14 kommentarer på “Från fanträffen 5/10 – 13”

 1. Star Bell skriver:

  Jag är med!

 2. Emma skriver:

  När går du på kcv? Varje söndag eller någon annan dag? :)

  1. Maya skriver:

   Jag tror hon går på kcv på fredagar:)

 3. fanny skriver:

  Gillar du Justin Bibier och One Direction

 4. Ellen Jonsson skriver:

  Åhh! Lyckos dom! :( Synd att jag bor en bit ifrån dig :( Men jag tycker det är lustigt för du heter Jonsson i efternamn och det gör jag med! :D Du har väll 5 syskon för det har jag , Min mamma tycker vi är super lika på utseendet och det kan jag hålla med om …. :O :D Fast det är jag glad för jag vill se ut som dig :D Btw hoppas du läser detta och vill att du ska veta att du är verkligen bäst, och det finns ingen som skulle kunna byta ut dig på Youtube. Vill inte att nån annan anonym ska kränka ner dig på Youtube skit i dom bara, De ska få med mig och göra i så fall :P Aja haha, hoppas du läser detta och det är tack vare dig jag sitter här i mitt rum och har en massa smink och smink kunskap !! :D Tack för att du är så bra och va bara dig själv för det är då du är som bäst! :D Hoppas du läser detta och säga gärna ”Hej, Ellen Jonsson eller nått sånt” ! :D Eler typ nämn gärna att jag skrev nåt långt eller bara mitt namn för då skulle jag bli så sjukt sjukt glad och typ svimma av! :D :P Ellafall en STOR KRAM TILL DIG FRÅÅÅN MIG!! IM A TRUE LISIBELL!! :*

 5. Daniela skriver:

  Underbar video. Alltså Lisa du är bara för underbar. Börjar nästan gråta av denna fina video. Hur mycket du verkligen älskar dina fans. Att du orkar stå där och le åt varje fans. Lisa jag uppskattar dig verkligen du är en väldigt stor förebild. Fast du är några år yngre än jag. Jag fyller snart 17 så du verkar så stor redan. Önskar jag hade kunnat vara på fansträffen. Men jag bor tyvärr i Finland. Lisa fortsätt vidare med det du gör du kommer att gå långt. Du är en underbar Lisa. Du är du och du vågar stå upp. Du är verkligen verkligen en förebild för många barn och ungdomar i Sverige,Finland m.m. Lova att fortsätt vara som du är nu.

  Kram Daniela

  http://www.fames.se/aleinad

 6. Lisa Grilly skriver:

  Hej Lisa,
  Jag hoppadu ser detta!
  Jag heter också Lisa och är elva år.
  Folk vill få autografer av mig på stan, för de trodde du var jag!
  Mina kompisar jag fick när jag började på en ny skola trodde jag var Misslisibell och skrek så glada de blev.
  Du kanske får läsa massor av sånna här mail.
  Men jag skulle verkligen verkligen bli väldigt glad om du kontaktade mig!
  Snälla, du är verkligen en förebild.
  Lägst nere är en RANDOM bild på mig, hehehehehhwhe.

  //en tjej som verkligen är stolt över att hon heter Lisa.

 7. Lisa Grilly skriver:

  De kom ingen bild, men om du mailar mig så kan vi maila?
  Låt mig drömma ni som tycker det är löjligt.

 8. Bella skriver:

  Vad fin den var önskade att jag va med men hade en fotbolls match den dagen sorry

 9. Alma Brobäck skriver:

  Vilket datum kommer dokumentären ut? Utom Månaden November för det vet vi redan?!?! Please svara
  I need an answer

 10. Klara skriver:

  Kan du göra en video på allt du fick?

 11. Emmy skriver:

  Tycker att vissa fanns är snyggare en dig! XD inget illa älskar fortfarande dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *