Dagen..

.. Har varit bra! Har varit i skolan. Skoldagen var bra, hade halv klass i två ämnen första lektionen och vi började med engelska men vi har en vikarie för våran eng lärare men hon skulle iväg så vi skulle haft en vikarie för vikarien men… Hen kom aldrig! Så halva lektionen satt vi och väntade på en lärare haha. Silken miss! Aja, sedan hade vi MA fast vi planerade för discot vi ska ha och sista lektionen hade vi SO prov!

Sedan idag har jag och Ida haft en photoshoot för ett jul projekt som jag ska ha med Grand Parfymeri, kan lägga upp en bild!

På tal om Grand Parfymeri, jag ska dit nästa vecka på Onsdag den 30 Okt så drar jag upp till GBG till Grand Parfymeri, kom dit! :D Jag ska även runt i GBG för lite shopping hehe.

Juste, nästa vecka är det höst lov! Detta halvåret går skit snabbt och snart är det jul, wow. Hinner inte andas ut fören det är julafton haha!

Imorgon ska jag till Stenungsskolan som vanligt och träffar härliga vänner!! Juste, har tyska läxa tills imorgon också!

pizap.com13824567346771

17 kommentarer

17 kommentarer på “Dagen..”

 1. Bella skriver:

  Vad kul!

 2. agnes gran skriver:

  hej misslisibell/lisa jag är ett stort fann och jag tycker du är söt,cool och rolig hälsnigar anonym. ps.jag heter frazze992 på skype och min lillasyster heter frazze700 och vi vill gärna bli din vän på skype.ds.

 3. LOLIS skriver:

  Hej Lisa, vilken tid den 30 oktober ska du vara på grand parfymeri? Jag bor i GBG och kanske skulle komma dit och träffa dig♥ Och ska du till frölunda torg grand parfymeri? Love u♥ Tacksam för svar♥

 4. Anna skriver:

  Hej Lisa skulle bli sjukt glad om jag fick svar på detta för jag är i Göteborg då och då skulle jag gärna vilja träffa dig. Är det Grand parfymeri i stan eller på Frölunda torg? Och vilken tid är du där? Snälla svara på detta!❤️

 5. linnea skriver:

  hej Lisa jag skulle bli sjukt glad om du följer mig på instagram och om du skaffar mig på skype jag heter linnea.creutzer2 på skype. jag är ett jätte stoort fane av dig!<3<3<3

 6. Hilda skriver:

  I GBG, på Centralstationen, man kan ju gå in dit även om man inte tar tåg, där finns STARBUCKS!

 7. Kappis skriver:

  Vart ligger det och vilken tid?

 8. Kappis skriver:

  Åhh… Typiskt att du ska dit på en onsdag. Skulle vilja träffa dig. D:

 9. Marie Maräng Kylén skriver:

  Hej Lisa
  Vilken tid är du på Grand o vilken plats?
  Min dotter vill jätte gärna åka in till stan för o träffa dej o få ett foto..
  Hoppas du hinner svara innan onsdag❤️
  Med vänlig hälsning,
  Marie o Malin
  Göteborg

 10. Tuva skriver:

  Hej Lisa jag tycker du är söt. Jag är 11år och gillar dig och jag undrar om du kan göra en bra naturlig Everyday makeup. För dom som är 11 år. skulle betyda jätte mycket. Kramar från mig Tuva Nordell

 11. Wilma skriver:

  Hej Lisa jag har nyss blivit ett fan av dig. Har sett jättemånga videos och dem är jättebra. Jag tycker din blogg är jättesnygg. Din video där du gjorde en zombie sminkning var jättesnygg men också lite äcklig. Jag hoppas att du läser detta och att du inte slutar med att göra din blogg. Hälsningar Wilma LOVE YOU

 12. Wilma skriver:

  Hej Lisa skulle gärna träffa dig men kan inte

 13. biyoonde skriver:

  hej lisa hoppas att du läse och gillar dig jag undrar om du kan göra en bra naturlig

 14. Missdunbell skriver:

  SÅ KUL BOR I GÖTEBORG MEN SKA DU TILL DEN I FRÖLUNDA TORG??

 15. Clicking Here skriver:

  I just want to say I am very new to blogs and honestly savored you’re page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You definitely come with great article content. Many thanks for sharing your blog.

 16. Heya i am for the primary time here. I found this board and I in finding It truly useful & it helped me out a lot. I am hoping to give something back and help others such as you helped me.

 17. Hi there, I recently found your web web site by way of bing. Your own post is actually pertinent to be able to my entire life at present, and also Ia’m really happy I discovered your internet site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *