Dagen..

.. Har varit bra! Har varit i skolan. Skoldagen var bra, hade halv klass i två ämnen första lektionen och vi började med engelska men vi har en vikarie för våran eng lärare men hon skulle iväg så vi skulle haft en vikarie för vikarien men… Hen kom aldrig! Så halva lektionen satt vi och väntade på en lärare haha. Silken miss! Aja, sedan hade vi MA fast vi planerade för discot vi ska ha och sista lektionen hade vi SO prov!

Sedan idag har jag och Ida haft en photoshoot för ett jul projekt som jag ska ha med Grand Parfymeri, kan lägga upp en bild!

På tal om Grand Parfymeri, jag ska dit nästa vecka på Onsdag den 30 Okt så drar jag upp till GBG till Grand Parfymeri, kom dit! :D Jag ska även runt i GBG för lite shopping hehe.

Juste, nästa vecka är det höst lov! Detta halvåret går skit snabbt och snart är det jul, wow. Hinner inte andas ut fören det är julafton haha!

Imorgon ska jag till Stenungsskolan som vanligt och träffar härliga vänner!! Juste, har tyska läxa tills imorgon också!

pizap.com13824567346771

584 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *