Splay

Hej, vet ni var splay är? Det är ett nätvärk där alla stora bloggare och youtubare samlas och arbetar tillsammans. Ni märker att många är med där och ni kanske undrar om jag är med eller inte bla bla bla.

Nej, ja är inte med i splay. Jag har fått både förfrågan att vara med i Splay och i Splay Style. Men jag har tackat nej eftersom jag vill fortsätta misslisibel på egen hand. Det var jag som startade misslisibell och då vill jag fullgöra det. Jag har kommit så galet långt tack vare er och då känner jag. Jag fixar detta, jag behöver inte hjälp utav andra som tipsar mig på splay.

Jag är misslisibell och I can handle this by myself, I don’t need any help!

banner1.jpg

20 kommentarer

20 kommentarer på “Splay”

 1. Allipompom skriver:

  :)

 2. lena ivarsson skriver:

  I love it

 3. Star Bell skriver:

  Du är så himla duktig Lisa!! Jag håller helt klart med dig…!! :)

 4. Mia Jarlendahl skriver:

  Håller med star Bella
  I LOVE IT

 5. Lii Aww skriver:

  JAg tror att dem menar inte att du behöver hjälp, utom om du vill sammarbeta med dem! :)

 6. Bella skriver:

  Den är rolig

 7. Alma Olsen skriver:

  Men asså, Dom gör ju en skit rolig serie oxå som du hade fått vara med i Lisa!! Fattar du inte vad du går miste om nu???!!!

 8. Elise Liljeholm skriver:

  Splay menar ju inte att du ska få hjälp med din kanal!
  Splay gjordes för att man skulle kunna kolla på alla sin favorit youtubers i en kanal,
  och för att det ska vara enkelt för alla fans och kunna kolla på olika videos som handlar om olika saker på samma kanal!
  Tråkigt att du tog miste om att vara med i Splay, verkligen ett stoooort misstag!

 9. Rebecca skriver:

  Förstår dig, men splay är ju en möjlighet att utvecklas ännu mer också;)

 10. Jonnaaaa skriver:

  Satt precis och undrade varför dom inte hade frågat dig om att vara med på Splay, fast set visade sig att dom hade det men du tackade nej.

 11. Ida skriver:

  Lol, ”Splay” tipsar inte dig om hur du ska göra dina videos osv, det är en kanal där youtuber samlas och göra roliga videos tillsammans.

 12. Felle skriver:

  Tack gode gud, det hade försämrats MARKANT om du var med

 13. Tuva skriver:

  Du behöver absolut ingen hjälp med bloggen du är bäst på att blogga och göra videos<3

 14. Elin skriver:

  Inte är de bara till för att hjälpa dig. Det är ju för att man kan lära känna andra med samma intresse och att man kan samarbeta med dem, som en kul grej liksom. Okej, visst kanske man kan få tips av det andra men det stör väl inte? Det är väl bara roligt om någon vill dela sina tips med andra. Nog tror jag att de andra bloggerskorna som är med i splay style klarar sig själv men vill vara med för att det är roligt. Inte skulle du ju ha blivit sämre ifall du hade tackat ja, du skulle ha varit lika bra som du redan är. Kanske få lite tips av andra om hur du kan bli bättre och bli ännu bättre på något man redan är bra på är ju inte fel.

 15. Alexandra Tihane skriver:

  Jag menar inte att vara elak och jag respekterar absolut ditt beslut! Men det känns som att du har fått lite fel uppfattning om splay? De är inte till för att hjälpa dig utan för att folk ska kunna följa dem och få se bra videos från blandade youtubers. Jag själv älskar splay men kollar inte på alla videos för alla passar inte mig, det hade varit jättekul att se dig med i splay! Men som sagt jag respekterar absolut ditt beslut:)

  Kram♥

 16. Ebba skriver:

  Inget hat nu eller så m,en du har nog inte fattat vad splay är.. Det är ett nätvärk där alla stora youtubers samlas och gör video tillsammas inte så att dom ska hjälpa dig att förbättre dina videos c: Det är t.ex. att du och smillas beauty kanske skulle göra look your worst challence och tävla om vem som blev ”fulast” x’d Skulle va kul och du va med i det men du gör ju som du vill ♥

  Xoxo Ebba :*

 17. lol skriver:

  varför så negativ? var glad att dem bryr sig överhuvudtaget

 18. Emma skriver:

  Om du inte vill vara med är det ju ditt val. Men en annan grej här: Splay style hade väll passat dig bra, men Splay… De på Splay verkar ju vara inriktade på humor och så, och är ändå hyfsade skådespelare. Men du håller ju på med skönhet och mode vilket kanske inte passar sig så bra med Splay. Du är ju duktig på andra saker, kanske inte att vara rolig som ha-ha-ha. Inte så duktig på skådespel heller. Men fortsätt med det du gör på din kanal!

 19. elma skriver:

  du är galen varför tackade du nej du behöver visst hjälp dina video är dåliga ibland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *