

   • cheima

    Nu ska du hålla käft för jag har träffat honom

    • heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

     verkligen du har träffat honom varför skriver du hat om honom då du har säkert inte varit en beliber för en beliber alltid en beliber

 • saga

  detta är sååå sjukt! om ni inte har något snällt att säga så håll tyst! har ni inte lärt er att inte snacka skit om andra inför folk som gillar den personen!? TACK FÖR MIG! OCH TÄNK ER FÖR INNAN NI SKRIVER NÅGOT!!

 • saga

  ENSEN OM HAN TAR DROGER!? FOLK FÅR TYCKA VAD DEM VILL!

 • Molly Berg

  ASSO vrf skriva så fula kommentarer om honom han har ju inte gjort något mot er men vissa hatar han ändå!!a Jag är en stor belieber! Och vem bryr sig om han tar droger, han är ju lika bra för det så sluta bara!!!!

 • LINNEA

  hej ilar du han?

 • Edith Losciale

  Snälla mäniskor lägg ner! Han har tagit droger alla vet det ni måste inte sitta och skriva det. Och det var såklart jätte dåligt men det var under taskiga förhållanden. Han är en människa som har rätt att få leva ett liv utan all hat. Och det är enkelt att sitta och skriva en massa skit på nätet men att säga det face to face till Justin Bieber det skulle jag gärna vilja se er göra som skriver en massa skit. hur skulle ni känna? Om någon som ni inte känner sitter och skriver ”men Justin är gay” och är ni helt tappade bakom flötet eller?! han har varit i hop med en massa tjejer och även fall han vore gay så är det inget fel med det. Oavsett om du är hetro, homo, bisexuell är vi alla mäniskor. och föresten att sitta och skriva skit om en människa som ni inte ens har träffat är så lågt. Och det säger mer om personen som skriver hat än om Justin Bieber…

  • Taylorisen

   Beliebers har betalat borgen åt honom

   • snchvbcnvb

    så sant

 • Lisa Jonsson

  Har du tänkt på allt han har åstadkommit som är negativt? Av att ta droger startades Cut for Bieber. Och det var bara för att det var HAN. Han är väldigt överskattad och väldigt uppmärksammad. Han är som vem som helst men en stor del av jordens befolkning betraktar honom som ett helgon. Anledningen till hatet kan därför kanske ha något att göra med att han har ett så stort ”grepp” om jordens befolkning. Typ skulle an säga att han ÄLSKAR rödhåriga tjejer med bruna ögon så skulle antagligen EXTREMT många tjejer färga håret rött för att HAN tycker om det.

 • Ebba Bohm

  Asso seriöst, gud vad många komentarer om att han tog droger! Jag är en STOR Belieber och det är många människor irl som trycker ner folk som är beliebers och bränner upp hans konsert biljetter, varför slösa pengar på mobbing mot beliebers, lixom som Lisa säger någon belieber som jag kanske ville ha dom biljetterna. Jag ville så himla gärna gå på konserten men biljetterna var ju slut..

  • Lii Aww

   Förstår inte heller varför man gör det, hater t.ex. på insta lägger upp massa bilder på honom, slänger upp spydiga kommentarer medan fanpage lägger upp bilder på han men ger han snälla kommentarer!

 • Taylorisen

  Visste ni att beliebers har betalat borgen åt honom??

  • shndhv

   och vem bryr sig hans belibers älskar honom och vill inte att han ska vara i häktet

 • lola

  han knarkar för fan!!!!

 • Layan Alrubaie

  Alla som skriver ”det var ingen under när justin Bieber spotta från en balkong”
  En fråga alla belibers. :
  Hur vet ni det! ??
  Jag har inget emot honom men hur vet ni det

 • michelle

  jag gillar honom också men han slår strippare gör äckliga saker röker dricker kastar ägg på grannens hus spottar på folk slog en chaför jag menar

 • :)

  Det här med droger och skräp, alla kändisar drogar, hur ska dem annars klara av sitt liv? Dem har fans överallt och får nästan aldrig vara själva. Vilket sjukt liv egentligen och att sprida hat gör inte saken bättre för dessa 20 åringar. Dem är vuxna personer och kan ta sitt eget beslut, vill dem förstöra sina kroppar, så får dem gärna göra det. Ingen tar beslutet åt dem och att Miley är hatad av hela världen gör INTE saken bättre för henne heller. Varje jäkla dag hör man vad folk tycker om henne och när man sedan käftar emot får man höra massa skit om Bieber. Milda Matilda vår värld är sinnessjuk på riktigt. Justin kan dessutom inte vara bög, i sådana fall är Gomez en kille. Tänk med hjärnan och inte baken.
  Tack för mig!
  Kram! :D

 • Ebba Baard

  Jag tycker som Ebba Bohm

 • snchvbcnvb

  han e ju fett ful en rasist och hans låtar suger wtf boyfriend suger all the matters suger alla hans låtar suger

 • snchvbcnvb

  jcd

 • Elin pal

  Jag måste nog säga att jag är hans största belieber..
  Han kan typ inte gå tre meter i Sverige utan att ha gasmask på sig och massa livvakter och poliser runt sig..
  Han tog droger EN gång, okey?
  Alla dricker väl typ när man är 20år!!?
  Det är bara tillgjort, MÅNGA saker i alla fall..
  Han måste inte ha spottat på sina fans?? Han verkligen älskar sina fans och utan dem skulle han typ inte har funnits..?
  Vad har han gjort mot er hater Kan ni förklara det för mig??
  SLUTA HATA OCH TRYCKA NER NÅGON BARA FÖR ATT DET ÄR FOLKTRYCK!!
  Man måste inte gilla hans musik, men han är en helt vanlig människa med en fantastisk talang!? Han klarar inte trycket mot honom?? Om ni då haters skyller på saker som han har gjort som är dåligt, sluta hata, det är därför han gör det??!!! För att ni bara hatar och slänger ut saker som inte är sanna??!

 • didi_didi

  jag är en stor beliber och jag tycker att de som hatar justin bieber är mest avundsjuka bara för inte dom e lika kända och dom kan aldrig bli. justin blev känd när han var 15-16 och de mesta av killarna skulle oxå vilja vara kända men kan inte det.

 • #LisiBell

  Jag har vart en stoooor belieber sedan jag var runt 6 år.
  Men nu kanske jag inte är en så stor Belieber som jag var förut, men jag hatar inte honom.

 • https://twitter.com/blomman1127 jessica

  jag var en beliber men nu är jag en directioner heter det väll

 • Tuva

  Det är nog eftersom han spottat i en gamal man ansikte, atackerat paparatzziz, knarkar, playar med många tjejrr samtidigt, när han filmade i videon på sjukhudet bad han sjuksköterskan att ta honom till den avdelningen med minst sjukdomar. Han gick precis efter när kameran slutade filma, är kriminell, har dåligs sånger. Vissa tycker det. Det finns så mycket mer att ta men det var jälla fall lite av allt det han gjort:)

 • Hashem Salim

  alla börja hata honom när han börja använda marijuana och blev av med sin körkort

 • Hashem Salim

  lisa min lila syster är big fan till dig hon älskar dig jätte mycke hon kollar på dina viedos varenda gång hon säger typ har lisa läggt upp ny video